dün de benim ilk gecemdi.tam olarak olup olmadımı bilmiyorum.eşime sordum ne kadarı girdi die:) tamamına yakını girmiş.azcık leke tarzında da kan geldi sizce olmuşmudur.kendimi kastım sanırım canımda acıdı
Canım merhaba, Olmuş bu arada yerimseniben Hadi geçmiş olsun sengözlerimebaksanab
Kendini rahat bırak. O zaman acımaz, merak etme.
kızlar uzun zamandan beri yazdıklarınızı okuyorum.bende 15 günlük evliyim ve 6 senelik erkek arkadasım.birsam arkadasımızın yasadıklarını yasıorum bende.düğünümde adetliydim bittince denedik kendimi kastım diye bıraktı,o an a kadar ii hos o an geldiğinde değdiği an kasiorum her gece,her denemede ağlıyorum eşimde cok üzülüo, askımı cok seviyorum cokta anlaslı davranıyor ama nereye kadar.ne yapacam bilmiorum?
bende korku yokta heyecanlık var birde işin kötü tarafı biz kayınvalidemlerde kalmak zorundayız çünkü burada evimiz yok abd gidicez..bu bile benim gibi utangac birini germeye ve kasmaya yeterrrrrrrrrrrrr
farklıda yani hani okadar çok acıyo mu daha mı hafif diye merak etim
kızlar bu ilk gece için doktora gitmeyi düşünüyorum.yani kızl.zarı için muayane olmak istiyorum.kendime güvensemde korkuyorum işte neyse sorum şu olacaktı,baktırmak için prof.a mı gideyim yoksa uzman doktor yeterli mi?randevu aldım bu hafta için ama kararsızım,kızlar bakarken bişey yapmaz değilmi?kaş yapim derken göz çıkarmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?