• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşmeden sonra onun niyetini hala anlayamadım.

Anlattığınız durumun aynısını yaşadım.görüşme sonrası mesaj attı bir iki gün geçince mesajları seyrekleşti ben kendimi yiyip bitirdim.ben dayanamayıp rest çektim olumlu olduğunu düşünmüştüm içindekileri söyleyebilirdiniz diye görüşelim konuşalım dedi ama inandırıcı değildi beni arar mısın konuşalım dedim müsait olunca ararım falan..sonra bitti tamamen. .sizi anlıyorum bende dayanamıyorum belirsizliği net bir şey söylenmesi ya da tavırlarla algı oluşturulması lazım..yoksa takıyorum..zor işler ama ben dersimi aldım ağır olan ben olacağım bundan sonra beğensemde aşkta olsamda gram göstermek yok..sizde öyle yapın tersini yaparsanız olmuyor..siz sorgulamayın o kursun kafasında onun mesaj atmasını beklemeyin yokmuş gibi davranın normalde tanımadan önce ne yapıyorsanız onları yapın derim..

Bence hep cocuktam msj bekleme sen de at.napiyosun gunun nasildi gibi yazabilirsin.gorustukten sonrs msj atmis cunku.ama aramizda ne var gibi bisey yazma biraz daha bekle

Çocuğunuzun adınıda koydunuz mu???

Sizi çok fazla beğenmemiş,ama yinede bir tarafta dursun diyebilecek kadarda beğenmiş..böyle bir mesaj atarsanız kendinizi rezil edersiniz,olacağı varsada olmaz.Erkekler sizin gibi kadınlardan kaçarlar genelde..
Cevabınız için teşekkür ederim. Ama ilk cümleniz biraz ağır olmuş. Ben kimseye kolay kolay bir şey hisseden, yakınlık kurabilen biri değilim, bu sefer durum benim için farklı oldu ve o anlık duygularımla çok fazla beklenti içine girmiş olabilirim. Her şeyin iyi gitmesini istemek, bunu ummak çok fazla şey istemek mi? Kaldıki ben hayatım boyunca bir erkeğı sık boğaz etmiş, birinden çok şey bekleyen biri olmadım. Bu sefer fazla heyecanlanmis olabilirim . Bu yazacağım şey de ben çok iyiyim, şöyle güzelim demek için değil ama şimdiye kadar görüştüğüm erkeklerin %90 ı benim için olumlu düşünmüştür ama ben yakınlık kuramadığım için ve kimsenin beklentilerini boşa çıkarmak istemediğim için devam etmedim. Benden kaçan kimse de olmadı, burada yazdığım bir soruna göre erkekler sizin gibi kadınlardan kaçarlar demek beni tanımayan biri için ağır bir eleştiri olmuş.

Sabirli olun bekleyin sadece.O kadar zor olmasa gerek.Kendinizi mesgul edecek seyler bulun.

yapmayin boyle cocukca seyler ya..oluruna birakin gitsin..hemen var git yoluna tarzi mesajlar atmak neden?

Konunuz yeterince acik degil.
Etraftan es-dost araci oluyor evlilik icin tanistiriyor.Sizin ki oyle bir durum mu?

Eger oyle ise bence hersey normal ilerliyor.Bu sekilde tanismanin hemen sonrasinda sizi surekli aramasi garip olmaz miydi? Sonucta henuz bir kez yuzyuze gorustunuz.

Arada mesaj gondermeside sizinle ilgili olumlu dusuncelere sahip oldugunu gosteriyor.Bu benim fikrim tabi

Her şey normal ilerliyo gibi görünüyor özellikle yola gideceği için telefonunun kapalı olacağını söylemesi çok ince bi düşünce.
Önemsemeseydi hiçbir şey yazmazdı sanırım. Siz de arada mesaj gönderin onun cevaplarına göre de uzatırsınız ya da uzatmazsınız ve de anında cevap yazmayın.

Konunuz yeterince acik degil.
Etraftan es-dost araci oluyor evlilik icin tanistiriyor.Sizin ki oyle bir durum mu?

Eger oyle ise bence hersey normal ilerliyor.Bu sekilde tanismanin hemen sonrasinda sizi surekli aramasi garip olmaz miydi? Sonucta henuz bir kez yuzyuze gorustunuz.

Arada mesaj gondermeside sizinle ilgili olumlu dusuncelere sahip oldugunu gosteriyor.Bu benim fikrim tabi
Evet tanıştırıldık, ben sürekli yazsın diye demiyorum da hani kendi kendime de gelin güvey olmamak için ondan beki tanımak istediğine dair net bir mesaj alamadığım için anlayamadım.

