Ilk Geceniz

niye korkuyosunkı acırsa acıyo diceksin oda yavas yavas yapıcak emin ol bide 6 yıllık birlikteliyin varsa senin acı cekmene asla dayanamaz:) evet acıyo belki o zamana kadar yasadıgın en büyük acıda olabilir ama 3 4 kere sora bişi kalmıcak aklında

Son düzenleme:
valllahi açıkçası bende çok korkuyorum

ve sizin yazdıklarınızı okurken baygınlık geldi bana.....kendimi tuhaf hissetmeye başladım..off benimde içim ne kaadr zayıf yaa..sanki ameliyat anlatıyormuşsunuz gibi bayılıcammm şimdiiii :çok üzgünüm:

Canım merhaba, Olmuş bu arada yerimseniben Hadi geçmiş olsun sengözlerimebaksanab

Kendini rahat bırak. O zaman acımaz, merak etme.

Canım merhaba, Olmuş bu arada yerimseniben Hadi geçmiş olsun sengözlerimebaksanab

Kendini rahat bırak. O zaman acımaz, merak etme.

hadi cnm ya olmuşmu gerçekten.ya sanki bana hala olmamış gibi geliyodu:)eşimde yanımda ona da okuttum bak dedim arkadaşaım ne yazmış:)ama cidden cnm yandı yani ne yalan söleyim:)şimdi ara verdik öle dedi dr.4 gün ara verin.kara kara düşünüyorum 2. nası olcak die.kasmamaya çalışırım kendimi.ilgine teşekkürler cnm.

6 yıldır birbirimizi tanıyoruz ve 18 ekimde düğünüm var...

hala korunmak için birşey yapmadım , :çok üzgünüm:

10 gün sonra doktora gidip onradan ögrenicem

çok korkuyorum çok, nasıl yapabılıcem bilmiyorum :çok üzgünüm:

onun çok istediğini biliyorum..6 yıl boyunca hep evlenince dedim durdum ..

ne yaparım bılmıyroum..onun üzülmesinine de dayananmam ki hiç :çok üzgünüm:

ben de baya yusuf yusufum bu konudaneyse daha çok zaman var o güne kadar biraz alışmaya çalışacağım bu fikre

ahhh kızlar ahhh.kimseyi korkutmak istemem sadece kendi yaşadıklarımı yazcam.evleneli bir hafta oldu ilk gece denedik tam anlamıyla olmamıştı.yani tam girmemişti :)zaten 2 gün sonra da regl oldum.dün gece bitti.ve biz denedik yeniden ve olmadı.eşim bir tuhaf oldu ben bir tuhaf ağldım gittim salona.kendimi çok kastım.eşim de sorunun kendisinde olduğunu düşünüp üzülürken ben de asla gerçek anlamda bir kdın olamayacağımı düşündüm.ölece yattık o gece.sabah uyanınca konuştuk bira ve tekrar denedik.ben içimden nası yalvarıyorum"ALLAH'ım nolur olsun bu sefer "diye.eşimin sayesinde onun yönlendirmesi ile kendini kasma şöle yap böle yap demesi ile oldu en sonun da ben inanamadım.hatta açık açık sordum dedim eminmisin girdimi hepsi:)inanmıyosan kendin bak dedi o da napsın.nese baktım olmuş.ben başladım ağlamaya bu sefer sevinç ve mutluluktan.çünki bi kaç saat önce hiç böle bi ilişki yaşayamayacağımı hatta evliliğimin biteceğini düşünürken şimdi ilişkinin olması beni ağlttı.ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim.ALLAH kimseye böle bi zorluk yaşatmasın.bu yüzden evliliği bile bitenler var ALLAH korusun.

bı onerım var bıraz yapmamayı deneyın sonra sen onu cok cok cok arzuladıgında deneyın daha ıyı sonuc alabılırsınız gıbı gelıyor bana acıkcası bu sekılde sankı her denemenızde olması gerekıyor gıbı davrandıgınızdan kendınzı kasıyorsunuz bırakın bıraz kocanızla bırlıkte olmayın sevısın bır sure sadece vakıt verın kendınıze.

