Ilk Gece Kanamam Olmadi Ve Zevk Duymadim???

o gece Hayatimin Hep Böle Geçecek Sandim. Ona Sordum Onun Için Güzelmiş fisfisfis Ama Ben Hep Ayni Olacağini Düşündüm Bi An Zevk Almadan sürekli devam ederse diye çok korktum çekilecek Iş Değil Doğrusu:1no2: neyse zamanla anlıcaz bizde. yerimseniben

Peki Kizlar Ben De Bişey Sorucam Benim De Kanamam Olmadi Yani Bu Durumda Kizlik Zarim Yirtilmadi Demek Oluyor. Doğumda Yirtilir Dediniz Yaaa Sezeryanla Doğum Yapilsa Da Yirtilir Mi?

Evli bayan arkadaşlarımızı dinledikçe açıkçası gözüm korkuyor.:1shok:

korkma arkadaşım evlilik korkulacak bişi değil güzeldir evliliği sen çekip çevirirsinsırnaşık şey

Dr A Muayne Olsam Kizlik Zarim Gözükür Mü?? Yani Dr Anlayabilir Mi Yirtilip Yirtilmadiğini çok Merak Ediyorum?? Bir De Ben Sezeryanla Doğum Yapmak Istiyorum O Zaman Yirtilmayacak Mi??:1shok:

Yaşadığın herşey normal canım..

Düşünme bunları, zamanla cinsel hayatınız da düzene girer..

canım sezeryanla yırtılmaz doktora gidersen anlaşılır tabi doğuştan kızlık zarında olmayabilir doktor hepsini söyler sana esnekse zar ufak bir operasyonla kızlık zarını yırtabilir takma böyle şeyleri zevk alma işine gelirse işi aceleye getimeyin ön sevişme olayını uzun tutarsanız sorun ortadan kalkabilir öptüm canım

ya ben acıdan aglıyordum ya artık uyuyordum kı bırsey olmasın dıye kanama cok azcık oluyor kımıne gore degısıyorda ben korunamadık demene sasırdım ılkgece nasıl yanı korunma o kadar dayanabıldıysenız helal

Ya çok Canim Yanmadi Hat Da Biz O Gün Dinlenelim Yapmayalim Diye Kararlarlaştirdik çok Yorgunduk Ve Stresliydim Birazda Korkuyodum. Herneyse Boş Kalmadik Sevişmeye Başladik Baya Uzun Sürdü Sonra Nasil Olcak Diye Konuşmaya Başladik Eşim Cesaret Verdi Bana Sadece Denemeydi Ben Kendimi Hazirlmamiştim Nasil Olsa Olmicak Diye, Rahatdim Ne Bileyim Deneme Sirasinda Yarisina Kadar Girdiğini Farkettik Sadece O Anda Canim Biraz Yandi şey Gibiydi çok Dar Olduğundan Zorlamayla Duyulan Aci Gibiydi. Eğer Ilişkiye Gireceğimi Bilsem Bu Kadar Kolay Olmazdi O Yüzden Korunmadik. :bbo:

Girdiğini Görünce çok şaşirdim Baktik Hemen Kanama Falan Yoktu Sonra Girdi Diye Yavaş Yavaş Denemeye Başladik Yine Bişi Yoktu Sadece Zorlandik O Kadar.

ilk sayfaya baktım sonra son sayfaya...hala aynı yerde dönüp dolaşıyorsunuz... bu konuda yazılmış bir sürü şey var internette onları okusanıza. kusura bakmayın ama boşuna sayfa işgali gibi geliyor bana."deneyimlerimizi paylaşamlım" topiği gibi bişey olmuş ya burası:)

ilk sayfaya baktım sonra son sayfaya...hala aynı yerde dönüp dolaşıyorsunuz... bu konuda yazılmış bir sürü şey var internette onları okusanıza. kusura bakmayın ama boşuna sayfa işgali gibi geliyor bana."deneyimlerimizi paylaşamlım" topiği gibi bişey olmuş ya burası:)

BU KONUYU BEN AÇTIM VE EVLİ BAYANLARDAN YORUM YAZMALARINI İSTEDİM YORUM YAZMAYACAKSANIZ CEVAP VERME HAKKINIZ YOK DEMEKTİR LÜTFEN BİR DAHA YAZMAYIN yasakkelime

Canım acımadı dar olduğu için çok zorlandım demişsin ama sanırım senin ilk gecen gayet normal geçmiş. Çünkü emin ol dar olsa hiç girmezdi.
İlk geceden o kadar yol katettiyseniz yakın zamanda düzene girer zevk de alırsın merak etme.
Zaten bedenin alışması falan derken bir seneyi buluyor zevk alma daha uzun süreni de var.
Kanama da zaten genelde pembeye yakın çok az oluyor.
Bazılarında hiç olmayabiliyor da.
Kişiye göre değişir.
Ama merak etme her şey kısa zamanda yoluna girer.
İçinin rahat etmesi için bir jinekoloğa görün bence.
Hatta sorun olmasa da evlenince bir jinekoloğa görünmekte fayda var.
Bebek düşünmüyorsan ve korunacaksan bunu danışırsın.
Rahminle ilgili bir problem var mı öğrenirsin.
Çünkü ufak bir problem varsa şayet ezbere kullanılan doğum kontrol hapları durumu zorlaştırabiliyor.
Yani sana tavsiyem kendine bir liste yap.
Aklına gelen tüm soruları not et ve en kısa zamanda bir jinekoloğun yolunu tut...

atikus arkadaşım ne güzel yazmış.ona ek olarak bende dra eşinle git diyorum.çünkü artık siz bir çiftsiniz.bu konular özellikle , mutlaka birlikte gitmeniz gereken konular.

Kanmam Olmamasi Normal Birşey.kizlik Zarin Esnek Labilir, Zevk Meselesine Gelinçe Tabi Herkes Ilk Geceden Zevk Almaya Bilir Ama şu B,i Gercekki Ilk Gece Ve Sonraki Gecelerdede Zevk Alman O Hayalini Kurduğun Geceleri Yaşaman Tamamen Eşine Ve Sana Bağli ,özelliklede Eşine (ön Sevişmeyi Uzatmakla) ön Sevişmeyiunutmayin Illaki Bir Bir Birleşme Bi Ilşki Omasina Gerek Yok Zevk Alman Için Sevişmeyi Dene Vüçut Dilini Kullan Benda Sana Bi Akil Evliliğin Boyunça Kulağina Küpe Olsun Bayy Canim Iyi şanslar

Yardimci Olan Tüm Arkadaşlarima çok Teşekkür Ediyorum. Yeni Evli Olduğum Için Sorunumu Dile Getirmekde Zorlandim Birazda çekinerek Yazdim Ama Yardimci Olan Arkadaşlarim Sayesin De Cesaret Buldum. Herkese Tekrar Tekrar çok Teşekkür Ediyorum. Herşey Gönlünüzce Olsuna.s.:1hug::dance::sm_cool:

merhaba siteye yeni üye oldum pazar günü evleniyorum ve çok korkuyorum yani ilk gece korkusunu üzerimden atamıyorum ruh sağlığm bozuldu moralim çok bozuk:(

ben de senin gibi korkoyordum kasıyordum ve kasılı kalıyordum gevşeyemiyordum acıyordu ve moralim bozulmuştu sonra baktım olacak gibi değil yavaş yavaş kendi kendime kasılmayı bıraktım acımıyor ama kasarsan acır korkma inan anlatılan gibi değil rahat ol acı sadece iğne batmaları gibi oluyor sakin ol

Back
X