- Konu Sahibi lalezarlale1
-
İlk gecen yaklaştı sanırım canmArkadaşlar özel bi soru olabilir ama ilk gece ne hissettiniz, eşiniz nasıl davrandı ya da nasıl davranmasnı isterdiniz, eşiniz konuya nasıl girdi yoksa o giremedi sizmi girdiniz, korktunuz ve eşiniz korktuğunuzu anlayıp anlayış gösterdimi, biraz çok sordum ama kusura bakmayın
ben çok bişey hatırlamıyorum
dügünümüz akşam dügünüydü
eve geldigimiz 1 di
abdest alıp namaz kıldım
sonra bizim burda adettir
eşimin arkadaşları tavukla tatlı yemeye geldiler
eşimin yanıma geldiginde ben sızmıştım
agrı acı bişey hatırlamıyorum
konu ile alakasız ama nasıl bir adet bu ?
tavuk ve tatlıyı siz mi yapıyorsunuz? nerelisiniz.ilk defa duydum merak ettim.
evet birazda korkuyorumİlk gecen yaklaştı sanırım canm
Canım ilk gecede en çok beni korkutmuştu etrafımdakiler korkulacak kadar birşey yok kendini kasmazsan inan fazla acımıyor eşim benim korktuğumu anlamıştı biraz oturup muhabbet ettik dinledik hiç bir şey yiyememiştik bir şeyler atıştırdık saçımı vs çözdü ilk duşa ben girdim sonrada o namazımızı kıldık ve oldu bittiii şimdi hamileyimkorkacak birşe yok eşinin anlayışlı olması ve senin kendini kasmaman çok önemli canım belinin altına yastık koy bana öyle söylemişlerdi ve öylede yaptım
Sanırım kasmamak için daha kolay olması içinbelin altına neden yastık konuluyor
Tatlım senı korkutmak ıstemm sordugun ıcın soyluyorum benımkısı hastanede bıttı olay cok kotuydu ama herkeste bızım gıbı olacak degıl yaa:)))Arkadaşlar özel bi soru olabilir ama ilk gece ne hissettiniz, eşiniz nasıl davrandı ya da nasıl davranmasnı isterdiniz, eşiniz konuya nasıl girdi yoksa o giremedi sizmi girdiniz, korktunuz ve eşiniz korktuğunuzu anlayıp anlayış gösterdimi, biraz çok sordum ama kusura bakmayın
tamamSanırım kasmamak için daha kolay olması için
benımkıde bıraz sorunlu omustu acıkcası...
Beni cok korkutmuslardi ama oyleydide cok korktm ve cok zor oldu aklima geldikce korkuyorm.hala niyeyse rahat ol sadece kapat gozunu bekleArkadaşlar özel bi soru olabilir ama ilk gece ne hissettiniz, eşiniz nasıl davrandı ya da nasıl davranmasnı isterdiniz, eşiniz konuya nasıl girdi yoksa o giremedi sizmi girdiniz, korktunuz ve eşiniz korktuğunuzu anlayıp anlayış gösterdimi, biraz çok sordum ama kusura bakmayın
benıde bılgılendırmek ıcın ablam ve yengem bısıler anlattı aslında cok rahattım ama o ortamda heyecanlanıyo ınsan aklında soru ısaretlerı oluyo :)Beni cok korkutmuslardi ama oyleydide cok korktm ve cok zor oldu aklima geldikce korkuyorm.hala niyeyse rahat ol sadece kapat gozunu bekle
Aynenn canim heyecan stres korku benzim betim atmisti enson artk esim elimde kalacan kalsin dedi nekadar belli ettiysem korkumu yazikbenıde bılgılendırmek ıcın ablam ve yengem bısıler anlattı aslında cok rahattım ama o ortamda heyecanlanıyo ınsan aklında soru ısaretlerı oluyo :)
ya cok zor gercekten ,ben eslerımıede hak verıyorum kımbılır ne hayallerle gelıyolar o odaya bız oyle yapınca adamlar dumura ugruyo :)))Aynenn canim heyecan stres korku benzim betim atmisti enson artk esim elimde kalacan kalsin dedi nekadar belli ettiysem korkumu yazik
Cok rahat gecirenlerde var biliyomusun kuzenim mesela hic bisey olmadi hic korkmadm falan.diyodu simdi anlatmayim neyse atarlar filanya cok zor gercekten ,ben eslerımıede hak verıyorum kımbılır ne hayallerle gelıyolar o odaya bız oyle yapınca adamlar dumura ugruyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?