İlk gece

Testere 4 izlemiş anlatmışlar galiba

O kırmızı kemeri takmak istemeyince annem beni evlatlıktan reddedecekti nerdeyse çıplak gidebilirsin düğüne ama o hediyelik paket kurdelası takılacak illa! Herhalde abimin kocama armağanıydım , abim tarafından ambalajlanıp verildim kocama

Hiçbir şey olmaz. Çevremde kimse bu yüzden zarar görmedi. Herkes mutlu, mesut.
Benim de kızlarım var; ağaçtan düşseler, ip atlasalar, şüpheye düşseler konusunu bile açtırmam. Kadinliginiza laf söyletmeyin siz de. Durusunuzla konusunu bile actirtmayin

T tuana951453 ciddi psikolojik sorunların var .

Daha önce sana git bir jinekoloğa için rahatlasın yazardım , artık psikiyatri servisi önermek zorundayım .

Haftada bir zarın ilgili konu açarak eline ne geçiyor ?

Bu 2.sini bi yerde eşimle evlenmden once okumuştuk o salagın da aklında kalmş olcak ki ilk gece anamı belledi resmen hiç ıslatmdan kuru kuru aaglaya aglya yaptı 2 damla kanı gordu de bası goge ermştr kocam olcak sahsın yazık ya cdden bole insnlara of of

Hala aynı adamla mı evlisiniz?

Eşini mi kekleyecen ne edeceksin ilk gece kn gelmeyebilir esnek yapıdasındır çok doğal ama kekleyeceksen iş sadece kana bakmıyor ?

Eşini mi kekleyecen ne edeceksin ilk gece kn gelmeyebilir esnek yapıdasındır çok doğal ama kekleyeceksen iş sadece kana bakmıyor ?

sana kanamadın diye tepki gösterecek zihniyetteki adamla evlenme diyoruz sen hala konu açmaya devam ediyorsun? neyi duymak istiyorsun anamadım ki.
ille kana susamış bir hanzoyla evlenicem diyorsan düğünden önce para biriktir diktir, bunu mu diyelim yani?

Ayy onu varya hhiç sorm berbat bişey annem gece boyunca cıkartmdı bana blio musun ole kurdelayla dolaştm

neden bunu yasayanlar cok var herkez sey görmeye alısık degil emin olun
"Herkez" değil "herkes" ya.

Lütfen artık evrim geçirelim, çocuklar zar olmadan doğsun. 50 yıl sonra bekaret kavramı "somut" anlamıyla yok olsun. ( verilen sözler, namusun kafanın içinde olması vs. gibi şeyler "soyut" oluyor )

Sonra gelmiştir cinsel problemler.
Kocan olacak hakkında yorum dahi yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…