Evet tanıştırıldık, ben sürekli yazsın diye demiyorum da hani kendi kendime de gelin güvey olmamak için ondan beki tanımak istediğine dair net bir mesaj alamadığım için anlayamadım.

O zaman mesaj gondermezdi.Sizden elektrik alamadigini soyler devam etmezdi.
Simdi acik acik " aa evet oldu bu is" demek icin cok erken.Muhtemelen sizi biraz tanimak istiyor.Sizde oyle kaba saba mesaj yazmayin:) ( olmadiysa isini kolaylastirayim istedim vs gibi)
Zamana birakin.Sizde arada mesaj gonderin ama.O da sizinle ilgili benzer seyler dusunuyor olabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ama ilk cümleniz biraz ağır olmuş. Ben kimseye kolay kolay bir şey hisseden, yakınlık kurabilen biri değilim, bu sefer durum benim için farklı oldu ve o anlık duygularımla çok fazla beklenti içine girmiş olabilirim. Her şeyin iyi gitmesini istemek, bunu ummak çok fazla şey istemek mi? Kaldıki ben hayatım boyunca bir erkeğı sık boğaz etmiş, birinden çok şey bekleyen biri olmadım. Bu sefer fazla heyecanlanmis olabilirim . Bu yazacağım şey de ben çok iyiyim, şöyle güzelim demek için değil ama şimdiye kadar görüştüğüm erkeklerin %90 ı benim için olumlu düşünmüştür ama ben yakınlık kuramadığım için ve kimsenin beklentilerini boşa çıkarmak istemediğim için devam etmedim. Benden kaçan kimse de olmadı, burada yazdığım bir soruna göre erkekler sizin gibi kadınlardan kaçarlar demek beni tanımayan biri için ağır bir eleştiri olmuş.

İlk cümlemi espri mahiyetinde söylemiştim hakaret değil.Sizin gibi kadınlardan kaçarken tabiki şahsi olarak sizden bahsetmiyorum,sizi tanımıyorum ki? Demek istediğim ,erkekler çabuk beklentiye giren ve üstlerine giden(mesaj atıcam demişsiniz)kadınlardan korkarlar

İlk cümlemi espri mahiyetinde söylemiştim hakaret değil.Sizin gibi kadınlardan kaçarken tabiki şahsi olarak sizden bahsetmiyorum,sizi tanımıyorum ki? Demek istediğim ,erkekler çabuk beklentiye giren ve üstlerine giden(mesaj atıcam demişsiniz)kadınlardan korkarlar
Peki ben alınganlık etmiş olabilirim. :KK43: Ona yazarken beklentim varmış gibi yazmıyorum, normal bir şekilde onun yazdıklarına cevap veriyorum şu an, buraya da öyle ne yapayım diye yazdım . Ama gördüğüm o ki hatalı olan taraf benim, her şeyi zamana bırakmak daha doğru sanırım.

Merhaba kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Hafta sonu bir haftadır telefonla görüştüğüm kişiyle tanıştık. Bana göre görüşme olumlu geçti, şahsen ben etkilendim. O da görüşme boyunca benim yaşadığım yere sık sık geleceğini falan söyledi. Neyse görüşme bittikten sonra bana mesaj gönderdi, güzel bir gündü diye. Ardından eve gidince yazdı, sonra bana eve gidip gitmediğimi, en son da iyi geceler ama sürekli yazmıyor sanki aklına gelmişte öyle mesaj gönderiyor gibi. Dün gece de hadi yat uyu artık sabah işe gideceksin, uyursun bak işte diye mesaj göndermiş. Aramak istese arar diye düşünüyorum ama arada bir iki mesaj atıp geçiştiriyor gibi geliyor. Bugün mesaj göndermedi. Ben ona şöyle bir mesaj göndermek istedim, ya düşüncen ne bu konuda diye sormak ya da ben olumluydum nedense senin de öyle olduğunu sandım ama anladığım kadarıyla sen bu konuda olumlu düşünmüyorsun, senin işini kolaylaştırmak istedim, kendini zorunlu olarak bir şey yapıyormuş hissetme, tanıştığımıza memnun oldum.. Arkadaşım bir şey yazma bırak diyor ama bir taraftan onu düşüncesini de merak ediyorum, düşünmek istemiyorum daha fazla öyle mi böyle mi diye. Siz olsanız ne yapardınız? :KK43:

Bence çok erken davranmış olursun. İlk görüşmede sen de hemen kendinden emin olamazsın, o da. Belki kendini tartıyor?
Mesaj atma, arama. Aradığında da mümkümse ilkinde açma ama sıcakkanlı konuş.

