• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk görüşte aşk mümkün mü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nazya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
451
587
33
İyi akşamlar herkese🙋‍♀️
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.
Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum.

Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz 😊

yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum.
Yolda sizi gözüne kestirip konuşan birine elbette güvenmeyeceksiniz. Düzgün bir insanın yolda bir kızı durdurup “tanışalım mı” diyeceğini zannetmiyorum.

İyi akşamlar herkese🙋‍♀️
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.Tabi düşünüyorum da acaba yanlış mı yapıyorum böyle davranarak.

Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum.

Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz 😊
ürkerdim ben devir kötüüü

Yolda sizi kestirip konuşması çok güzel bir şey bence. Sosyal medyadan eklemek yerine daha tutarlı bir hareket. Ama takip etti derken yalnız kalmanızı mı bekledi,oesinize mi tak8ldı o önemli. İlk görüste ask değil beğeni,hoşlantı olur.
neresi güzel kuzum ya takıntılı bir manyaksa.tanışınca istemezsen peşini bırakmazsa .bir doktor bekar kadının sapığı var yıllardır kurtulamamış neler yaptıysa da onu okuyunca iyice temkinli olmak lazım.

neresi güzel kuzum ya takıntılı bir manyaksa.tanışınca istemezsen peşini bırakmazsa .bir doktor bekar kadının sapığı var yıllardır kurtulamamış neler yaptıysa da onu okuyunca iyice temkinli olmak lazım.
Aşko ama simdi yolda birini beğeniyorsun ismini cismini bilmiyorsun itiraf sayfasına yazmak çok çirkin geliyor bana. Yalnız kalıncaya kadar bekleyip konuşmak daha cesurca. Ama konu sahibi deseydi ki her defasında beni takip ediyor yeni geldi açıldı o zaman sorun olurdu.

Aşko ama simdi yolda birini beğeniyorsun ismini cismini bilmiyorsun itiraf sayfasına yazmak çok çirkin geliyor bana. Yalnız kalıncaya kadar bekleyip konuşmak daha cesurca. Ama konu sahibi deseydi ki her defasında beni takip ediyor yeni geldi açıldı o zaman sorun olurdu.
belki uzunn zamandır takipte yenice konuşmaya karar verdi.valla müge anlı yüzünden böyle oldum benim suçum yokkk :KK53:

Yolda sizi kestirip konuşması çok güzel bir şey bence. Sosyal medyadan eklemek yerine daha tutarlı bir hareket. Ama takip etti derken yalnız kalmanızı mı bekledi,oesinize mi tak8ldı o önemli. İlk görüste ask değil beğeni,hoşlantı olur.
Hayır asla korkutmadı çarşının orta yeri ben durakta otobüs bekliyordum öyle bi tavrı da yoktu zaten öyle sapık bi tip olsa bende çok korkardım

belki uzunn zamandır takipte yenice konuşmaya karar verdi.valla müge anlı yüzünden böyle oldum benim suçum yokkk :KK53:
Aklımda deli sorular :KK53: ülkece paranoyak olduk.
Hayır asla korkutmadı çarşının orta yeri ben durakta otobüs bekliyordum öyle bi tavrı da yoktu zaten öyle sapık bi tip olsa bende çok korkardım
O zaman bir şans verin derim ben cesaretine saygı duyardım ben olsam.

Ay kızlar vala toplum olarak hepimiz güvensiz olduk psikolojimiz bozuldu haklıyız da hergün yeni bir kadına şiddet yada kadın cinayetleri hikayesiyle başlıyoruz güne 😒Daha önce de karşılaştık ama böyle bi durum olmamıştı.

Ben anlatayım ama benim hikaye iş görür mü bilmem.
Yaş 15 bu ne dedim görünce bu bana bakmaz dedim. Neyse aynı sınıftaydık arkadaş olduk. Tabi çok çocuktuk. Ben bizden olmaz dedim ben çok zibidiyim diye. Ama aradaki enerjiyi anlatamam. Ortam alev alacak adeta. Neyse lise 2de biz baktık iş ilişkiye gidiyor bıraktık oluruna. Oluvermiş. Bu günlere gelivermişiz. 🤷🏻‍♀️ Çok şeyler yaşadık zaman zaman saçmaladık da elbette.
Tek tavsiyem herkes gönlüne mukayyet olsun. Adam akıllı tanımadan ilişkiye adım atmasın.
Size de güven vermemesine sevindim. Çok olağan değil neticede. Belki konuşulabilir tanışılabilir. Ama aşk çok büyük kelime. Ben zamanla o bağımlılığın oluşabileceğini yani karşımızdakinin her hoşumuza giden hareketinde gönlümüzde yerini sağlamlaştıracağını düşünüyorum. 🤗

Ben anlatayım ama benim hikaye iş görür mü bilmem.
Yaş 15 bu ne dedim görünce bu bana bakmaz dedim. Neyse aynı sınıftaydık arkadaş olduk. Tabi çok çocuktuk. Ben bizden olmaz dedim ben çok zibidiyim diye. Ama aradaki enerjiyi anlatamam. Ortam alev alacak adeta. Neyse lise 2de biz baktık iş ilişkiye gidiyor bıraktık oluruna. Oluvermiş. Bu günlere gelivermişiz. 🤷🏻‍♀️ Çok şeyler yaşadık zaman zaman saçmaladık da elbette.
Tek tavsiyem herkes gönlüne mukayyet olsun. Adam akıllı tanımadan ilişkiye adım atmasın.
Size de güven vermemesine sevindim. Çok olağan değil neticede. Belki konuşulabilir tanışılabilir. Ama aşk çok büyük kelime. Ben zamanla o bağımlılığın oluşabileceğini yani karşımızdakinin her hoşumuza giden hareketinde gönlümüzde yerini sağlamlaştıracağını düşünüyorum. 🤗
Bende bağımlılığın ,güven ve sevginin zamanla tanıdıkça olacağı kanaatindeyim 🤗

Ay o ne öyle. Sizin tepkiniz yine normalmiş, ben bana öyle dediği an "sen beni nasıl takip edersin sapığğğk" diyip çantayı kafasına kafasına geçirirdim. En nefret ettiğim insan tipidir ya.
Bana internetten tanışmak bile daha güvenli geliyor, birinin beni beğendiği için takip etmesi fikri çok ürkütücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X