Gelinlik Modelleri ilk gelinlik denemem♥

mrsokn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
100
56
18
Merhaba kızlar
ilk gelinlik denememi sizinle paylaşmayı istedim. malum eleştirilerinize güveniyorum. düğünüm eylül de inşallah, ilk girdiğim gelinlik mağazası ve ilk gelinlik denemem okadar beğendim ki aynaya baktığımda inanılmaz heyecanlandım. fikirlerinize ihtiyacım var. daha zamanın var dolaş mı dersiniz yoksa kafanı karıştırma mı?
şimdiden yorumlarınız için tşk ederim.

Çok yakışmış zaten fiziğiniz hemen hemen bir çok modeli kaldırabilecek nitelikte ne kadar alt bacak kısmını göremesem de üst kollardan belliBel kısmını sevmedim çok aşağıda etek aşağıdan başlamış bayağı şöyle söyleyeyim fiziğiniz uygun çok daha güzel olacak modeller deneyebilirsiniz benim fikrim tabi ki

maşallah çok beğendim çok güzel görünüyorsunuz ama üstteki arkadaşın dediği gibi bel kısmını kalın göstermiş, biraz daha gezmekte fayda var. kafan çok karışırsa ilk içine sineni al derim :))
allah tamamına erdirsin.

çok teşekkür ederim yorumunuz önemli :-* benim göremediğimi siz görürsünüz diye düşündüm gerçekten de çok yerinde yorumlarınız kendimi birden gelinlikli duvaklı elimde çiçekle görünce beğendim ama dediğiniz gibi daha çok gezmeliyim sagolsun oradaki bayan aşırı ilgiliydi neredeyse nişanlımı çağırıp kapora bırakacaktım :) inşallah kendime uygun gelinliği bulabilirim

Fiziğiniz çok hoş.
Ama bu model beli kesmiş ve kalın göstermiş.
Bence vücudunuza en uygun modeli bulmak için daha farklı modeller de deneyin.
Çok sağolun çok teşekkürler :-* acaba 38 beden verdiği için mi potluk oldu anlayamadım daha ışıltılı dantelli bi model mi denemeliyim A kesim mi prenses mi ya da hiç bilemiyorum

Aminn inşallah çok sağolun <3 uyarılarınızı dikkate alacagım sizin de eleştirilerinizle kendime uygun olan gelinliği bulacagma inanıyorum :-*

Cok guzel olmus masallah ama benim begenmedigim tek kısım;gögüs kısmı. Sanki cok sıkmıs. Yani bana öyle geldi

Cok guzel olmus masallah ama benim begenmedigim tek kısım;gögüs kısmı. Sanki cok sıkmıs. Yani bana öyle geldi
Çok teşekkürler bana da öyle geldi ama biliyo musunuz hiç yoktur göğüs kısmım ) hatta hoş durmayacak doldurmıcak diye korkuyorum bu modelde bi tuhaflık mı acaba göğüs dar bel geniş bilemedim

üst kısmı beğenmedim daha oturan birşey almalısınız üst vücudunuzun cup unu çıkarmalı

mutluluklar

Çok teşekkürler bana da öyle geldi ama biliyo musunuz hiç yoktur göğüs kısmım ) hatta hoş durmayacak doldurmıcak diye korkuyorum bu modelde bi tuhaflık mı acaba göğüs dar bel geniş bilemedim

Balık model denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…