- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
- Konu Sahibi lalezarlale1
-
benım bı arkadasımda cok korkuyodu ama dugunden sonra anlattıgında cok rahat gecmıs ustunden yuk kalkmıstı sankı anlattıkları sasırtıcıydı :)Cok rahat gecirenlerde var biliyomusun kuzenim mesela hic bisey olmadi hic korkmadm falan.diyodu simdi anlatmayim neyse atarlar filan
kesınlıkle haklısın onucta sevdıgın ınsanla bısıler yasıyacaksın tadını cıkarmak yerıne bu korkular sacma gelıyor ama ne bılıyım psıkolojık ısteBence bu korkan, gerilen, kasılan kesim tamamen evlendiği adamı tam tanımayan, ona güvenmeyen kesim.. Aşık olduğum adamla geçireceğim çok özel bir geceden neden korkayım, hatta mutlu olurum.
Ankaraliyim ama ilkkez boyle bi adet duydum ilgincmis :))tavuk ve tatlı kız tarafından geliyor canım
Ankara ve civarı köy ve illerde böyle
damada eziyet gibi bişey
Ankaraliyim ama ilkkez boyle bi adet duydum ilgincmis :))
Sanirimköyden köye bile degişiyor
biraz bu durum arkadaş ortamıyla ilgili sanırım
Bana da bişey olmadı :)
Ilkinde olmadı ama sonrasındaki günlerde Sistit oldum
Yani idrar yolları enfeksiyonu.
Bence bu korkan, gerilen, kasılan kesim tamamen evlendiği adamı tam tanımayan, ona güvenmeyen kesim.. Aşık olduğum adamla geçireceğim çok özel bir geceden neden korkayım, hatta mutlu olurum.
Ben biraz gergindim, ama 'ya berbat olursa performansım' diye korkmuştum. Hayatta acıdan ağrıdan kaçış yok maalesefBn 3 haftalik evliyim. normalde bu konulari cok arastiran insanim kuzenime olsun arkadaslarima olaun anlatirdim rahatca gerdege de girdiler. Vay arkadas terzi kendi sokugunu dikemezmis benim korkacagim tutttu. O gece zaten gergindim esim cok anlayisliydi denedik ama ben asiri derecede agri hissedip aglamaya basladik aonuc olarak iliskiye giremeden biraktik . on aevismede cok rahatim ama mevzu oraya gelince kupkuru kesilio orasi ve kasiliyprum esim bana yaklastikca ben geriye dogru kaciriyorum sonuc hala ayni . gun boyu gevsemeye calisiyorum ama aksam oluunca gene korkak tabuga donuyorum . Ne yapmam lazim ben kafayi yemeden siz bana bi yol bulun
aslinda yavas yavas alisiyorum vajinismus sikintisi var bende onu aşmaya basladim bende akrep burcuyum akrep burcu kadinlari duskundur bakalim insallah ilki atlatirsam hersey guzel olucak inaniyorumBen biraz gergindim, ama 'ya berbat olursa performansım' diye korkmuştum. Hayatta acıdan ağrıdan kaçış yok maalesef
Bence gözlerinizi kapatıp güzel anlarınızı hayal edin.
Ben kudurmuş gibiydim valla ayıptır söylemesi
Aynen bende sana katiliyorum hatta evlenmeden once bende oyle diyodum cunku esimi cok seviodum ve cok arzuluyodum ama gerek dugun stresi gerek baska etkenler insani cokk etkiliyohiçte ölee degil cnm ben kocama çok aşıktım ama yinede korktum yani hiç yaşanmamış biişi heyecandan bile kasılıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?