ilk geceyi atlatmanın yolları

evremnasre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
31
0
1
İstanbul
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin

ne duymayı bekliyorsun anlamıyorum ki sahtekarlık yolları arayana kadar dürüstçe at nişanı..

Sakin ol canım lütfen.
Evleneceğin kişi biliyor mu bu durumu?

sanırım çok tutucu bir insanın kşke baştan bu günün geleceğini düşünebilseydin...yapabileceğin tek şey açık açık konuşmak...eşini kandırmak zor glmiyorsa buda zor gelmemeeli

Canım bunu en baştan anlatman gerekirdi yumurta kapıya dayandıktan sonra
bır anlamı kalmıyor olan sana oluyor .. :/

Evlenmeden önce cinselliğin getirdiği sorunları kaldıramayacaksanız yaşamayacaksınız . Evlilik öncesi cinsellik kişinin kendi tercihidir yaşayıp yaşamamak elindedir ve kendi kararı saygı duyarım ama kocasını kandırmaya çalışmasına saygı duyamıyorum malesef . Yaptıysanız bir hata arkasında durmayı bileceksin dürüst ol .

kız beni öldürürler diyor,dürüst olun diyorsunuz.. Birşeyi bahane et nisani at.. taa en baştan söyleseydin amenna ama şimdi 1 ay kalmıs düğüne..

Allah askına biz size ne söyleyebiliriz; "ölü taklidi yap" mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

madem önem verenlerdensiniz ve aileniz de böyleyse niye böyle bişey yaptınız????sonucuna da katlanın.sizi hazırladınız bu sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…