ilk geceyi atlatmanın yolları

çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn

Ya ben bi yerde denk gelmiştim nasıl atlatılcağına biraz riskli tabi ama dikkatli davranılırsa problem çıkmıcak bişeydi de şimdi burda yazmak uygun olmaz heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn

mastusbasyon yaprkn

Sen ufacık bir konu için bile hakkını helal etmiyorsun da yıllarca kandırdığın insan-kandırabilirsen- bunu diğer tarafta öğrenince sana hakkını helal edecek mi?

Doğruyu anlat. Dürüst ol.

anlatabilir misin canım özelden mesaj atarak ya da mail adresime mail atarak * gerçeken çok ihtiyacm var yalvarıyorum sana

Arkadaşım bakire olmaman senin tercihini doğru veya yanlış demek bize düşmez. Bakirelik bizde tabu çokta önemli değil bana göre. Bakire olup her hali yiyenler ile dolu ortalık. NE HER BAKIRE MELEK, NE HER MELEK BAKIRE..
Nişanlına dürüst olmayı denemelisiniz. Nasıl oldu ise anlatabilirsiniz. Kabul edip etmemesi önemli değil erkekler kendi yediği haltların hesabını vermiyorsa sende vermek zorunda değilsin. Sevdim yaptım bitti. Sizin oralarda öldürüyorlar sa ve nişanlı bunu asla kabul etmeyecek se bir yolunu bulup ayrılmalısiniz.
Birdaha ki seferde baştan anlatarak ilişkiye başlamalınız.
Esnek diyebilirsin.dr götürse bile hiçbir Dr evet kız değil falan demez tek vereceği cevap esnektir.
Nisan atma Şansın yoksa diktirmek dışında da pek Şansın yok.

Sen ufacık bir konu için bile hakkını helal etmiyorsun da yıllarca kandırdığın insan-kandırabilirsen- bunu diğer tarafta öğrenince sana hakkını helal edecek mi?

Doğruyu anlat. Dürüst ol.

nasıl kandırıcam dıyorsun, akıl verseydık şunu yap bunu yap diye vicdanımda bana hakkını helal etmezdı canım... Kandırmaca yok.

al adamı karşına ben senden önce biriyle birlikte oldum de hatta karşına alıp açıklama bile yapmana gerek yok. o gece birliktelikten sonra sorarsa söylersin. ama yok ben onu kandırıcam zaten bnm için kıymeti olmayan bir bekarete başkalarının verdiği beni çok sallıyor illede kandırmalıyım diyorsan kızlık zarım esnek olabilir bu bilimsel birşey kan gelmeyebilir zaten de geç.

az daha bekleyın,bu gıdısle ben yakında bulacam sahte kan akıtmanın yollarını..

suan araştırma aşamasındayım..

ılk fıkrım geldı mesela;sırıngayla vajinana ketçap yada salça sık,tabı bıraz sulandır..nasıl fıkır:S

İyi de kendini ispatlamana gerek yokki.
Zaten hiç ilişki yaşamamış olduğunu anlar hareketlerinden.
Hala kan bekleyen cahil erkekler var ya buna üzülüyorum ben bir de ya kanamazsa diye endişelenen kızlarımıza.

LG-P710 Tapatalk

Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene ekle benim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında

yok artık daha neler ahaha
bende bınıyordum ama birşey olmamıştı

geçen bir fıkra duydum

kızın biri bakire değilmiş ve evlenecekmiş,aynı konu sahibi gibi ne yapsam diye araştırmaya girmiş.biri demiş ki,kırmızı mürekkep al,farkettirmeden dök.kızın aklına yatmış ve almış kırmızı mürekkebi.kardeşine kırmızı mürekkep lazım olmuş onu almış yerine yeşil mürekkep koymuş.neyse düğün dernek olmuş,gece denildiği gibi mürekkebi dökmüş gizlice,sabah bir bakmışlar yemyeşil,adam bakmış bakmış, vay beee ne güçlü adammışım kızın ödünü patlatmışım demiş

Son düzenleme:
konu sahibi madenm kendin yanlışlıkla bozdun dr.git rapor al.dr ne şekilde bozulduğunu anlar

yavrum sen düşüne dur. çinliler yaptı bile.
koyuyorsun vajinana iliski sırasında patlıyor..BOMMMMM.. Gecen haberlere çıkmıstı sanırım

Ya kusuruma bakmayın da böyle biriyle ne diye evleniyorsunuz ya,size 2.el otomobil muamelesi yapan bir adamla mutlu olabilecek misiniz gerçekten evlendikten sonra?Yani ifadelerim çok sert geldiyse affedin ama ne denir gerçekten bilemiyorum

Birde tamamen merak mastürbasyon yaparken nasıl bozdum parmakla zor?cisim falan mı soktunuz? Nişanlına bu şekilde anlatabilirsiniz.

ya nasıl atlatcan bilmiyom ama
sonucunu anlat düğünden sonra yaz merak ederim..:26::26:
ayrıca gercekten yanlışlıkla kendın yaptıysan kendınde vicdan azabı duyma
kendınıde kahretme bence:26::26::26:

Eğer anlattığın gibiyse nişanlın bunu anlayacaktır canım.. Şuan sen bakiresin zaten.. Kendi kendine bozduğun zarla ilişkiyle bozulan zar arasında fark vardır bence.. Senin ilk defan olduğunu nişanlın biraz tecrübeliyse fark edecektir.. Neden kan gelmedi diye sorarsa bu durumu anlatırsın.. Ki zaten herkesten kan gelmez ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…