Peki ben alınganlık etmiş olabilirim. :KK43: Ona yazarken beklentim varmış gibi yazmıyorum, normal bir şekilde onun yazdıklarına cevap veriyorum şu an, buraya da öyle ne yapayım diye yazdım . Ama gördüğüm o ki hatalı olan taraf benim, her şeyi zamana bırakmak daha doğru sanırım.

Ama yazmak istediğiniz mesaj tamamen beklentiye girip,karşılık alamadığınızı içeriyor.O sebeple onu yazarsanız beklentiye girdiğiniz belli olur ve adam yaklaşacağı varsa da kaçar.Evet zamana bırakın zaten sizi beğenen,sizinle birlikte olmak isteyen adamı hiçbişey durduramaz,gerisi bahane..

Adam senden etkilenmemiş bu gayet açık hiç birşey yazma ve bir kaç gün sonra yazarsa da cevap verme çok peşine düşer ısrarcı olursa da rahatsızlığını belirtirsin bırak ne hali varsa görsün bu kaçan erkek modeli moda oldu zaten ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum

Ama yazmak istediğiniz mesaj tamamen beklentiye girip,karşılık alamadığınızı içeriyor.O sebeple onu yazarsanız beklentiye girdiğiniz belli olur ve adam yaklaşacağı varsa da kaçar.Evet zamana bırakın zaten sizi beğenen,sizinle birlikte olmak isteyen adamı hiçbişey durduramaz,gerisi bahane..
Evet o mesaj öyle olacaktı, iste yaşım da olmasına rağmen bazen ergene bağlayabiliyor insan :)

Adam senden etkilenmemiş bu gayet açık hiç birşey yazma ve bir kaç gün sonra yazarsa da cevap verme çok peşine düşer ısrarcı olursa da rahatsızlığını belirtirsin bırak ne hali varsa görsün bu kaçan erkek modeli moda oldu zaten ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum
Bu kanıya ilk.mesajı okuyup da mı vardiniz, yoksa o gün attığı mesajı da yazmıştım onu okumanıza rağmen mi? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Eğer gerçekten senden etkilenmiş olsaydı emin ol aramasından mesajlarından bıkmış hale bile gelirdin .Hissettiğin rahatsızlıktan bile belli bir sorun olduğu .Sen ona yazmaya devam ettikçe sadece onun kıçı kalkıcak başka birşey değil seni kırmamamak hemen ortadan kaybolmuş gibi olmamak için yazmışır o mesajı sadece kendini sonadan daha kötü hissetme diye yazıyorum bunları hiç birşey yazma bekle bakalım ne olacak ben olsam sonradan yazdığında terslerim bile emin ol iyilikten anlamıyorlar kötü davrandıkça senden kıymetlisi yok tecrübeyle sabit :)

Aracı olan arkadaşınız(varsa eğer) sizin hakkınızdaki kararını sorsun.

Aracı yoksa da hepten olumsuz olsa mesaj atmış. Seni beğenmiş demek ki. Bu noktadan sonra onun ciddiyetini ölçüp biçmek gerekir.

Ben tam akisini düşünüyorum. Adam etkilenmiş ama sizi boğmak sıkmak istemiyordur? Çekingendir? Korkuyordur siz ondan hoşlanmadıysanız diye. Yoksa erkekler durduk yere mesaj atmaz bence. Nedenkendini zorlasın durduk yere? Ama ne olursa olsun yazmayı düşündüğünüz mesaj sizi küçük düşürür. Aşırı saçma bir mesaj. Ben hoşlandım sen de hoşlandın mı canısı? tarzı bir söylem... Yapmayın :KK20:

Ben tam akisini düşünüyorum. Adam etkilenmiş ama sizi boğmak sıkmak istemiyordur? Çekingendir? Korkuyordur siz ondan hoşlanmadıysanız diye. Yoksa erkekler durduk yere mesaj atmaz bence. Nedenkendini zorlasın durduk yere? Ama ne olursa olsun yazmayı düşündüğünüz mesaj sizi küçük düşürür. Aşırı saçma bir mesaj. Ben hoşlandım sen de hoşlandın mı canısı? tarzı bir söylem... Yapmayın :KK20:
Yanj işte mesela ben ona mesaj gönderip durmuyorum, hatta kendiliğimden mesaj göndermedim sayılır hep o yazdı, ben hep cevap veren oldum o yüzden de ben yazmadigima göre kendisi de olay soğusun diye yazmaz diye düşünüyorum. Ama işte bir şekilde kendinden haber veriyor kafamı karıştırma durum da bundan zaten :( bu arada öyle bir mesaj gondermeyecegim tabiki :)

Back
X