- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi tuana951453
-
senin o koca kafadan kırıkmışEvet sonra hiç zevk almadım almıyorum cinsellikten sogudum hiç ıslanmıyorum afedersnz masturbsyon yaparken daha cok zvk alıyorum !
Kız çocuklarının bekareti dogumlariyla birlikte doktor tarafından bozulmali diyeceğim ama onun da işlevi var. En iyisi bez olayı bitip, tuvalet eğitimi almaya başlamasıyla olmalı. Kimse kimseden farklı olmamali"Herkez" değil "herkes" ya.
Lütfen artık evrim geçirelim, çocuklar zar olmadan doğsun. 50 yıl sonra bekaret kavramı "somut" anlamıyla yok olsun. ( verilen sözler, namusun kafanın içinde olması vs. gibi şeyler "soyut" oluyor )
Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.
Cok takıntlydı bakirelik konusunda aama bu kadarnı bnde beklemiodum neyse ayrılmak uzereyz zaten ayrı yasıyoruzsenin o koca kafadan kırıkmış
yazık ya
senin acı çekeceğini anlmıyor mu?
tövbe yarabbim
aman iyi olmuş..bişey demek istemiyorum ban yerim yoksa..Cok takıntlydı bakirelik konusunda aama bu kadarnı bnde beklemiodum neyse ayrılmak uzereyz zaten ayrı yasıyoruz
Maneviyattan dem vururlar, ancak en büyük materyalistler de bunlar. Kan görmeden bekarete inanmamak ne kadar da masumane di mi?aminn!!!!!
Anal seksle alakalı bir söylenti daha var, belki size söylenen de odur. Sonuçta aynı yerden dışkı çıkışı da olduğu için anal seks nedeniyle dışkı kanallarındaki gevşeme olurmuş ve bu yüzden dışkı tutamama gibi sorunlar oluyor falan diyorlar var ben zerre anlamam böyle bişeyden. Doğru mu acaba.O yorumu ben yazdım ahahah, bana söylemişleri onu. Evet evet, bacakların birleşmiyormuş.
He anal seks yapanın da popposu genişliyormuş yayık aranı gibi oluyormuş derdi ananem.
Hep beni bu tür yanlışlardan korumak için...
Canım benim yaa, evlenirken de bana çarşaf hediye etmişti. Evlenirken de belime kurdele bağlamaya kalktı.
Kırmızı pembe mavi.
He kırmızıyı biliyoz da diğerleri ne dedim.
Biri erkek çocukmuş diğeri kız..
İşte cinsiyet ayrımının acı sonuçlarından bir tanesi de bu. Kadınların baskı görmesinin yegane nedenlerinden birinin bel kemiğini oluşturuyor şu zar.Kız çocuklarının bekareti dogumlariyla birlikte doktor tarafından bozulmali diyeceğim ama onun da işlevi var. En iyisi bez olayı bitip, tuvalet eğitimi almaya başlamasıyla olmalı. Kimse kimseden farklı olmamali
Vallahi olamaz böyle bişey şok olmuştum okuyunca
İnsan gibi atsınlar bari bu nedir?
Hayrlısı diyorum artk barısmak istyo ama ben ikilemdym :)aman iyi olmuş..bişey demek istemiyorum ban yerim yoksa..
Eşin insan mı şüphe ettim şuan cidden ,senin için üzüldüm halen bu adamla isen sabır diliyorum sana.Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of of
alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yaniVay anasını milletin kanları duvara mı fışkırıyor?
Atardamarı falan kesilmiş olmasın
Benden de. Tavuk boğazlamış gibiydiKızlar konu tuhaf ama
Benden şaka maka çok kan gelmişti yaa
Neden ki acaba
Bunu o zaman neden hiç problem etmemisim ki
Anal seksle alakalı bir söylenti daha var, belki size söylenen de odur. Sonuçta aynı yerden dışkı çıkışı da olduğu için anal seks nedeniyle dışkı kanallarındaki gevşeme olurmuş ve bu yüzden dışkı tutamama gibi sorunlar oluyor falan diyorlar var ben zerre anlamam böyle bişeyden. Doğru mu acaba.Eğer doğruysa gayler napıyor
Hani kan gelmemesi bu kadar problem yaaBenden de. Tavuk boğazlamış gibiydi
Ama ben de problem etmedim, problem edilecek bir şey değil bence.
alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?