Ilk Geceniz

ya kızlar aklımda çok soru var dğünüme sdece bkaç gün kaldı biryle knşmak istiyorum nolur yardım edin msn olur burdan olur çk ihtiyacım varrr...

ya cnm işte aradığım kişisin sen msnde konuşalımmı olrmu? adresim yassmin_yuce_19@hotm... bkliorm cnm veya burdanda konuşabilirz nsl istersen...

ben ekledim seni cnm acarsan grş msnde

:lepi::roflol: :roflol:

çenede gülünecek ne var sölede bizde gülelimm

kızma canımmmm,,, :jeyyar:

komik geldi ne bilim,,,sırnaşık şey

burada daha yeni toplam 10 msj olan birine hemde gerdeği konuşmak icin msn adresini vermek ve msnleşmek güldürdü beni,,,

sorry,,,,

söylendiği kadar da acı veren bir şey değil arkadaşlar, rahat olun

inanamıyorum kızlar altı üstü bi yardım istedim sölemediinizi bırakmadınız :S:S

Eşimle 4 sene flört ettik...Evlendiğimiz an a kadar bu konuda hiç bir korkum yoktu.Ancak evlendik ve ben tam 3 sene sonra birlikte olabildim eşimle..Bu tamamen benim saplantılarımdan kaynaklanıyordu..Kadın doğum..psikiyatr derken ...Bu olayı yaratanın ben olduğumu ve kendim çözmem gerektiğini anlamıştım..Böyle bir süreç geçti anlayacağınız..Eşim bu geçen zaman zarfında hep bana ilgili ve sorunu çözmeye odaklı oldu.Neyse tamamen kendi beynimin oyunuydu..Ve ben bu oyunun galibi oldum sonunda..Ve başardım..Şu an tam 5 senelik evliyiz.2 senedir birlikte oluyoruz eşimle..Benim bu 3 sene sonunda..ilk gerdek olarak düşünürsek kesinlikle acısız oldu ..Tamamen kadının kendini rahat bırakması erkeğin de anlayışıyla alakalı belkide..kanamam olmadı benim..Bilinçli bireyler olduğumuz için kanamanın olmasının şart olmadığını biliyorduk..Ancak 3 sene sonunda bunu başardığımıza inanmak için kanın gelmesi bizi tatmin edecekti..Ama kızlık kanamam olmadı benim..Uzun uzadıya anlattım neyse..Bu konuda endişeli arkadaşlara benim hikayem de bir örnek teşkil eder umarım..Yani endişeye gerek yok..Relax olun..

Son düzenleme:
ewlı bacılarım şimcik ben bişi dıcem.madem sız ewlıler bız bekarlardan daha tecrubelısınız ozaman bıze neden yardım etmezsınızkı hergun burda yenı konu acılıo yok basınctan yok dısardan yok pantolon ustunden bısı olurmu ızlık zarıma dıe hadı aydınlatın bızı

selam arkadaşlar banada acımayacak demişlerdi ama benimkide biraz acıdı.. ve söyle birşeyu varki birazda erkege bağlı oluyor

oda güzel sert zeminmi bel altı yastıkmıı?? tamam bana daha 1 sene var ama düşünülmedende durulmuyo yahuu kimidiyo acıyo kimi diyo hiç hissetmedim bu nasıl iştir nasıl bir durumdurr kişiden kişiye değişiyomu buyaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…