- 8 Kasım 2018
- 5.764
- 13.846
- 248
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Yani agrisa bile ne kadar olabilir ki? Korkacak bir sey yok inanin. Ben ilkinde bile hic korkmadim. Acisa bile anlik olacaktir, onunde sonunda alisacak diye dusundum hep. Ve ben hic aci da hissetmedim. Kafanizda kurmayin, oluruna birakin. Kayganlastirici kullanin mutlaka.Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Yani o dar yerden cocuk cikiyor. Vajina esneyebilen bir organ. Yapmayin lutfen. Siz kendi kendinizi engelliyorsunuz.Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Kuzum forum falan okuma. Kendini hemen vajinismus ilan etmene gerek yok. Herkes bilmediği şeyden çekinir, korkar. İlk deneyimin sonuçta. Mutlaka kayganlaştırıcı al. Çünkü ilk deneyimin korkusuyla tam bir şey hissedemeyeceğin için gerekli kayganlık(akıntı, ıslaklık) sağlayamayabilir vücudun. Buda zorlanmana neden olur ve korkarsın. Kayganlaştırıcı yardımcı olacaktır. Öyle saçma sapan yazılan şeyler gibi acı yok. Merak etme kendini rahat bırakmaya çalış. Ağlama konusu da kendini çok sıkmandan kaynaklı. Gevşemeye çalış biraz yapabildiğin kadar. Ön sevişmeyi biraz uzun tutun mesela. Biraz seni mutlu etmeye çalışsın ilk gece. Seni hazırlamaya çalışsın.Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Oradan bebek çıkıyor. Kafasının çapı penisten kaç kat büyük.Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Kayganlaştırıcının faydası çok olur di mi? biz onsuz denedik çinküYani agrisa bile ne kadar olabilir ki? Korkacak bir sey yok inanin. Ben ilkinde bile hic korkmadim. Acisa bile anlik olacaktir, onunde sonunda alisacak diye dusundum hep. Ve ben hic aci da hissetmedim. Kafanizda kurmayin, oluruna birakin. Kayganlastirici kullanin mutlaka.
Şuan bana penis parmaktan daha as korkutucu geliyor inanın. Kendi kendime yapamam onun penisi sokması daha rahat gibime geliyor. Ben kendim parmağımı sokamamÇözümü çok basit, parmak egzersizi yaparak bikaç hafta da kurtulabilirsin.
Tabi ki. Ben normalde islanma problemi yasamam ama bazi donemler ihtiyacim oluyor hala. Her zaman elinizin alti da bulunsun.Kayganlaştırıcının faydası çok olur di mi? biz onsuz denedik çinkü
Şuan bana penis parmaktan daha as korkutucu geliyor inanın. Kendi kendime yapamam onun penisi sokması daha rahat gibime geliyorÇözümü çok basit, parmak egzersizi yaparak bikaç hafta da kurtulabilirsin.
herkes ilk bi kaç gecede yapmıyordur di mi. Sanki herkes ilk gece hemen yapıp bitiyprmuşta ben yapmadığım içine bende sıkıntı var daha da yKuzum forum falan okuma. Kendini hemen vajinismus ilan etmene gerek yok. Herkes bilmediği şeyden çekinir, korkar. İlk deneyimin sonuçta. Mutlaka kayganlaştırıcı al. Çünkü ilk deneyimin korkusuyla tam bir şey hissedemeyeceğin için gerekli kayganlık(akıntı, ıslaklık) sağlayamayabilir vücudun. Buda zorlanmana neden olur ve korkarsın. Kayganlaştırıcı yardımcı olacaktır. Öyle saçma sapan yazılan şeyler gibi acı yok. Merak etme kendini rahat bırakmaya çalış. Ağlama konusu da kendini çok sıkmandan kaynaklı. Gevşemeye çalış biraz yapabildiğin kadar. Ön sevişmeyi biraz uzun tutun mesela. Biraz seni mutlu etmeye çalışsın ilk gece. Seni hazırlamaya çalışsın.
Nasıl yaptınız peki 3 ay sonraBenim 3 ay sürmüştü
Ama hiç ağlamadım öyle kafamızı da takmadık.
İnanın büyütülecek bir şey hiç değil aksine çok güzel acı falanda yok öyle.
Bende normalde evlenmeden önce bi şeyler yaşardık baya ıslanırdım . Ama şuan korktuğum için ıslandığımı sanmıyorumTabi ki. Ben normalde islanma problemi yasamam ama bazi donemler ihtiyacim oluyor hala. Her zaman elinizin alti da bulunsun.
Daha çok yeni 3 gün oldu o yüzden hemen doktor olaylarına girersem gözümde daha da büyüyebilir diye düşündüm. Çünkü benimki girmeye çalışıyorda giremiyor gibi bir dert değil , daha değdirdiği an ben olmasın diyip korkuyorumDoktora gitseniz çok kısa bir sürede bu dertten kurtulabilirsiniz.
Tamam da vajinismus da bu değil miDaha çok yeni 3 gün oldu o yüzden hemen doktor olaylarına girersem gözümde daha da büyüyebilir diye düşündüm. Çünkü benimki girmeye çalışıyorda giremiyor gibi bir dert değil , daha değdirdiği an ben olmasın diyip korkuyorum
Vajinismus bildiğim kadarıyla deniyorlar hatta biraz ilerliyorlar bile ama duvar varmış gibi hissediyorlarmış ve girmiyormuş. Ben deneyemedüm bile ama tani olmazsa dediğiniziyapacağım. Öncelikle kayganlaştırıcı vs ile deneyeceğim. En kolay pozisyon ne ise onunla deneyeceğim ama yaşuan arkadaş varsa bu durumu hangi yöntem daha kolaydı belki bilgi verebilirTamam da vajinismus da bu değil mi
zaten? Umarım kısa sürede bu sorunu halledebilirsiniz.
Evet girişte sorun yaşamazsın gözünde büyütme olayı alkol ve kayganlastici ile kolayca olur. 1cm içeri geri 2 cm iceri şeklinde az az ilerleyin..balayi keyfini çıkarınKayganlaştırıcının faydası çok olur di mi? biz onsuz denedik çinkü
Çok dar giremez gibi düşündüğün yerden koca bebekler çıkıyor. Sen küçük göründüğüne bakma. Çok genişleyen bir yer. O an sadece ne kadar genişleyebildiğine hayret ederek dene. Bak şimdi ben 2 normal doğumdan sonra yarın daraltma operasyonu geçireceğim. Bu günlerin keyfini çıkar.Daha öncede korkum vardı ama herkeste vardır muhtemelen diyip kestirip atıyordum. İlk grce yorgunluk vs derken denemedik bile açıkçası canım yanar korkusu da vardı. Şimdi balayına geldik burda rahatlıkla olur diye düşünmüştüm, daha başlamadan izin vermedim ben yok olmicak mümkün değil gibi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?