- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi tuana951453
-
Derdin ne onu söyle.
Aynı sıkıntıyı yaşamış olan zaten tecrübesini paylaşır.
Dert anlatmadan soru sormak sosyal deney gibi geliyor bana.
Sorum aranızda ilk gecesinde kan gelmeyeniniz var mı?
Eşiniz ne tepki gösterdi
Cevap süper yaAy bu tampon kullanan kızmış. Kızım ne bukadar taktın bu mevzuyu? Bozulduysa bozuldu ne olacak. Bakire değilsin diye (ki bakiresin) seni kapıya koyacak adama izin vermeden sen kapıya koy.
Diğer konunda da yazdım. İlk sevişmemde kanamam olmadı, sonra o heriften ayrıldım, eşimle tanıştım. Bol bol seviştikten sonra evlendim. Tepki falan vermedi, vermeye hakkı yoktu. Tercihlerimin ve yaşanmışlıklarımın hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Sen de değilsin. Sok şunu kafana artık.
Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.Benden akan kan tüm kk ya yeter kurban olam hepinize
O yorumu ben yazdım ahahah, bana söylemişleri onu. Evet evet, bacakların birleşmiyormuş.Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.
neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olunAklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.
Ney görmeye? Biz şey görmeye mi alışığız?neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun
neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun
lafım sana degil sen yazdıhın icin yazdım o hurafe dedigin seyler yasanan seyler sen sekse cok bagımlısındır yaparsın ama kimisi evlensede hemen alısamaz cok kanar acır vs vs vs yani öyle bi yazmıssın ki millet sanki ilk gece normal hatta ilk geceden önce herkez cinsellij yasıyo gibi bence genelleme yapma kac kisiden kac kisi ilk geceden önce birbilte olup evleniyoNey görmeye? Biz şey görmeye mi alışığız?
Kansızlık vardı ben de ondan mı gelmedi ki acabaeşim de kan gelmeyince gitti kan şurubu, pekmez falan aldı geldi. Biz böyle çözdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?