• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gorusme yas farki dusuncelerim

Bu yaş farkı kişiye göre değişir , değişmeli yani .

7 yaş bir çift için uçurum olabilir , diğeri için az bile ...

Kişiye şans ver , duruşuna , görüşüne , görünüşüne ... 7 yi şimdilik askıya al .. baktın yok olgunluk adam da , ununu elemiş eleğini asmış levelına geçmiş .. sıkılırsın muhtemelen ...
Yok daha iş var arkadaşta :) o zaman keyifli bile olur .

Ben 10 ay büyüğüm eşimden ... ne zaman tam lokum kıvamında tat aldık dersen ? o 30 u devirince ...hatta 35 i :deli:

Icim hic almadi diyecek kadar haksizlik edemem. Sonrasinda pismanda olmak istemiyorum cunku gercekten evlenilecek bi adam. Sorun bende diye dusundum acaba ne bekledim. Aslinda cok normal ilerliyo tanimaya calisiyoruz. Ona kalsa cok emin benimle olmak istedigine zamana birakalim dedim
Yeni bosanmis sayilirsin, kafan ve duygularin karisik olabilir, bu yuzden acele etmemeni oneririm, bi de bosandin diye kendini asla mecbur hissetme kalbinin atmadigi biriyle evlenmeye, "daha iyisi cikmaz" korkusuna dusme, her sey nasip.. Yaşın genç, tecrubelisin de artik evlilik ve insanlar konusunda, iyice tart, icine sinmediyse hic zorlama, neden hoslanmadim diye de kendini hirpalama, olmuyosa olmuyodur..

ben evlendigimde 20 esim 32 yasndaydi :) 16 yildir mutlu bir evlilik sürüyoruz , cok kafa dengidir , hadi cocuklari birakalim annene bara gidelim desem tamam der . yas farkina takilma bence, su an ki yaslarimiza ragmen bir cok genc ciftten daha aktifiz hatta :)

Çok,ben herşeyi yaşadım gördüm diyenede inanmayın. Sonraları sıklıp,herşeyi baştan yaşamak istiyolar.

Benimle yaşıtsın görüştüğün kişi de sevgilimle yaşıt. Yaş bizde hiç sorun olmadı. Tek problem onun arkadaşlarının sevgilileri benden yaşça büyük olduklarından işlerini güçlerini oturtmuşlar hayatları daha düzenli içten içe buna eziliyorum başka bir şey olmaz. Görüşmeye devam et bence.

Mutluluğu fazlasıyla hak ediyorsunuz... Eski kpnularınızı biliyorum. Boşandığınızı ve hayatınızı yoluna sokmanız beni çok mutlu etti.Dilerim çok mutlu olursunuz

İlk görüşmede heyecanlanmadım. Sonuçta birden aşık olamam diye düşünüyorum demişsin.
Tam tersi. Beyin 2 sn. 'de karar verirmiş aşka. Aşk dediğin sonradan olmaz!
Bunun dışında 7 yaş fark normal.

Bence senin boşanmış olman onunsa hiç evlenmemiş olması ileride sorun yaratabilir ilk önce onun bu konudaki tavrını iyice bir öğrenmelisin. etrafta çok görüyoruz başta kabul edip sonra sorun çıkartanları..:

Bence yaş farkı yok gibi. Ki olgun erkek dünyanın en büyük şansı bence. Eşimle aramda 9 yaş var. Çok şükür birlikte çok eğlenir güleriz. Birbirimizin en yakın arkadaşıyız hatta.

Benimde esimle aramda 8 yas var ve o benden daha haraketli cok uyumlu.
Onemli olan yas degil ;yapisi,kisiligi bana kalirsa.

Evet sorun bende olabilir. Annem ne istiyosun iyi dusun aslinda hersey positif gecmis yinede icine sinmediyse gorusme dedi. Simariklik yapmak istemiyorum. Istedigim gibi biri gibi. biraz daha gorusmekten zarar olmaz umarim..

