- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
Merhaba. Güncelleme bu kişiyle yeniden görüştük 2 gün önce güzel vakit geçirdik aslında hos ve iyi biri. Maddi olarak çok zengin. Mantık olarak bana çok uygun. Alkol içtik sonra öpüştük cilvelestik güzel bir aksam gecirdik cumartesi beraber kahvaltı yapicaz tam olarak duygum yok ama olsun istiyorum kaçırmak istemiyorum....... 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Son düzenleme: