İlk gençlik yıllarını özlemek

Arkadaşlar aranızda liseden 23 yaşına kadar olan zamanı özleyen var mı? Hiçbir derdimiz yoktu, ünlülere aşık olurduk, film-dizi evreninde yaşardık, fangirl'lük yapardık. Hayat benim için çok toz pembe ve renkliydi, umut doluydu. 29 yaşıma henüz girdim ve özel bir okulda ingilizce öğretmeniyim. Ama ben yaşıtlarım gibi bir hayat sürmek istemiyorum yani evlenmek istemiyorum, çoluk çocuğumun derdiyle dertlenmek istemiyorum neden bilmiyorum, yaşam tarzı olarak hep 20lerin başında kalmak istiyorum ve geçmişe müthiş bir özlem duyuyorum, eski, huzurlu zamanlarımı özlüyorum. Evli arkadaşlarım genelde eskisinden mutlu görünüyor ve geçmişi hiç özlüyormuş gibi bir halleri yok. Aranızda benim gibi olan var mı? Ben bu hiçbir sorumluluk almadığım yaşam tarzının bir zararını görür müyüm? Şimdiden teşekkürler
Ben özlemiyorum. Vallahi bir daha liseyi üniversiteyi hiçççç okuyamam. İyi böyle.

Ben liseyi değil ama üniversite yıllarımı özlüyorum. 23 yaşa kadar olan kısım çok güzeldi evet. Vücudum bile farklıydı, ince ve fittim, hafiftim. O ilk gençlik havası ve kafası bambaşka

Bazen bende özlüyorum eskiden eğlenceli geçirdiğim zamanları günleri anıları.
insan geçmişe özlem duyabiliyor. 👍🏻
mesela şehir dışı yerlere gittiğimiz oluyordu.
Geziyorduk.
Ben bekarken . 😀😃
evli olunca şekil değiştiriyor her şey
Sorumluluk artıyor tabi.

Ben liseyi değil ama üniversite yıllarımı özlüyorum. 23 yaşa kadar olan kısım çok güzeldi evet. Vücudum bile farklıydı, ince ve fittim, hafiftim. O ilk gençlik havası ve kafası bambaşka
Ayy sorma ya.ondan sonrası koca kalçalarını sığdırmaya çalışacağın kıyafetler aramak, ayva göbeğini dert etmekle falan geçiyor.7 ay aç kalsan da 1 gram zayıflayamıyorsun.o kadar gıcık oluyorum ki.kıyafet alışverişinden nefret ettim artık.ilk düşündüğüm şey benim koca kalçalar buna sığar mı😁 öyle kilolu falan da gözükmüyorum dışarıdan.ben 38 e bile zor sığıyorsam bunca kadın ne giyiyor diye düşünüyorum tam nefretlik bir durum.

Özlenmez mi hiç😍 yiyip yiyip aynı kiloda kalmak saçma sapan şeylere bolca gülmek etrafında bir sürü arkadaş her baharda başka bir aşka yelken açmak 😆
Ahhh cennet gibi bana 2010u verseler bin defa yaşasam yine doymam
ben yine zayıfım çok fark yok ama sanki o tazelik gençliğin verdiği incelik eksik ya en azından evli çocuklu olsaymışım şimdi o da yeterdi🙃

Back
X