- Konu Sahibi evremnasre
-
çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn
mastusbasyon yaprkn
Ya ben bi yerde denk gelmiştim nasıl atlatılcağına biraz riskli tabi ama dikkatli davranılırsa problem çıkmıcak bişeydi de şimdi burda yazmak uygun olmaz heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım bakire olmaman senin tercihini doğru veya yanlış demek bize düşmez. Bakirelik bizde tabu çokta önemli değil bana göre. Bakire olup her hali yiyenler ile dolu ortalık. NE HER BAKIRE MELEK, NE HER MELEK BAKIRE..çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn
Sen ufacık bir konu için bile hakkını helal etmiyorsun da yıllarca kandırdığın insan-kandırabilirsen- bunu diğer tarafta öğrenince sana hakkını helal edecek mi?
Doğruyu anlat. Dürüst ol.
Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene eklebenim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında
az daha bekleyın,bu gıdısle ben yakında bulacam sahte kan akıtmanın yollarını..
suan araştırma aşamasındayım..
ılk fıkrım geldı mesela;sırıngayla vajinana ketçap yada salça sık,tabı bıraz sulandır..nasıl fıkır:S
Ya kusuruma bakmayın da böyle biriyle ne diye evleniyorsunuz ya,size 2.el otomobil muamelesi yapan bir adamla mutlu olabilecek misiniz gerçekten evlendikten sonra?Yani ifadelerim çok sert geldiyse affedin ama ne denir gerçekten bilemiyorumkızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
yok artık daha neler ahaha
bende bınıyordum ama birşey olmamıştı
konu sahibi madenm kendin yanlışlıkla bozdun dr.git rapor al.dr ne şekilde bozulduğunu anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?