İlk gece

Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Yani agrisa bile ne kadar olabilir ki? Korkacak bir sey yok inanin. Ben ilkinde bile hic korkmadim. Acisa bile anlik olacaktir, onunde sonunda alisacak diye dusundum hep. Ve ben hic aci da hissetmedim. Kafanizda kurmayin, oluruna birakin. Kayganlastirici kullanin mutlaka.

Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Yani o dar yerden cocuk cikiyor. Vajina esneyebilen bir organ. Yapmayin lutfen. Siz kendi kendinizi engelliyorsunuz.

Kuzum forum falan okuma. Kendini hemen vajinismus ilan etmene gerek yok. Herkes bilmediği şeyden çekinir, korkar. İlk deneyimin sonuçta. Mutlaka kayganlaştırıcı al. Çünkü ilk deneyimin korkusuyla tam bir şey hissedemeyeceğin için gerekli kayganlık(akıntı, ıslaklık) sağlayamayabilir vücudun. Buda zorlanmana neden olur ve korkarsın. Kayganlaştırıcı yardımcı olacaktır. Öyle saçma sapan yazılan şeyler gibi acı yok. Merak etme kendini rahat bırakmaya çalış. Ağlama konusu da kendini çok sıkmandan kaynaklı. Gevşemeye çalış biraz yapabildiğin kadar. Ön sevişmeyi biraz uzun tutun mesela. Biraz seni mutlu etmeye çalışsın ilk gece. Seni hazırlamaya çalışsın.

Oradan bebek çıkıyor. Kafasının çapı penisten kaç kat büyük.
Gayet esnemeye müsait bir yapısı var.
İyice sarhoşken deneyin. Ve inan ilk bir iki sefer evet ağrı oluyor ama sonrasında alacağım zevke değecek diye kendini teşvik et.

Çözümü çok basit, parmak egzersizi yaparak bikaç hafta da kurtulabilirsin.

Kayganlaştırıcının faydası çok olur di mi? biz onsuz denedik çinkü

Benim 3 ay sürmüştü
Ama hiç ağlamadım öyle kafamızı da takmadık.
İnanın büyütülecek bir şey hiç değil aksine çok güzel acı falanda yok öyle.

Iliskiyi sadece penetrasyon olarak gormeyin. Onsevisme diye bisey var. Vajinismus gibi bi sorun yoksa iyi bi on sevismeden sonra kendinizi kasacaginizi dusunmuyorum ben.

Doktora gitseniz çok kısa bir sürede bu dertten kurtulabilirsiniz.

Çözümü çok basit, parmak egzersizi yaparak bikaç hafta da kurtulabilirsin.
Şuan bana penis parmaktan daha as korkutucu geliyor inanın. Kendi kendime yapamam onun penisi sokması daha rahat gibime geliyor
herkes ilk bi kaç gecede yapmıyordur di mi. Sanki herkes ilk gece hemen yapıp bitiyprmuşta ben yapmadığım içine bende sıkıntı var daha da y

Doktora gitseniz çok kısa bir sürede bu dertten kurtulabilirsiniz.
Daha çok yeni 3 gün oldu o yüzden hemen doktor olaylarına girersem gözümde daha da büyüyebilir diye düşündüm. Çünkü benimki girmeye çalışıyorda giremiyor gibi bir dert değil , daha değdirdiği an ben olmasın diyip korkuyorum

Tamam da vajinismus da bu değil mi
zaten? Umarım kısa sürede bu sorunu halledebilirsiniz.

Tamam da vajinismus da bu değil mi
zaten? Umarım kısa sürede bu sorunu halledebilirsiniz.
Vajinismus bildiğim kadarıyla deniyorlar hatta biraz ilerliyorlar bile ama duvar varmış gibi hissediyorlarmış ve girmiyormuş. Ben deneyemedüm bile ama tani olmazsa dediğiniziyapacağım. Öncelikle kayganlaştırıcı vs ile deneyeceğim. En kolay pozisyon ne ise onunla deneyeceğim ama yaşuan arkadaş varsa bu durumu hangi yöntem daha kolaydı belki bilgi verebilir

Kayganlaştırıcının faydası çok olur di mi? biz onsuz denedik çinkü
Evet girişte sorun yaşamazsın gözünde büyütme olayı alkol ve kayganlastici ile kolayca olur. 1cm içeri geri 2 cm iceri şeklinde az az ilerleyin..balayi keyfini çıkarın
Konuyu çok okuma..sonra yaz bize

Çok dar giremez gibi düşündüğün yerden koca bebekler çıkıyor. Sen küçük göründüğüne bakma. Çok genişleyen bir yer. O an sadece ne kadar genişleyebildiğine hayret ederek dene. Bak şimdi ben 2 normal doğumdan sonra yarın daraltma operasyonu geçireceğim. Bu günlerin keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…