ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...
ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...
ya öldürdün beni gülmekten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hem bende ertelenmesi taraftarı değilim yani adı üzerinde 'ilk gece' , hem ertelemek isteyenleri anlayamıyorum ben neyden korkuyosunuz yawww korkmayın bişi olmazzz hem o sizden korksun aklinialirimsmile :sm_cool:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Kandırıkçı kocaya bak...
aklinialirimsmile
Vallahi ben o oyuna gelmem...
delikafadulden
Evlenek heleklava: paşa paşa uyuyacak ilk gün.
şakkıdı
O uyumazsa ben uyurum. Otursun paşazâde delikafadulden
tabi canim tabi, baktim bekar yaziyor senin medeni durumunda, evlende görücem ben seni zemuszemus igne acisi kadar diyip kandirip odaya götürdüler beni... essek ignesiydi sankim mübarek :)
uykum var numarasida yaptim ama ozamanda gelinliklemi uyuyacaksin, cikarda uyu tamam dedi, pis pisde bakiyordu ahanda böyle :jeyyar:, ürktüm yok az daha oturacam dedim yine yemedi :1no2:... isini biliyor kalles kocacim sırnaşık şey
uykum var numarasida yaptim ama ozamanda gelinliklemi uyuyacaksin, cikarda uyu tamam dedi, pis pisde bakiyordu ahanda böyle :jeyyar:, ürktüm yok az daha oturacam dedim yine yemedi :1no2:... isini biliyor kalles kocacim sırnaşık şey
yorulcak bi şey yok ki gelinliği sana giydiriolar gidion 3 5 oynuon gelinliği damat çıkartıo herşey hazır ohhh gelinin işi kolay yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?