ilk geceyi atlatmanın yolları

siz kendi kendinize yanlışlıkla kızlık zarı yırtılansınız değil mi??
ama size her konunuzda söylendi,adama anlatmanız gerektiği bu saatten sonra anlatsanız da inanmaz büyük ihtimalle...ne diyelim şimdi biz size??

erkekler çok dürüst sanki bu konular da onlar kim bilir neler saklıyo haberimiz yok bence şu erkekleri savunmayı bırakın yahu onları kandırmayalımmm onlar birer melek çünkü

Aynen oyle. Bide oldururelr falan diyo hala durust ol yazanlar var her erkek durust ya zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o gece eşini kandırmanın yollarını arayacağına ona dürüstçe nasıl söyleyeceğinin yollarını ara bence madem daha önceden böyle bi hata yaptın neden başkasıyla nişanlanıp evlilik yolunu girdin . hadi o yola girdin neden en başta söylemedn de şimdi onu kandırmanın yolunu arıyosn onu kandırabilirsn çevrendikileride ama Allahı kandıramazsn en güzel tavsiye güzelim ya git dürüstçe anlat yada ayrıl ne yaparsan yap erkekler o konuda kız mısın değil misin anlarlar kandırma yolu yok ..

kızlık zarı yanlışlıkla mı yırtılmış? o nasıl olmuş :111: konuya fransız kaldm canım

herkes dürüstçe söyle deyip duruyor . marmara da karadenizde trakyada bu gecerli ama siirtte değil . asla söleyemezsin . baban amcan sana kimi gösterirse onla evlenirsin . sesini de çıaramazsın yoksa saygısız vs vs yaftalar yapıştırılır . nişanı atarsan sni ya dul alır ya sakat

Bir insan bakire değilse ve ilk gecede eşini kandırdıysa ben bunu denedim süper bir şey diye anlatır mı sence?

Madem seni öldürürler nişanı at ve bu işi yaptığın adam(!)la evlen.

kızlık zarı yanlışlıkla mı yırtılmış? o nasıl olmuş :111: konuya fransız kaldm canım

5 ihtimal duydum şimdiye kadar
1.agaçtan düştüm
2.bisiklete binerken oldu
3. doğarken yokmuş benim(doğarken kimsenin yok zaten)
4.4-5 yaşında kendim yapmışım
5. hatırlamıorum

bu 5 şıkkı da duydum

Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene ekle benim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında

Nasıl yaptın peki?

Ona gore bi yorum yapıcam da cok merak ettim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene ekle benim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında

anaaaa dıkkıdı dıkkıdı.. Şimdi annadım kokoşların neden ata binmek istediğini

o halde o bolgelerdeysen bir zahmet kontrollu de olmayi bileceksin :)
gercekten kendin yaptiysan zaten zar olsa da olmasa da bakiresin. ilk gece kan gelmez de sorarsa esin anlatirsin durumu. zaten iliskiye girmeyen birinin vajinasi dar olur. esin cahil biri degilse ve sana guveniyorsa sormaz bile. benim bakire oldugum halde bi damla bile gelmedi mesela

o zarı kendi kendine nasıl bozdun... onuda paylaşsana.
bizden dikilmesi vs. için yöntem istemesini biliyosun.
lütfen karşılıklı birbirimize yardımcı olalım

ana neler öğreniyorum

5 ihtimal duydum şimdiye kadar
1.agaçtan düştüm
2.bisiklete binerken oldu
3. doğarken yokmuş benim(doğarken kimsenin yok zaten)
4.4-5 yaşında kendim yapmışım
5. hatırlamıorum

he bide dıkkıdı dıkkıdı

hadi bisikletin bi yeri bi yerine şeeederde... atta öyle şeyde yok
ne atmış haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…