- Konu Sahibi evremnasre
-
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
Sakin ol canım lütfen.kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
bizlerin sana verdigi cvplar yetmiyo
hergün aynı konuyla geliyosun.
madem önem verenlerdensiniz ve aileniz de böyleyse niye böyle bişey yaptınız????sonucuna da katlanın.sizi hazırladınız bu sonucu.kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
bende onun için dedim ya ne duymayı bekliyorsun diye. şöyle yap böyle yap diye taktik bekliyor, dürüst ol dememiz yetmiyor arkadaşa.
Sakin ol canım lütfen.
Evleneceğin kişi biliyor mu bu durumu?
Öldürürler diyo... esnekliktende haberi yok safımın
alıp dr götürürler diye korkuyor. bu kadar korkuyorsa evlenmesin, atsın nişanı. dünyaya nişanlısıyla mı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?