İLK GECE

bende duydum kımılerınden ewetcok rahat gecırenlerde var bu ozel gunu ama bız o kadar sanslı degılız

Cok rahat gecirenlerde var biliyomusun kuzenim mesela hic bisey olmadi hic korkmadm falan.diyodu simdi anlatmayim neyse atarlar filan
benım bı arkadasımda cok korkuyodu ama dugunden sonra anlattıgında cok rahat gecmıs ustunden yuk kalkmıstı sankı anlattıkları sasırtıcıydı :)

Bence bu korkan, gerilen, kasılan kesim tamamen evlendiği adamı tam tanımayan, ona güvenmeyen kesim.. Aşık olduğum adamla geçireceğim çok özel bir geceden neden korkayım, hatta mutlu olurum.
kesınlıkle haklısın onucta sevdıgın ınsanla bısıler yasıyacaksın tadını cıkarmak yerıne bu korkular sacma gelıyor ama ne bılıyım psıkolojık ıste

Bana da bişey olmadı :)
Ilkinde olmadı ama sonrasındaki günlerde Sistit oldum
Yani idrar yolları enfeksiyonu.

Benim ilk gece kanı görünce eşim çekildi acıdı tabii de 3 gün bekledik sonradan birbirimize yaklaştığımızda kanamalarım çok oldu korktum da doktora da gitmek istemedim bir hafta her ilişkide kanadı sonra durdu yoksa o işten soğuyacaktım gerçekten de..

Arkadaşlar bence özel meselelerinizi buralarda anlatmayın, konu sahibi bana bir tuhaf geldi, açtığı bütün konular cinsellik üzerine ve ailede olup bitenleri sorguluyor. Sana ne kardeş? Başka derdin yok mu senin? Ne bu milletin yatak odasına duyduğun merak?

Hımm hep cinsellik konuları mı açmış o zaman insanın aklına bayan değil mi acaba diye gelir?

Bence bu korkan, gerilen, kasılan kesim tamamen evlendiği adamı tam tanımayan, ona güvenmeyen kesim.. Aşık olduğum adamla geçireceğim çok özel bir geceden neden korkayım, hatta mutlu olurum.

hiçte ölee degil cnm ben kocama çok aşıktım ama yinede korktum yani hiç yaşanmamış biişi heyecandan bile kasılıyosun

Bn 3 haftalik evliyim. normalde bu konulari cok arastiran insanim kuzenime olsun arkadaslarima olaun anlatirdim rahatca gerdege de girdiler. Vay arkadas terzi kendi sokugunu dikemezmis benim korkacagim tutttu. O gece zaten gergindim esim cok anlayisliydi denedik ama ben asiri derecede agri hissedip aglamaya basladik aonuc olarak iliskiye giremeden biraktik . on aevismede cok rahatim ama mevzu oraya gelince kupkuru kesilio orasi ve kasiliyprum esim bana yaklastikca ben geriye dogru kaciriyorum sonuc hala ayni . gun boyu gevsemeye calisiyorum ama aksam oluunca gene korkak tabuga donuyorum . Ne yapmam lazim ben kafayi yemeden siz bana bi yol bulun

Ben biraz gergindim, ama 'ya berbat olursa performansım' diye korkmuştum. Hayatta acıdan ağrıdan kaçış yok maalesef
Bence gözlerinizi kapatıp güzel anlarınızı hayal edin.
Ben kudurmuş gibiydim valla ayıptır söylemesi

aslinda yavas yavas alisiyorum vajinismus sikintisi var bende onu aşmaya basladim bende akrep burcuyum akrep burcu kadinlari duskundur bakalim insallah ilki atlatirsam hersey guzel olucak inaniyorum

hiçte ölee degil cnm ben kocama çok aşıktım ama yinede korktum yani hiç yaşanmamış biişi heyecandan bile kasılıyosun
Aynen bende sana katiliyorum hatta evlenmeden once bende oyle diyodum cunku esimi cok seviodum ve cok arzuluyodum ama gerek dugun stresi gerek baska etkenler insani cokk etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…