- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi tuana951453
-
Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan.
Kurban kesmiş gibi oluk oluk kan geldi ve eşim de aldı kanı alnına sürdü.o gün bugündür eşime kurbanım.hey allam ya.
Vay anasını milletin kanları duvara mı fışkırıyor?neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun
O kırmızı kemeri takmak istemeyince annem beni evlatlıktan reddedecekti nerdeyseO yorumu ben yazdım ahahah, bana söylemişleri onu. Evet evet, bacakların birleşmiyormuş.
He anal seks yapanın da popposu genişliyormuş yayık aranı gibi oluyormuş derdi ananem.
Hep beni bu tür yanlışlardan korumak için...
Canım benim yaa, evlenirken de bana çarşaf hediye etmişti. Evlenirken de belime kurdele bağlamaya kalktı.
Kırmızı pembe mavi.
He kırmızıyı biliyoz da diğerleri ne dedim.
Biri erkek çocukmuş diğeri kız..
Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of ofİlk ilişkide kan gelmeyebilir bu gayet doğal bunun sebepleri vardır;
1-Kızlık zarın esnektir belki doğuma kadar yırtılma olmayabilir
2-Yeterli kayganlık sağlanmışsa bu bile kızlık zarının yırtılmaması için engel oluşturur
Eşim böyle bir konuda bana inanmazsa zaten boşarım .
Hala aynı adamla mı evlisiniz?Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of of
Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of of
Ayy onu varya hhiç sorm berbat bişeyO kırmızı kemeri takmak istemeyince annem beni evlatlıktan reddedecekti nerdeyseçıplak gidebilirsin düğüne ama o hediyelik paket kurdelası takılacak illa! Herhalde abimin kocama armağanıydım , abim tarafından ambalajlanıp verildim kocama
"Herkez" değil "herkes" ya.neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun
Sonra gelmiştir cinsel problemler.Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of of
Bosanmak uzereyiz ayrı yasıyoruz ve sanırım dogru karar almşmHala aynı adamla mı evlisiniz?
aminn!!!!!"Herkez" değil "herkes" ya.
Lütfen artık evrim geçirelim, çocuklar zar olmadan doğsun. 50 yıl sonra bekaret kavramı "somut" anlamıyla yok olsun. ( verilen sözler, namusun kafanın içinde olması vs. gibi şeyler "soyut" oluyor )
Evet sonra hiç zevk almadım almıyorum cinsellikten sogudum hiç ıslanmıyorum afedersnz masturbsyon yaparken daha cok zvk alıyorum !Sonra gelmiştir cinsel problemler.
Kocan olacak hakkında yorum dahi yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?