Normalde bunu erkeklere anlatmak zor.Kendinden eminken böyle birşey olduğunda gerçekten şok oluyorsun.
ya kızlar bişey sorcam biliyorum her kadınım anotomisi farklı ama ortalama ne kadar kan geliyo ve nasıl bişey okan yani adet kanı gibimi????
karameleks zaten adetlerimizde vardır yatağın üstüne 3 tane beyaz bez parçası konur ve onun üzerinde olan olur. Kanama ilk seferde oluyo zaten yani bi kere griş oldunda eşinin sendeb uzaklaşması gerekiyo. Sende hemen o bezlerin üstünde otur biraz göreceksin ki olan olmuş zatenSadece işlevi önemli be estetiğe bakmıyolarmış ama temziliğe önem veriyo benim eşim
Şimdide benim benden tecrübeli olanlara sorum olacak arkadaşlar ben zevk alamıyorum yaa yani toplasan 4 kere tam birleşme oldu ama ben zevk mevk alamıyorum. offfffffffffffff ben anormalmiyim. Bizim tam birleşmemizde çok zor olmuştu. Eşim sende bi anormallik var diyo gıcık oluyorummm
UFFFFFFFFFFFFF berbatım bugun eşimle beraber olduk ama tam ne oldugunuda anlamadık azıcık kan geldi bidaha bişey yok ne oldu anlayamadık acaba oldumu olmadımı bilmiyoruz sizce bir anormaillikl varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?