Ilk Gece Kanamam Olmadi Ve Zevk Duymadim???

esmerela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
31
0
86
Ankara
Selam Arkadaşlar Ilk Gecem De Kanamam Olmadi Ve Zevk Alamadim Normal Mi çaliştiğim Yerden Dolayi Dr A Henüz Gidemedim Az çok Internetden Araştirdim Kanama olmaması Normal Ama, Zevk Alamama Nedenini Bilmiyorum. Bu Konuda Yorum Yapabilecek Evli Bayanlar Yardimlarinizi Istiyorum. Bir De IlişkiDen Sonra Ertesi Günü Hapi Kullandim Korunmayi Unuttuk Aceleden

eger daha once cinsel deneyimin olmadiysa buu gayeett normal birseeyy
haz duymamanda normalll
canim sende ilk gunden ne haziii herkez acidan bahseder
sende zevktenn
tabiiki normal duyamaman
aci olmadimi acii:roflol:

Ya ne bileyim acı olmaz olur mu çok acıdı hani kanama beklenen bişi ya bende çok şaşırdım.. şimdi ara verdik bekliyoruz dr a gitmem lazım ama henüz gidemedim

Kanaman olmaması normal.
Kiminin zarı doğum esnasında yırtılıyo.
Zevk almadım demişsin buda belki ilk gecenin stresinden kaynaklanıyo olabilir.
Ama devam ederse bi doktora gitmende fayda var.
Ertesigün hapı hakkında bir bilgim yok daha doğrusu hiç kullanmadım.
Olayı aceleye getirmişiniz belkide bütün sorun budur.:1closedeyes:

Arkadaşlar ne yalan sölim pek bişi bilmiyorum ilk erkek arkadaşım ve ilk ilişkim normal yani değil mi?? Bu konuda biraz ayıfım yardımlarını için teşekkür ediyorum..

Sevdiğim Insanla Ilk Gecemi Geçirmek Hayallerimden Biriydi Ancak Istediğim Gibi Olmadi Nedenini Bilmiyorum Biraz Da Korktum çok Yavaş Yavaş Denedik Ama Sonra çok Az Bi Aci Oldu Okadar Sonra Da Devam Etti

İlk gece kanama olmaması çok normal,bazı kadınların kızlık zarı esnektir.
Ayrıca ilk ilişkide zevk alamazsınız zaten.Yaşayarak öğrenilen bir şeydir seks ve orgazm.
Ertesigün hapı hiç kullanmadım ama pek iyi yorumlar okumadım. Çok fazla hormon içerdiği için ileride bebek sahibi olmak istediğinizde düşük ya da farklı problemlerle karşılaşma ihtimali varmış.
Artık evli bir kadın olduğunuza göre hemen kendinize bir jinekolog bulun. Hem sorunlarınızı paylaşırsınız hem de size uygun korunma yöntemlerini öğrenirsiniz.

Korktuğum Kadar Acimadi Sadece Zorlandi O Da Normaldi. Teşekkür Ediyorum Herkese... öncelikle Bi Jinekoloğa Gitmem Lazim Sormam Gereken çok şey Var çünkü..

Benim Gibi Olan Yok Mu Araniz Da ???

benim gibi olan derken?
kan geldi ama zevk almadim bende ....:bbo:
zamanla ogreniceksin hergecen gunde yeni seyler kesfediceksin..
acele etme senin ilk iliskin ama esin eminimki tecrubelidir (nede olsa erkekyaKötü Kazen)
kocanin tecrubeli kollarina birak kendiniŞeniz
a.s.

zevk alamamak galiba normal bende acıma ve yanma hissettiğim için zevk alamamıştım birde benim senin aksine çok kanamam oldu ertesi gün bile devam etti...korkmuştum ertesi gün hemen ablama telefon açıp sormuştum bu kadar kanama normalmi diye..ama zamanla oda geçti...bazi şeyler deneyimle kazanılıyor zevk almakta buna dahil.

Eşim çok Kibar çok Hassas Bu Konuda Beni Güzel Sözlerle Sakinleştiriyor Ve Ne Yapmam Gerektiğii Kendisi Söylüyor Yoksa Bu Kadar Cesaretim Olmazdi. CANIM KOCACIM SENİ SEVİYORUM iyi ki seninle evlenmişim

Son düzenleme:
aslında canım ilk gece kanamam oldu benimde ama bu zevk alma işi tamamiyle zaman ve kendinle alakalı benim 10 ay dolucak ve ben daha yeni yeni alışmaya başladım:1no2:gittiğim 2 doktrda seninle ve kendini kasmanla alakalı dedi daha sonra kasık ağrıları çekiyosun hemde çok umarım sen yaşamazsın:teselli yüzden bence doktora başvur erkenden tedbirini al canım kendine iyi baka.s.

bekar olduğum için ilk iki sorunun hakkında yorum yapamayacagım ama ertesigün hapı ile ilgili bir formda okumuştum.bayanın birinin vücudunda ters bir etkileşim yapmış ve ölümün eşiğinden dönmüş.daha sağlıklı korunma yöntemleri varken bence ertesigün hapını kullanma derim.o bayanı okuduktan sonra baya bir gözüm korktu çünkü :bbo:

Ilk Gece De Değil Evlendikten Sonra 4-5- Defa Ilişkiye Girdik. 27 Nisan Da Evlendik. Ben Küçük Bir Ilçe De çalişiyorum Iş Den Dolayi Firsat Bulamadiğim Için Gidemedim En Kisa Zamanda Gitmeyi Düşünüyorum.

kanaman olmamasi normal sanirim benimde ilk gece olmadi
benimde ilk gecem zordu neyse atlattik artik eee iki cocukdan sonra :)
her neyse normal
ve ilk gece zevk almaman cok normal gayet normal bi sey yasadikca alcaksin zevki

HAKLISIN BEN İLK GECE DE HERŞEYİN MÜKEMMEL OLACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ÇOK ACELECİ Bİ GECEYDİ senağlama KANAMAM OLMADI ZEK FALAN DA DUYMADIM fisfisfisDAHA KENDİMİ ALIŞTIRAMDAIM BU DURUMA ALLAHTAN EŞİM ÇOK ANLAYIŞLI :teselli:

Son düzenleme:
kanaman olmaması normaşl cunku bazen kısısden kısıye degısıyooo kızlık zarın esneklıgıne bagluıııı genelde kızlık zarı bozulmyan dogum esnasında bozuluyooooo zevk almamanda normalll ılk gece agrıdan dolayı kım zevk almıskııı aaaaaaaaa tecavuz kacınılmassa zevk almaya bak demıslerrrr ama o acıdan kım zevk alırkıııı dımı yaneeee

erkek arkadaşın mı:1shok:evli misin anlamadım benCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…