Ilk Geceniz

yaa kkızlar bende çook korkuyorum:S geçmioda bide utangaçlık girio araya:S hayırlısıyla atlatılsa bi çırpıda

husna sevindim el teması yok yani,sadece ışıkla.aksilik randevu bu haftayada,bu hafta regl olabilirm.napıcam ben ya hasta hastada doktora gidilmezki şimdi:roflol::roflol:
lucita haklısın da muayane önemli bence,yanlış bilgi vermemesi açısından.ne bilim işte bu konularda daha hassasım ben

vermez vermez merak etme.. pratisyen hekim bile görebilir zarı.. ama sen yne de kadın doğum uzmanına git..

Tinkerbelle çok güzel yazmışsın, bende 19.Ekimde evleneceğim ama inan hiç korkum yok senin yazını okuduktan sonra daha bi rahatım, sonuçta evleneceğim kişiyi çok seviyorum ve onunla yaşayacağım heran beni mutlu edeceğine inanıyorum.:1hug:Şeniz:içelim:

Dirimcim sana özel mesaj atıcaktım ama kapalısın galiba mesaja.Muayeneye neden gideceksin ki?Ne gerek var.Bence kendine böyle şeyler yükleme.Böyle gereksiz bişey için muayeneye gidip de o çatala çıkma.Çok kötü bişey.Eşinin senden bir tereddütü olmadığına eminim.O iki damla kan gelmese ne olur ki?Bu neyi ispatlar.Böyle şeylere kapılmayın arkadaşlar.Sadece o zarı koruyup da o kadar çirkin şeyler yapanlar var ki.Sakın üstüne alınma seni çok sevdiğimi biliyorsun bu zarın bu kadar önemsenmesinden bahsediyorum.Bence bu muayeneden ileride pişman olursun.Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin canım.Lütfen.Zarın esnekse o gece raporunu mu göstereceksin?Yapma lütfen.Bu herkesin başına gelebilir.Bu muayeneler çok rencide edici bişey.Umarım nişanlın istememiştir.Çünkü bunu isteyenler var.Ben iltihap için muayene oldum.O bile çok utanç vericiydi

...........................................

Son düzenleme:
kızlar bırsey soracam ılk gecesı olupda kan akmıyan varmı yanı kan akmaması gıbı bır durum olabılırmı yanı kızlık zarı esnek ve cok cesıdı var bılıyorum ama dıyelım kı ılk gece oldu kan akmadı ne yaparsınız

dirim,toplumsal yargilardan hepimiz çok korkuyoruz açikçasi kendinden emin oldugun halde muayene olma istegini anliyorum.böyle bir sürü genç kiz var.bir hemşireyede muayene olabilirsin.en azindan o gece rahat olursun yok kizlik zarim esnek vs kafana takmazsin.

böyle seyler oluyormus bazen kan gelmiyormus ama nadir raslaniyor herhalde.
Ne yapariz konusunda hic bir sey yapamayiz herhale ne yapabilirsin ki böyle bir durumda.
Belki ikinci kezde bozulur. Bilincli bir es sart böyle durumlarin yasanilabilinecegi erkek bilmesi gerek
ozamanda bir problem cikmaz saniyorum. Canim takma kafana olumsuz düsünüp stess yapma kendine... öpüldüldün

ya kızlar bu ilk geceyi nie bukadar abartıyorsunuz yaa..ilk gecede kanın gelmemeside gayet normal ikinci yada üçüncüde kesin gelir.benimde çok az gelmişti eşimden bel boşluğuna masaj yaparak hafif vurmasını istedim tam geldi.ikinci yapıştada birazı geldi snrada gelmedi.bukadarcık yani.bazı kızların kızlık zarı esnek oluyo bazılarınınkide geride oluyo onun için gelmiyo.ben ölelerini tanıyorum ki iki üç sene kızlık zarı yırtılmıyo.dogumda yırtılanlar bile var.

gerdek gecesini yasamiz hanimlara sorum olacak. Gerdek gecesi carsafin üstüne havlu v.s. gibi bir sey seriliyor mu carsaf kan leksi olmasin yataga gecmesin diye?

evet canım kızın annesi veya teyzesi falan iki katlı dörtken şeklinde küçük bi çarşaf dikiyolar onu altına seriyosun kan geldiğinde ona dökülüyo :)

yaa kzlar hftya evleniyroum brz korkum vr açıkçası yardm edinnn ://

yaa kzlar hftya evleniyroum brz korkum vr açıkçası yardm edinnn ://

Ay canim ne güzel yaaaaaaaaaa o duygulari yasamak varya cok heycan verici...korkma sakin, kendini kasma esin yönlendirir seni umarim, öyle daha rahat olursun... sen kendini sikmayacaksin, gerisi gelir....Mutluluklar canim ömür boyu huzur....:sm_cool:

sodi çok az kaldı gerildim iyice,oldum canım geride dedi:roflol:korkuyorum.

ya kızlar aklımda çok soru var dğünüme sdece bkaç gün kaldı biryle knşmak istiyorum nolur yardım edin msn olur burdan olur çk ihtiyacım varrr...

ya cnm işte aradığım kişisin sen msnde konuşalımmı olrmu? adresim yassmin_yuce_19@hotm... bkliorm cnm veya burdanda konuşabilirz nsl istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…