ilk gece korkusunu nasıl yenerim?

Kaç yaşındasınız?
Yani insan sevdiği adamı arzularken nasıl kitleniyor anlamıyorum
Neden kasıyorsunuz ki bırakın kendinizi
Bunu herkes yapıyor ve ölmüyor değil mi
Eşin biraz seni gaza getirmesi gerek belkide işi bilmiyor anlamıyorum ben bu durumlatı

tamamen düğünden önce olmasından kaynaklanan psikolojinin yarattığını düşünüyorum.
bence daha fazla zorlamayın düğünü bekleyin.

Konu sahibi değilken siz niye baskasının yorumuna atlıyorsunuz pardon ? Ben bilmiyorum sen biliyorsun ! Tövbest
Sakin olun.. burda herkes birbirine cevap verir konu sahibi olmasida gerekmez. Mantikli bi cevap veremiyorsaniz susmayi deneyebilirsiniz..vajiyi ben bilirim teshisi ben koyabilirim havasina girmissiniz ama boyle birseyin teshisini siz koyamazsiniz, uzman degilsiniz. Bu kadini tanimiyorsunuz bile

Sakin olun.. burda herkes birbirine cevap verir konu sahibi olmasida gerekmez. Mantikli bi cevap veremiyorsaniz susmayi deneyebilirsiniz..vajiyi ben bilirim teshisi ben koyabilirim havasina girmissiniz ama boyle birseyin teshisini siz koyamazsiniz, uzman degilsiniz. Bu kadini tanimiyorsunuz bile
Üfff muhatabım değilsin ,çekil :KK47:egolarını git başka insanlar üzerinde tatmin et senle uğraşamicam kusura bakma

Kadinlarimiz, kocalarinin basina bir sey gelirse(ölürse); bari ben bakire kalayim da sonraki aşklarıma rahat yelken acarim diye hesap kitap pesindeler ya agsgdgshhs
Ay evet ben bunu başka bir yerdede görmüştüm
Hatta bir arkadasım vardı artık gmrüşmüyorum.sevgililrrinle yüzeysel yaşıyordu bir onu vermedi yani
Nişanlandı nişanlım girmiyor sevişirken ölürüm mölürüm sen dul kalırsın demiş ben şok ben iptal yani ..
Kimi kandırıyorsun ya kendini mi bu nasıl zihniyet??
Ne zavalluca.bide bunlar okumuş etmiş yüksek lisanslı tipler.
Maalesef Türkiye gerçeği.daha aşamadık şu zar meselesini.ne zarmış arkadas..

Hanımlar sakin lütfen.

Konu sahibesi, sorunuzun cevabı yaşadığınız psikolojik baskıda gizli.
Siz artık her bakımdan evli bir kadınsınız, evlendiğiniz kişi sizin resmî nikahlı kocanız, yasalara göre evlisiniz, resmî dairelerde eşinizin soyadıyla kayıtlısınız artık, babanızdır anne babalara hürmetimiz saygımız var lakin eşinizle birlikte olmak istiyorsanız düğünü beklemenize gerek yok ki, düğüne tümden karşıyım, düğün yapanlara da birşey diyemem ama gençlere tavsiyem düğün istiyorsanız nikahı düğün tarihine göre ayarlayın, tayin atama vb sebeplerden düğünden aylar önce nikah yapıyor sonra düğünü olmayan kız eşiyle birlikte olmaz gibi son derece geçersiz bir sebepten psikolojik baskıya maruz kalıyorsunuz, sizin evli olduğunuzu yaptığınız düğün belirlemiyor, nikahlandığınız gün belediye memurunun verdiği evlilik cüzdanı belirliyor, siz hangi gün nikahlandıysanız o günden itibaren resmen evlisiniz.

Eğer üstünüzde bu psikolojik baskı olmasaydı, kafanızdaki o düşünceler oluşmazdı ve eşinizle güzel anlar geçirebilirdiniz ama belli ki siz düğün olmadan kendinizi rahat hissedemeyeceksiniz, düğünden sonra sorunsuz bir ilişki yaşayabilirsiniz, kendini korkutmanıza gerek yok.

işte mevlüt bilmem ne bi şekilde ilan etmeksiz sessiz sedasız biz evlendik diye aradınız mı milleti ya da herkesi toplayıp nikahla ilan mi ettiniz evlendik diye amaç ilan etmek illa düğün değil ya benim anlatmak istediğim
Allah askina neyin pesindesin birseyi savunuyorsun oda yanlis heraldeki herkes biliyordur ilan derken 7 soyun demiyor ailen diyor ayrica onu gizli imamnikahi kiyip dost hayati yasayanlar icin diyor

Back
X