3 günlük evliyim ilk gece aşırı derecede ağrı oldu ağladım çok kan geldi. Ertesi gün yeniden denedik gayet iyi ıslanıyor sevilme sırasında istekte oluyor ama girecekken ilk geceden dolayı çok korktum ama yine gerçekleşti. İlk 2 gün kanamaya devam etti. Her defasında çok ağladım canım inanılmaz yandı ölüyorum sandım sanki nefesim kesildi. Toplamda 4 defa girebildi eşim rahmimi kasmadığımı içinde olduğunda rahat girip çıkabildiğini söylüyor sadece sırtüstünde iç bacak kaslarımı sıkıyorum ve bacaklarımı kapatıp itiyorum. Eşimle çok uzun zamandır birlikteyiz onu çok seviyorum ama ilk geceden sonra o kadar canım yandı ki artık hep acıcak diye korkuyorum ya hep böyle devam ederse diye ağlıyorum. Ne yapmam gerekiyor bunları yaşayan var mı?
Ilk bir hafta zor oluyor sonra geçiyor ama kanaman icin bir doktora görünsen iyi olur benimde öyle kanamam olmuştu 2 hafta surdu yırtık olmuş bende biraz ara verdik sonra duzeldiResmen iki gündür psikolojim bozuldu hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşamadım üstüne kendimde sorun var diye düşünüp 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. O ilk geceyi ve iki günü unutamam bu gün ara verdik umarım yarına iyileşir ve hep böyle olmaz eğer böyleyse seksten soğudum. Artık diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünmeye başladım
Yarına iyileşmez kardeş. 1 hafta beklesin eşin.Ama önce doktora gidinResmen iki gündür psikolojim bozuldu hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşamadım üstüne kendimde sorun var diye düşünüp 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. O ilk geceyi ve iki günü unutamam bu gün ara verdik umarım yarına iyileşir ve hep böyle olmaz eğer böyleyse seksten soğudum. Artık diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünmeye başladım
bir iki günle olacak bişey değil canım o. Düşünsene senin vajinanın ağzı şu an dar daha. bi de 4 kere birliktelik olmuş ister istemez tahriş olmuştur şöyle 1 hafta falan ilişkiye girmeyin sonra girdiğinizde eğer yine aynı şikayetlerin olursa mutlaka doktora gidin. ama bundan sonra bir daha ilişkiye girerken yine acıyacak canım yanacak diye düşünme rahat ol benceResmen iki gündür psikolojim bozuldu hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşamadım üstüne kendimde sorun var diye düşünüp 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. O ilk geceyi ve iki günü unutamam bu gün ara verdik umarım yarına iyileşir ve hep böyle olmaz eğer böyleyse seksten soğudum. Artık diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünmeye başladım
Neden böyle oluyormuş sebebini söyledi miBana da aynısı oldu. Doktor 10 gün ara verin demişti. 10 gün baticon kullandım sonra denedik, bir sorun olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?