- 1 Ağustos 2022
- 1.009
- 2.442
- 63
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Bebe yagindan sonraki level sivi yagGeçen biri sıvı yağ kullanıyoruz yazmıştı hshsh
Yakında bunlar menemen de yaparlar tövbe tövbe hahahah gülme tuttu kız.Bebe yagindan sonraki level sivi yag
Vajinaya yumurta sarisi basliktaki konuya gizem yazmis ki; niye guluyosunuz boyle hamile kalanlar duydum falan hahahahhsh
Nerden tutsan elinde kaliyor
Yok artıkGeçen biri sıvı yağ kullanıyoruz yazmıştı hshsh
Onu da yapanlar vardir ahhahaha insan yumurta sarisiyla nasil hamile kalabilirYakında bunlar menemen de yaparlar tövbe tövbe hahahah gülme tuttu kız.
Ya üslubumu bozmayım dedim gayet normal anlattım hala devam ediyor. Dayanamadım vala ya yorumunu okuyunca ilk aklıma gelenleri yazıya döktüm fkfkdkfkfkdBoyle olmaz fuze atsaydin, mapusa dusunce gelen pismanlik
Ben banlanmaya degmez diye yumusak yazdim, senin yazini okuyunca gulme tuttu vallahi
Benim de icimden neler gecti bir bilsen.. ahahhs valla yazini okuyunca bi oh cektimYa üslubumu bozmayım dedim gayet normal anlattım hala devam ediyor. Dayanamadım vala ya yorumunu okuyunca ilk aklıma gelenleri yazıya döktüm fkfkdkfkfkd
Ban yicem de hiç önemli değil vala içime dert olacağına bi kaç gün uzak dururum hem zaten bu aralar çok takılmıyorum KK da bana sebep olur
Dkdkkd hangisi acaba?Geçen biri sıvı yağ kullanıyoruz yazmıştı hshsh
Ay yok zaten ban açılana kadar unutur giderim napıyım aklımda bebe yağlı kadını mı tutacam fkfkdkfkfkdBenim de icimden neler gecti bir bilsen.. ahahhs valla yazini okuyunca bi oh cektim
Tercuman olmussun bana ama elendin patates
Iki gun sonra gelince tekrar yardirma da uzamasin banin valla degmez
Kesinlike kaygı bozukluğu olanlarda daha sık görülen bi şey bence de. Bende de kaygı bozukluğu vardıKişisel yapınızın sebep olduğu durumlar, anskiyete, kaygı bozukluğu. Kaygı bozukluğu = vajinismus
Birazdan gelir ana avrat sover sonra hepimiz toplu katliam bye bye KKAy yok zaten ban açılana kadar unutur giderim napıyım aklımda bebe yağlı kadını mı tutacam fkfkdkfkfkd
Sövmez de cahiller der gider ckdkdn başka bişey bilmiyor çünküBirazdan gelir ana avrat sover sonra hepimiz toplu katliam bye bye KK
Nasıl geçtiKesinlike kaygı bozukluğu olanlarda daha sık görülen bi şey bence de. Bende de kaygı bozukluğu vardı
Anlattım ya satırlarca. Şaka mısınız sizNasıl geçti
Sizin bu kafayla bunu yenmeniz çok zor. Satırlarca yazdım hâlâ nasıl çözdünüz diyosunıuz. Dilatör veya parmak travma yaratacaksa neden doktorlar bunu kullansın tedavi için. Hiçbir şey yapmadan kendiliğinden geçmesi için tavsiye istiyorsunuz resmen . Vajinismus olduğunuzu da kabul etmiyosunuz benim kişiliğim böyle diyip. Zaten kişilik yapısı da vajinismus olmak için yeterli bir sebepNasıl geçti
İyi de 5 günde dildatör e direkt geçmek istemiyorum yani herkes ilk gece mi ilişkiye giriyor kimş bi haftada kimi üç günde diye düşünüyorum . İlk gece yapmayan direkt gidip dildatörle mi yapıtorSizin bu kafayla bunu yenmeniz çok zor. Satırlarca yazdım hâlâ nasıl çözdünüz diyosunıuz. Dilatör veya parmak travma yaratacaksa neden doktorlar bunu kullansın tedavi için. Hiçbir şey yapmadan kendiliğinden geçmesi için tavsiye istiyorsunuz resmen . Vajinismus olduğunuzu da kabul etmiyosunuz benim kişiliğim böyle diyip. Zaten kişilik yapısı da vajinismus olmak için yeterli bir sebep
Tamam da burdan ne gibi bir öneri bekliyorsun o zaman? Otur bekle olmasını ne diyebiliriz ki bizİyi de 5 günde dildatör e direkt geçmek istemiyorum yani herkes ilk gece mi ilişkiye giriyor kimş bi haftada kimi üç günde diye düşünüyorum . İlk gece yapmayan direkt gidip dildatörle mi yapıtor
Aparatsız öneri yok mu yani? Benim gibi ilk gece yaşayamayan herkes aparata mı koşmuş? İllaki bi hafta ikş hafta içinde aparatsız şuysuz buysuz başka bir yöntemle yenenlerde vardıeTamam da burdan ne gibi bir öneri bekliyorsun o zaman? Otur bekle olmasını ne diyebiliriz ki biz
Sizin gibi davrananlar yüzünfen insanlar aşamıyor bence zaten onu anladım. Üç gün diyorum aparata koş ya da napıyorsan yap moduna gürşyorsunuz. Zaten şuan korkusu olan birinin penis kdar aparats da korkusu vardır değil mi? Aparatı sokma cesaretim olsa penisi hay hay olur zatenTamam da burdan ne gibi bir öneri bekliyorsun o zaman? Otur bekle olmasını ne diyebiliriz ki biz
Benim problemim zaten şuan bir şeyi oraya dokundurup içeri ittirmek. Penis aparat parmak aynı şey benim için. Sizin vajibismus belki falelı bi şeydir benimki farklıdır. Benim durumumda olan insanların önerisini istedim ben. Bana da siz anormal geliyorsunuz mesela, aparatı sokma cesaretiniz varsa nasıl penise cesarerinşz yok penis bin kat iyi aparattanTamam da burdan ne gibi bir öneri bekliyorsun o zaman? Otur bekle olmasını ne diyebiliriz ki biz
Bana penisi alıp deneme yapmak daha az korkutucu geliyor aparat ya da parmak sokmaktan. Dünyada böyle hisseden tek insan ben değilsem eğer benim gibi hissedenlerin yorumlarını istiyorum ben .Tamam da burdan ne gibi bir öneri bekliyorsun o zaman? Otur bekle olmasını ne diyebiliriz ki biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?