İlk gece

Derdin ne onu söyle.
Aynı sıkıntıyı yaşamış olan zaten tecrübesini paylaşır.
Dert anlatmadan soru sormak sosyal deney gibi geliyor bana.

şurda

ve şurda

anlatmaya çalışmış sanırım

gün geçmiyor ki kk'da böyle konularla karşılaşmayayım,
ben kaç senelik üyeyim toplam konu sayım 4
millet gün aşırı konu açıyor valla tebrik ediyorum

Ben esimin benden once iliski yasamadigina dair onun soyledigi soze guveniyorsam esim icin de benim sozum yeterli olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca bende de ilk sefede bazı arkadaşların dediği gibi tuvalete gittiğimde bir damla kan vardı eşim görmedi, merak bile etmedi. Zaten güvenecekse bana güvensin, zara değil...

benim esim muhtemelen niye kanaman olmadi filan demezdi.
ama iste sorun benim esim degil ki, senin esin. eger bunu diyecek bir adamsa evlenmekten vazgec bence.

Cevap süper ya Sep bugün de her zamanki gibi formunda.

Yalnız şu cevap, içinde "beni böyle kabul edecek erkek" lafını barındıran cümleler kuran, kurmaya kalkan, kurma niyetinde olacak herkese argo deyimle kapak olmuş durumda.

bakire değilim şimdiki nişanımla ilişkimiz oldu ne sordu kan geldimi diye bana başta ben seni sorgulayamam yaşadıkların la geçmişinle o zaman ben yoktum dedi kapattı konuyu kimse geçmişinle seni sorgulayamaz buna izin vermemelisin

Benden akan kan tüm kk ya yeter kurban olam hepinize
Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.

Öff ne takıntılıymışsın be arkadaş takmasaydın tamponu küçük yaşında çevrende akıl verecek kimse yok muydu madem bu kadar zara takıyorsunuz muhafazakar çevrede yaşıyorsunuz.Ona göre bir büyüğünüz deseydi tampon zarı zedeler sen de büyüyünce pimpiriklenirsin takma diye aman boşver be buna takmayacak bir koca bul.

O yorumu ben yazdım ahahah, bana söylemişleri onu. Evet evet, bacakların birleşmiyormuş.
He anal seks yapanın da popposu genişliyormuş yayık aranı gibi oluyormuş derdi ananem.
Hep beni bu tür yanlışlardan korumak için...
Canım benim yaa, evlenirken de bana çarşaf hediye etmişti. Evlenirken de belime kurdele bağlamaya kalktı.
Kırmızı pembe mavi.
He kırmızıyı biliyoz da diğerleri ne dedim.
Biri erkek çocukmuş diğeri kız..

neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun

ılla kanayacak dıye bırsey yok kı ?
kanamaması da gayet normal

Ney görmeye? Biz şey görmeye mi alışığız?
lafım sana degil sen yazdıhın icin yazdım o hurafe dedigin seyler yasanan seyler sen sekse cok bagımlısındır yaparsın ama kimisi evlensede hemen alısamaz cok kanar acır vs vs vs yani öyle bi yazmıssın ki millet sanki ilk gece normal hatta ilk geceden önce herkez cinsellij yasıyo gibi bence genelleme yapma kac kisiden kac kisi ilk geceden önce birbilte olup evleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…