- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar cirkin bir ifade bu!Ya bu kadar mi sevgiliye acsiniz?
Ben ogrenciyken Bi adam beni arabayla takip etmisti e ona bakilirsa benim bununla evlenmem lazimdi?
Siz simdi instadan gelen istekleri de ciddiyet gozuyle bakiyorsunuzdur.
Yargılaması size mi düştü?Ne kadar cirkin bir ifade bu!
Ben de hep yol tarif ediyorum ama hiç öyle hikayem olmadı. Sanırım yanlış tarif ettiğim için olmuyor. Bilmesem bile o yolu muhakkak tarif edeceğim, içimde kalırÜniden sınıf arkadaşım daha senenin başında hazırlık sınıfının olduğu semtte okuldan metroya yürüyormuş. Biri gelip ona yol sormuş, telefonunuzu da verin de bulamazsam yolu arayım sizi tekrar demiş. Arkadaşım bu çocuğun da üni öğrencisi olduğunu tahmin ederek numarasını vermiş. Üni boyunca beraberdiler. Şimdi evli ve iki çocuklular. Uçuk bir olay bence, herkes böyle şanslı olmaz. Yeni evli değiller bu arada en az on yıl kesin olmuştur.
Bu yüzden benim cevap vermeden koşarak uzaklaştığım erkekler var.İyi akşamlar herkese
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.
Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum vermem de .
Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz![]()
Yargilayan ben degilim sizsiniz. Kurdugunuz cumlenin ağırlığının farkinda misiniz? Konu sahibini tanimam etmem, sadece bir hemcinsime boyle bir ithamda bulunulmasindan rahatsiz oldum. Insan isterse her hafta bir sevgili değiştirir isterse olene kadar bir kisiye adar kendini. Ne demek sevgiliye ac olmak? Kisilerin yasam sekillerini boyle hadsizce elestirmek bize dusmez. Zaten konu sahibinin de sordugu bu degil.Yargılaması size mi düştü?
Benzer bir örnek vermişim, insan bazen boşuktayken yokluk durumlarında böyle şeylerden anlam çıkarır psikolojik olarak.
Buluttan nem kapacak şekilde davranan kendisidir.Yargilayan ben degilim sizsiniz. Kurdugunuz cumlenin ağırlığının farkinda misiniz? Konu sahibini tanimam etmem, sadece bir hemcinsime boyle bir ithamda bulunulmasindan rahatsiz oldum. Insan isterse her hafta bir sevgili değiştirir isterse olene kadar bir kisiye adar kendini. Ne demek sevgiliye ac olmak? Kisilerin yasam sekillerini boyle hadsizce elestirmek bize dusmez. Zaten konu sahibinin de sordugu bu degil.
Başkasının konusuna siper olmadim, kullandiginiz ifade beni rahatsiz ettigi icin yorum yaptim. Konu sahibinin konusuyla ilgili dogru ya da yanlis gibi bir yorum da yapmadim. Herkes sizin "normal" bulduğunuz sekilde tanisip sevgili olmuyor. Bu sekilde tanisip mutlu olan insanlar da olabilir. Herkese sapik damgasi yapistirmak ne kadar dogru? Sizin dusunce yapiniza gore bu sekilde tanisan kadinlar sevgiliye ac olduklari icin kabul ediyorlar. Her gordukleri ilgiye anlam yukluyorlar, yani bir nevi araniyorlar. Yanlis mi anladim? Yanlissam duzeltin lutfen.Buluttan nem kapacak şekilde davranan kendisidir.
Karşısındaki insanın sapık mı deli mi sorunlu mu psikopat mı olduğunu bilip bilmeden (Kaldı ki ne haberler okuyorum) kendisini takip etmesinden anlam çıkarmaya çalışıyorsa bu insan sevgiliye açtır bunu siz nasıl idrak ediyorsanız algınızı bir değerlendirin :)
Başka bir tanışma şekli olsa yani daha normal bende böyle bir yorum yapmazdım. Ortada gerçekten normal bir durum yok ki, yalnızlık başına sarmış bu çok normal normal olmayan böyle bir şeyden anlam çıkarmak istemesi tekrar ediyorum.
“Kisilerin yasam sekillerini boyle hadsizce elestirmek bize dusmez.” Diyip sizinde başkasına yapılan yoruma siper olmanız çok komik.