Kötü bir geçmişten sonra gelen iyi insanların kıymetini bilmek lazım derim ben. Sonra bir daha öylesi gelmeyebilir. Şımarıklık da güzel, dozunda ve karşılığını buluyorsa...

merhaba kizlar size birseyler danismak istiyorum

Ben gecen sene bosandim. 25 yasindayim. Ve su an yeni biriyle tanistim. Kendisi 32 yasinda aramizda tam yedi yas fark var. Hic evlenmemis ve evlilige hazir. Hayatinda herseyi yapmis yasamis gezmis tozmus. Ona artik boyle seylerin mutlu etmedigini hayatinda birini istediginden bahsetti vs. Evlenilecek biri orasi kesin. Dusunceleri fikirleri bana cok uydu.

Guzel bi adam bakimli kendine bakan yakisikli diyebilirim hatta. Yinede olgunlugundan dolayi belli yasinin buyuk oldugu. Tabi yeni yeni tanidigimiz icin bilmiyorum ama ben deli dolu biriyim onun sakin oldugunu dusunmuyorum sadece yasinin geregi benimle eglenebilirmi gulebilirmi tanidikca ogrenmem lazim. Korkum kaygilarim bu yonde. Ilk gorusmeden sonra pek heycanlanmadim. Sanirim olgun gosterdigi icin tavri sert gorundugu icin.

Yinede tekrar gorusup sans vermek istiyorum sonucta birden asik olamam diye dusunuyorum. Zamana gore netlesir diye dusundum. Yanlis mi dusunuyorum yada icimde soru isaretleri oldugu icin hic denemeden gorusmeyi kesiyim mi?
Ve cok mu simarikca dusunuyorum adam ustume dusuyo evlenilecek biri. Ilk evliligimde olan tum eksikler onda fazlasiyla var. Kiyas icin degil ciddi bi iliskinin nasil olabilecegini anladim konusmalarimizda.
32 çok büyük değilki ya
karakteri ağırsa uymazsa bilemem tabi ama 32 yaş bir emekli moduna girilecek yaş değil kesinlikle...:)

Bizim eşimle aramızda 12 yaş var ve 2 yıllık evliyim çok şükür hiç sorun yaşamadım 30lu yaşlar erkeğin en güzel yılları bence ve sevgilerini daha iyi gösteriyorlar

İlk görüşmede heyecanlanmadım. Sonuçta birden aşık olamam diye düşünüyorum demişsin.
Tam tersi. Beyin 2 sn. 'de karar verirmiş aşka. Aşk dediğin sonradan olmaz!
Bunun dışında 7 yaş fark normal.

Zaten ilk saniyelerde uctum sonrasinda duraklama oldu. Korkudanmidir nedir anlamadim. Ciddi bisey icin hazir mi degilimki

Kötü bir geçmişten sonra gelen iyi insanların kıymetini bilmek lazım derim ben. Sonra bir daha öylesi gelmeyebilir. Şımarıklık da güzel, dozunda ve karşılığını buluyorsa...

Evet bende boyle dusunuyorum. Istedigim cogu sey var adamda. E ozaman sorun ne. Neden olumluyum evet diyemiyorum. Kendimi zorlamam lazim oluruna gitmem lazim. Korkudan mi yada ciddi birseye hazir degilmiyim ondan mi kendimi cozemedim. Fazla mi stess yapiyorum olur derim bikac ay sonra olumsuz dersem ona yanlis olur diye falan

Yaş ile ilgili bir sıkıntı yok ama pek ısınamadiysaniz sırf kriterler iyi diye görüşmek de dogru olmaz

32 yaşı ne kadar gözünüzde büyütmüşsünüz, adama yaşlı gözü ile bakıyorsunuz.

Ama yaş farkı fazla ilişkilerde uyumsuzluk çıkabileceği kanaatindeyim.

Sen bir şeylere doydun mu, bu da önemli. Eşimle aramda 6 yaş var ama benim ilişki anlamında tecrübem daha fazlaydı ve bu anlamda durulmuştum, gezip eğlenme tatiller anlamında da durulmuştum ama bide baktım adam tatil diye çıldırıyor, 32 yaşındaydı evlendiğimizde, gezmek görmek istiyor, hayatını yaşamak istiyor, ben ona ayak uydurmaya çalışır oldum ki çocuk düşünüyordum, onu da istemiyor bize engel olur diye.

Back
X