İlk gece

İnsanların eşinin ne tepki verdiğini bilmen, senin bu takıntını çözmez ki canım..
Velev ki çoğunluk "eşim önemsemedi" dedi, senin karşına bunu çok fazla önemseyen biri çıkabilir.
Ya da genel yorum "eşim bu konuya çok önem verir " olsa bile belki karşına bu konuyu hiç önemsemeyen biri çıkacak, biz bunu bilemeyiz..

Bu kadar kafaya takıyorsan, bir jinekoloğa git, kurtul bu şüphelerden.
Ailenden kimsenin bilmesine gerek yok, korkun buysa eğer, ne bileyim her hangi bir yerim ağrıyor de hastaneye diye çık, doktorların da hipokrat yemini var, hastasının özelini hiç kimseyle paylaşamaz, rahat ol..

Evet sonra hiç zevk almadım almıyorum cinsellikten sogudum hiç ıslanmıyorum afedersnz masturbsyon yaparken daha cok zvk alıyorum !
senin o koca kafadan kırıkmış
yazık ya
senin acı çekeceğini anlmıyor mu?
tövbe yarabbim

Kız çocuklarının bekareti dogumlariyla birlikte doktor tarafından bozulmali diyeceğim ama onun da işlevi var. En iyisi bez olayı bitip, tuvalet eğitimi almaya başlamasıyla olmalı. Kimse kimseden farklı olmamali

İnsan gibi atsınlar bari bu nedir?

Maneviyattan dem vururlar, ancak en büyük materyalistler de bunlar. Kan görmeden bekarete inanmamak ne kadar da masumane di mi?
Bu bekaret olayı çok adaletli olsaydı, her iki cinsin de zarı olurdu. Peki neden bir tanesinin var? Çünkü olay soyut bir kavrama bağlı değil, tamamen fizyolojik bir olay. İnsanların neden kanatları yok mesela? İşte mesele bunla alakalı. Dünyadaki yaşama uyum sağlamak üzere yaratılmışız. O zarın da bir işlevi varmış oraya konulmuş. Buna yüce anlamlar yükleyenlerin hüsnü kuruntusundan başka bir şey değil. Bu kuruntuya inananlar da bir delinin kuyuya taş attığı hikayesi misali çıkaramayanlar oluyorlar.

Anal seksle alakalı bir söylenti daha var, belki size söylenen de odur. Sonuçta aynı yerden dışkı çıkışı da olduğu için anal seks nedeniyle dışkı kanallarındaki gevşeme olurmuş ve bu yüzden dışkı tutamama gibi sorunlar oluyor falan diyorlar var ben zerre anlamam böyle bişeyden. Doğru mu acaba. Eğer doğruysa gayler napıyor

T tuana951453

Eğer sen gerçek değilsen , hiç umrumda değil ...haftada en fazla 3-4 dakikamı alıyor konuların .

Ama gerçeksen senin için cidden üzülüyorum . Bu kadar sorun ettiğin bir mesele için , sürekli konu açıp sormak yerine bir dr a gitsen , muhtemelen senin için sorun olan şeyin olmadığını göreceksin zaten .

Varsa da , ne yap ne et ...git hymenoplasty (zar dikimi) operasyonu yaptır .

Yakındır , zar zar diye kafayı sıyıracaksın . Yok gidip öğrensen sonra konu açıp dert yansan onu da anlayacağım , daha o tampon o zarı zedeledi mi zedelemedi mi onuda bilmiyorsun ???

Kız çocuklarının bekareti dogumlariyla birlikte doktor tarafından bozulmali diyeceğim ama onun da işlevi var. En iyisi bez olayı bitip, tuvalet eğitimi almaya başlamasıyla olmalı. Kimse kimseden farklı olmamali
İşte cinsiyet ayrımının acı sonuçlarından bir tanesi de bu. Kadınların baskı görmesinin yegane nedenlerinden birinin bel kemiğini oluşturuyor şu zar.

Kızlar konu tuhaf ama
Benden şaka maka çok kan gelmişti yaa
Neden ki acaba
Bunu o zaman neden hiç problem etmemisim ki

Eşin insan mı şüphe ettim şuan cidden ,senin için üzüldüm halen bu adamla isen sabır diliyorum sana.

Vay anasını milletin kanları duvara mı fışkırıyor?
Atardamarı falan kesilmiş olmasın
alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani

Hayatımdaki kişi bir kere bile sormadı noldu geçmişinde diye kanla manla olcak işler değil. Burda zilyon tane konu var sürtündüm bilmem naptım diye. Bakirelik kanla olmuyor yani. Artık evleneceğiniz kişinin tepkisini mi merak ediyorsunuz napıyosunuz bilmem ama dürüst olun

Doğru bu.
Anal fissür ve fistül de çok oluyor.
Sonrası cerrahi müdahale mecburen.

Benden de. Tavuk boğazlamış gibiydi
Ama ben de problem etmedim, problem edilecek bir şey değil bence.
Hani kan gelmemesi bu kadar problem yaa
Benden de çok gelmişti oda problem Di de ben mi üzerine düşmedim diye düşündüm

Bu ne biçim bi yorum iyi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…