tadını cıkarın yanı ezıyet etmektense kendınıze keyıf almaya bakın ınanın bunlar sdece o zaman guzel olur kaydirigubbakcemile2

bende korku yokta heyecanlık var birde işin kötü tarafı biz kayınvalidemlerde kalmak zorundayız çünkü burada evimiz yok abd gidicez..bu bile benim gibi utangac birini germeye ve kasmaya yeterrrrrrrrrrrrr

bende kayınvalidemlerle beraber oturucam..ama evden giderler 1 hafta kadar heralde yaa biraz başbaşa kalak dimi ama -tatlicadiarzu-

bu adetim malesef 2 gün geçti..yanı zaten adetımın 3.günümdeyim..

ona da geç kaldım yanı :bbo:

ben en ıyısı doktoruma gıdıyım ıyıce sırayım bantlar falan fılan bır sekılde ıdare edıcez artık

ya artkdş bişey sormak istiyorum şimdi aramızda adet dönemi sancılı oan wardır demi mirmirmirmirpeki ilk gece okadar sancılı oluyo mu yoksa daha mı az(çok mu özel oldu)

gerçekten mi aslında ewlenmekte istiyom onunla beraber uyuyup uyanmakta ewlenmemkte işte böle bişeyler hissediyom ya

farklıda yani hani okadar çok acıyo mu daha mı hafif diye merak etim

ya nolur kimse kusura bakmasında bende korkuyodum halada biraz var ama korku değil heyecan..lütfen korkuyorum diyipte kendinizi dahada korkutmayın..
korkacak bişey olsa insanlar zevk olsun diye yapmaz...
çatır çatır çocuk doğurmaz..-tatlicadiarzu-

ben artık korkmuyorum çünki böyle düşününce ve karşındakini seviyosan korku değil istek olur...
bence bu meseleyi bu kadar büyütmeye gerek yok millet korkun filan diyo ama onu diyenlere bakın 4-5 tane çocukları var..korkuyodun niye yaptın...

acısa da acımasada kocamı mutlu etmek için yaparım kardeşim...herşeyin ilki zor gelir..sonrayı düşünün bide :jeyyar:

Kızlar,
Sadece kocanızın zevk alacağını, bu işin sizin göreviniz olduğunu, acı çekeceğinizi düşündüğünüzde acı olmaması imkansız, çünkü kaslarınızı sıkarsınız.
Unutmayın! Kadın için de zevk verici birşey cinsel birliktelik. Tek zevk alan erkek değil ki. Hem duygusal zevk var, eşinle birlikte olmanın huzuru. Hem de biyolojik zevk var.
Sizi korkutan kocakarılar zevk almıyor mu sanıyorsunuz. Yalan. Bayıla bayıla yapıyorlar emin olun.
Cinsel ilişki acıtacak birşey değil, hem erkek hem kadın için zevk alınacak birşey.
Kendinizi ve kaslarınızı kaskatı tutmadığınız sürece acı filan da yok. Acıyanlar, zevki unutup acıya konsantre olanlar.
Hani belki çok açık konuştuysam kusura bakmayın ama bu iş böyle.
Zar delinince gelen kan ise, eğer bir hastalığınız filan yoksa tabi, azıcık birşey. Ne kadar mesela bir mendilin üzerinde avcunuzun ortası kadar. Yani bir adetinizde ilk gün leke şeklinde gelenden daha az. O da pembe renkli birşey. Öyle şakır şakır filan kanamıyor yani.
Cinsellik sonuçta ucu zevke dayanan, zevk için yapılan birşey. Sevdiğiniz insanla kurduğunuz yuvanızda olunca çok da mutluluk verici birşey.
Acı macı yok, toplumun bekarete verdiği önem yüzünden, cinsellikten uzak dursunlar diye genç kızları kandırmak için uydurulmuş hurafeler bunlar.
Keyfini çıkarın.

Arkadaşlar benim adet dönemlerim oldukça kötü geçiyor. Çok sancılanıyorum ve aşırı kan kaybı oluyor. İlk gece bunun bir etkisi olur mu?

kızlar bu ilk gece için doktora gitmeyi düşünüyorum.yani kızl.zarı için muayane olmak istiyorum.kendime güvensemde korkuyorum işte neyse sorum şu olacaktı,baktırmak için prof.a mı gideyim yoksa uzman doktor yeterli mi?randevu aldım bu hafta için ama kararsızım,kızlar bakarken bişey yapmaz değilmi?kaş yapim derken göz çıkarmayayım

kızlık zarını göstermeye profesöre mi gidiceksin :) bi yaşıma daha grdim.. uzmana git arkadaşım, millet ne dertlerle bekliyo prof'ları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…