husna sevindim el teması yok yani,sadece ışıkla.aksilik randevu bu haftayada,bu hafta regl olabilirm.napıcam ben ya hasta hastada doktora gidilmezki şimdi:roflol::roflol:diirm cim ..ben yeni muane oldum ..kontrol için genel ..tabi baktı ışıkla bakıyo zaten bi el teması olmyo
ben çzel hastanede kadın doğumcuydu tabi ki bayandı..şükür herşey normal dedi...
bende korku yokta cok uanıyorum cok ..bunu sıkıntısı var bitek
ayyy şimdide utandım
husna sevindim el teması yok yani,sadece ışıkla.aksilik randevu bu haftayada,bu hafta regl olabilirm.napıcam ben ya hasta hastada doktora gidilmezki şimdi:roflol::roflol:
lucita haklısın da muayane önemli bence,yanlış bilgi vermemesi açısından.ne bilim işte bu konularda daha hassasım ben
kızlar bu ilk gece için doktora gitmeyi düşünüyorum.yani kızl.zarı için muayane olmak istiyorum.kendime güvensemde korkuyorum işte neyse sorum şu olacaktı,baktırmak için prof.a mı gideyim yoksa uzman doktor yeterli mi?randevu aldım bu hafta için ama kararsızım,kızlar bakarken bişey yapmaz değilmi?kaş yapim derken göz çıkarmayayım
yaa kzlar hftya evleniyroum brz korkum vr açıkçası yardm edinnn ://
sodi çok az kaldı gerildim iyice,oldum canım geride dedidirim,toplumsal yargilardan hepimiz çok korkuyoruz açikçasi kendinden emin oldugun halde muayene olma istegini anliyorum.böyle bir sürü genç kiz var.bir hemşireyede muayene olabilirsin.en azindan o gece rahat olursun yok kizlik zarim esnek vs kafana takmazsin.
Ay canim ne güzel yaaaaaaaaaa o duygulari yasamak varya cok heycan verici...korkma sakin, kendini kasma esin yönlendirir seni umarim, öyle daha rahat olursun... sen kendini sikmayacaksin, gerisi gelir....Mutluluklar canim ömür boyu huzur....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?