- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
- Konu Sahibi evremnasre
-
erkekler çok dürüst sanki bu konular daonlar kim bilir neler saklıyo haberimiz yok bence şu erkekleri savunmayı bırakın yahu onları kandırmayalımmm onlar birer melek çünkü
Aynen oyle. Bide oldururelr falan diyo hala durust ol yazanlar var her erkek durust ya zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
siz kendi kendinize yanlışlıkla kızlık zarı yırtılansınız değil mi??
ama size her konunuzda söylendi,adama anlatmanız gerektiği bu saatten sonra anlatsanız da inanmaz büyük ihtimalle...ne diyelim şimdi biz size??
kızlık zarı yanlışlıkla mı yırtılmış? o nasıl olmuş :111: konuya fransız kaldm canım
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
kızlık zarı yanlışlıkla mı yırtılmış? o nasıl olmuş :111: konuya fransız kaldm canım
5 ihtimal duydum şimdiye kadar
1.agaçtan düştüm
2.bisiklete binerken oldu
3. doğarken yokmuş benim(doğarken kimsenin yok zaten)
4.4-5 yaşında kendim yapmışım
5. hatırlamıorum
bu 5 şıkkı da duydum
5 ihtimal duydum şimdiye kadar
1.agaçtan düştüm
2.bisiklete binerken oldu
3. doğarken yokmuş benim(doğarken kimsenin yok zaten)
4.4-5 yaşında kendim yapmışım
5. hatırlamıorum
bu 5 şıkkı da duydum
herkes dürüstçe söyle deyip duruyor . marmara da karadenizde trakyada bu gecerli ama siirtte değil . asla söleyemezsin . baban amcan sana kimi gösterirse onla evlenirsin . sesini de çıaramazsın yoksa saygısız vs vs yaftalar yapıştırılır . nişanı atarsan sni ya dul alır ya sakat
Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene eklebenim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında
herkes dürüstçe söyle deyip duruyor . marmara da karadenizde trakyada bu gecerli ama siirtte değil . asla söleyemezsin . baban amcan sana kimi gösterirse onla evlenirsin . sesini de çıaramazsın yoksa saygısız vs vs yaftalar yapıştırılır . nişanı atarsan sni ya dul alır ya sakat
Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene eklebenim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında
hadi bisikletin bi yeri bi yerine şeeederde... atta öyle şeyde yok
ne atmış haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?