evet evet nerde okudugu hatirlamiyorum bende duymustum onu o şekilde doktora gidenler varmış CADIARZU
cok zor bir durum allah herkezi bu durumdan korusun :sm_confused:
arkadaşlar evlenen arkadaşlarıma sormuştum sonuçta bunun eninde sonunda olacağını biliyosun ya o psikolojiyle zaten olup bitiveriyo demişlerdi. iğne olmak gibi. kimse canı acısın istemez ama iğne olmak zorundaysan paşa paşa beklersin. ama bazı duyduğum şeyler de var. tam birleşme sırasında hatunda bi kasılma fln olursa erkek kurtulamıyomuş o anda ve o pozisyonda hastaneye gitmek zorunda kalıyolarmış ayrılamadıkları için erkeğin kangren olmaması için doktora gitmek gerekiyomuş. var mı böyle bişey gerçekten? varsa bunun olma olasılığını düşünmek acıyı düşünmekten daha ürkütücü ya kafamçokkarıştı
düğünüme çok az kaldı korkularım daha da artıyor . kafamçokkarıştı
ve düğün gecesi adet olcağım sanırım . ne yapacam hiç bilmiyorum.
geciktirici hap kullanırım büyük ihtimal .
bide çocuk olmasın diye de hap kullanılıyormuş biz 1 sene falan istemiyoruz
oyüzden onu da kullanıcam acaba ikisini kullansam bişey olurmu biliyomusunuz...?
daha salı günü patronumun eşinin eczanesine gittim bu konuyu danışmak için, ben de düğünde regl oluyorum. geciktirici ile doğum kontrol ya da ertesi gün haplarını bir arada kullanmana izin vermem çok tehlikeli dedi. ben de vazgeçtim o korunsun napiyim.. 2 sene çocuk istemiyorum diye ilaç kullanıp ömür boyu mu bebeksiz kalayım yani..
sen de istersen bi doktora falan danış canım ama kime sorarsam sorayım, ne okursam okuyayım kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar...
canım nikah işlermleri için (sağlık raporu almak için ) gittiğimiz doktor söyledi bize.eğer çocuk istemıyorsanız hap ismi verdi bunu kullan dedi.hiç bir sorun olmadığını % 99 zararsız olduğunu falan anlattı.bi hap vardı onu tavsiye etmedı başka hap ismi verdi bu hem şişmanlatmaz bundan kullan dedi
Offfffffffffffffffffff Kızlar yaniiii..
Millet Çocukk Duruyoo Çocuk..
Limon kadar yerden Karpuz Çıkarıyo.
Sizin derdinize Bakın!
ilahi kaprüssss
Hay agzini opem bacim ne dogru didin.
Normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum birakin ilk gece korkusunu asil siz dogumu dusunun ondan korkun valla ilk geceyle dogumu kiyaslamak gerekirse igneyle cuvaldiz gibi yani ilk gece sinek isirigi gibi dogumun yaninda.Ule cokmu korkuttum ne ama kusura bakmayin gercekler bunlar
Bugün 02:53 PM
lafael doğum korkun mu var
sezeryan sağolsun hıc aklıma bıle gelmıyor ama normal dogum hayal edemıyorum yanı
neden korkuyorsun kı arkadasım sezeryan ıle dogum yaparsın
bu korku yuzunden boyle tatlı bırseyden vazgecılırmııı
ya pardon ya bilgilerinize bakmadaan yazmışım siz benden daha cesaretlisiniz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?