hımmm.seninkorkuların başkaaa:)herkes acı çekiceğin için korkuyosun sanıyo:)benimde 1,5 ay kaldı düğüne.valla ne hissettiğimi bilmiyorum.acıyacak o kesin de.bari çok olmasa:)bide evlenmeden mutlaka kadın doğuma gidin.ben gittim yani korunma yöntemleri felan sordum.bide ilk gece zor geçer mi dedim.muayene etti:)kızlık zarı kalın olduğu için biraz zor olabilir dedi.bende korktum sen gibi kanama olmaz die.sordum onuda olur dedi hatta diğerlerine göre azcıkta fazl aolur dedi:)
Evet aslında iyi fikirde hastaneye gitmek nişanlınlamı gittin?? Ne biliyim bekar bekar kadın doğumcuya gitmekte korkutuyor beni...
kızlar dediğim gibi biz beraber olduk ve çok az kan geldi ikinci ilişkimizdede çok az geldi ve suna eşimle sorunlarımız var ve ben HİÇ istemesemde doktora gitmeyi duşunuyorum kızlık zarının ne zamn bozuldugu belli olurmu yada kaç gun geçtiğinde işte 2 gun once bozulmuş denebilir gibi lutfen yardımmmmmmm
ağustosa çok az kaldıı:)gülsemmi ağlasammı bilemiyorum gerçekten bilgiler çok değerli teşekkürler..korkumu nasıl yeneceğimi bilemiyorum hatta bir sorun çıkarsa diye (sağlık olarak)balayına gitmek bile istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama çözüm olurmu bilemiycem
ayyy varya şu kızları korkutanlar yokmu onların amaçları ne anlamış değilim.burda o kadar bekar kız varki herkes okuyodur bunları.ya sakın korkmayın.benide korkuttular titriyodum resmen.kendimi kastım eşime izin vermedim.yani şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendime.vajinusmus neden oluyorki sanki.herkesin bünyesi farklıdır.kimi hiç bilmiyor kimide onun bunun lafına inanıp mahvediyor o günü.kızlar bırakın kendinizi rahat rahat.herşey bir anda olup bitiyor.özel bi gün neden rezil edelimki dimi yani.....yüzünün akıyla işte ilk kez sana aidim diyo insan.eşimin beni alnımdan öpmesi ve allahım sana şükürler olsun demesi herşeye bedeldi.eşim tamam dediğinde bittimi dedim.anlamadım bile.o yüzden korkmayın.o anı en güzel şekilde yaşamaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?