ilk gece korkusunu nasıl yenerim?

thulya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
19
7
1
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce nikahım oldu ama düğün yaza kaldı. Benim sorunum şöyle. Annem ve babam için belirleyici olan nikah değil düğün. Eşimle ayrı ayrı yerlerde kalıyoruz o nedenden. Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatını bulup bir araya geldik ve eşimle cinsel birliktelik yaşamak istedik ama hic birşey hayal ettiğim gibi gitmedi. Ön sevişmeden sonra kendimi hazır hissettim eşim bir defa girmeye çalıştı yarim santim kadar girdi ve bir baskı hissettim eşimi ittim. Daha sonra bacaklarım titremeye başladı. Ve ağladım. Bir kaç defa daha denedik ama eşim her yaklaştığında bacaklarımı kapatiyordum. Sonra vazgectik denemeyi bıraktık. Benim o an kafamda bir sürü soru işareti vardı babamlar anlarsa ne der nasıl tepki verir çok kanar mi kötü sonuçlanır mı diye? Eğer bu soru işaretleri olmasa ve kendimi rahat hissetseydim yine böyle olurmuydum yada bu sorundan nasıl kurtulacağım yardim edin!!

Şu düğün mevzusunu anlayamıyoum bir türlü ya. Nikahı kıyıyorsun resmiyette karı koca oluyorsun, ama düğün olmadan milletin gözünde hiçsin. Vajinusmus da olabilir ama muhtemelen üzerinizde hissettiğiniz baskıdandır. Ayrıca sen söylemedikten sonra ailen nasıl anlayacak senin seviştiğini?? Anlayamazlar, rahat ol yani. :) Sadece korun, önemli olan o.

arkadaşım benimde nikahım düğünden 8 ay önce oldu ama eşime zarf attım o zaman birlikte olmak istermisin diye oda benim düğün tarihinde sağ olacağımın garantisi yok o yüzden bu vebale giremem dedi ve redetti ve o kadar mutlu oldum ki o an benim düşünmediğim birşeyi benim için düşündü.
Ayrıca kabul etse idi yapmayacaktım

bence acele etme bence kafanda ve gönlüne yatmayan şeylerden kendini hazır hissetmiyorsun

Evet düğünü beklerseniz kendinizi daha rahat hissedersiniz, suçluluk hissi olmaz, o zaman daha rahat olursunuz .

Bencede dugunu bekle bole sorunlar daha az olur..cok fazla dusunuyosunuz bu ilk geceyi abartiyosunuz bu yuzden olmuyor sonra ben vajinismudum deniyor.. kafada kuruyo cogu kidi bana kalirsa.. ilkinde olcak diye bisey mi var? Belki 3. Denemede olacak? Dugunden once diye kastin kendini bence

Düğün olmadığı için rahat olamadın normal olarak. Sen ilişkiye değil anlaşılır mı annem babam ne der diye düşündüğün için böyle hissetmişsin.
Gününü bekle kafan rahat olur tabi ki buda olumlu etkiler ilişkiyi.

Düğünle falan alakası yok, benim düğünüm de oldu ilk gece dediğiniz gibi kastım kendimi sonra yavaş yavaş teskin ettim oldu bitti.kendinizi sıkıyorsunuz,o yüzden öyle oluyor.kaslar sıkılıyor,o yüzden bi yere dayanmış gibi hissediyorsunuz. Artık evlisiniz,ailelerin her şeyi bilmesine gerek yok ya bu kadar abartmayın. Çiftetelli oynamadık diye kari koca olamayacak miyiz

Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce nikahım oldu ama düğün yaza kaldı. Benim sorunum şöyle. Annem ve babam için belirleyici olan nikah değil düğün. Eşimle ayrı ayrı yerlerde kalıyoruz o nedenden. Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatını bulup bir araya geldik ve eşimle cinsel birliktelik yaşamak istedik ama hic birşey hayal ettiğim gibi gitmedi. Ön sevişmeden sonra kendimi hazır hissettim eşim bir defa girmeye çalıştı yarim santim kadar girdi ve bir baskı hissettim eşimi ittim. Daha sonra bacaklarım titremeye başladı. Ve ağladım. Bir kaç defa daha denedik ama eşim her yaklaştığında bacaklarımı kapatiyordum. Sonra vazgectik denemeyi bıraktık. Benim o an kafamda bir sürü soru işareti vardı babamlar anlarsa ne der nasıl tepki verir çok kanar mi kötü sonuçlanır mı diye? Eğer bu soru işaretleri olmasa ve kendimi rahat hissetseydim yine böyle olurmuydum yada bu sorundan nasıl kurtulacağım yardim edin!!

kafan rahat olduktan sonra böyle sorun olmaz.

Nikahı şimdi yapıp bilmem kaç ay sonra düğün yapmak anlamsız değil mi neden böyle birşey tercih ettiğinizi merak ettim. Onun dışında düğünü beklesen daha iyi olur keşke hiç denemeseydiniz şuan aklına sürekli o düşünce olacak bence :işsiz:

Kardeşim bi hata olur hamile kalırsın al başına belayı. Düşün dur artık.. bence düğünü bekleyin... ha şahsi düşüncem önemli olan nikahtır düğünün hiçbir geçerliliği yok.. bizde iş durumlarından ötürü ilk nikah yaptık aylar sonra düğün oldu. Ama bence herhangi bir sorun olmaması için bence düğüne kadar uzak kalınmalı... Türk aileleri kaldıramaz

Bence birlikte film izleyin acik secik yani
Ya da tercihen yalniz izle.

Nelerle dolduruyorlar zihninizi de korkuyorsunuz zevk almaya bakin sex erkek icin gibi kavun gibi altta yatarsaniz zaten kabusa doner kotu kotu hikayeler dinleme canim .hic aklimin ucundan bile gecirmedim ben bu sureci .inan elime igne batsa kiyamet koparirim :)))) sonrasinda dinledigim o kadar ornek oldu ki alalalla ne diyor bunlar diye hic anlam bile veremedim bazen bilmemek daha iyi galiba :)

arkadaşım benimde nikahım düğünden 8 ay önce oldu ama eşime zarf attım o zaman birlikte olmak istermisin diye oda benim düğün tarihinde sağ olacağımın garantisi yok o yüzden bu vebale giremem dedi ve redetti ve o kadar mutlu oldum ki o an benim düşünmediğim birşeyi benim için düşündü.

bence acele etme bence kafanda ve gönlüne yatmayan şeylerden kendini hazır hissetmiyorsun
Ne alakası var siz boşanmış olmayacak mıydınız düğün olmadığı için eşinize birşey olsa (Allah korusun) düğünsüz nikah kabul olmuyor mu :)

Konu sahibi sizde vajinismus gibisiniz gibi geldi bana bir dr a görünün bence :KK66:

Son düzenleme:

Eşini kaybetsen bile nikahlı kocanla birlikte olmuş olacaktın ... düğün evliliği ilan etmektir , resmi bir vasfı yoktur ..

Eşini kaybetsen bile nikahlı kocanla birlikte olmuş olacaktın ... düğün evliliği ilan etmektir , resmi bir vasfı yoktur ..

İlan etmek bile değil kız, nikahla zaten "Biz birlikteyiz devletten onaylı" demiş oluyorsun.
Düğün, işin eğlence kısmı, göbek atma, takılar kimde kalacak tartışması, kvnin hüzünlü bakışları, gelinin gelinlik giyip salındığı, davetlilerin dedikodunun dibine vurarak çekirdek çitlediği bi şey, bir yaşam biçimi :KK70:

Nikahla Allah katinda evli oluyosun ama bizim toplum dugune onem veriyo.. o gelinlik giyilcek o kirmizi kusak baglancak :) kendini zora sokmus genede konu sahibi..azicik sevisin koklas o isi sonraya birakin bence.. hem birseyleri beklemek gayet heyecan verici

biliyorum o tarihte kocam olduğunu ama eşimin gösterdiği hassasiyet beni o an ve hala çok değerli gelmişti ve gelir allah ondan razı olsun

Back
X