• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk görüşte aşk mümkün mü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar herkese🙋‍♀️
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.

Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum.

Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz 😊
Ya bu kadar mi sevgiliye acsiniz?
Ben ogrenciyken Bi adam beni arabayla takip etmisti e ona bakilirsa benim bununla evlenmem lazimdi?
Siz simdi instadan gelen istekleri de ciddiyet gozuyle bakiyorsunuzdur.

Arkadas cok romantik film izlemisse demek.

Hadi ilk goruste etkilendi diyelim, ne diye pat diye konusursun. Bir yerini yap dimi. Hani tesadufen tanismis gibi yapsa, ya da takip edip is yerini falan ogrenip sosyal medyadan istek atsa falan olabilir de, boyle nasil guvenip sans vereceksiniz ki, adam kapkacci bile olabilir.

Arkadas cok romantik film izlemisse demek.

Hadi ilk goruste etkilendi diyelim, ne diye pat diye konusursun. Bir yerini yap dimi. Hani tesadufen tanismis gibi yapsa, ya da takip edip is yerini falan ogrenip sosyal medyadan istek atsa falan olabilir de, boyle nasil guvenip sans vereceksiniz ki, adam kapkacci bile olabilir.
Evet ortak bi tanışma ortamı olmayınca güven olmuyor.

Ay kızlar vala toplum olarak hepimiz güvensiz olduk psikolojimiz bozuldu haklıyız da hergün yeni bir kadına şiddet yada kadın cinayetleri hikayesiyle başlıyoruz güne 😒Daha önce de karşılaştık ama böyle bi durum olmamıştı.

Valla güvensizlikse güvensizlik :110: Candan kıymetli değil

Beni de yolda takip edip tanışalım mı diyenler vardı sessizce gittim duymazlıktan geldim arkadaşım varken bile gelip soranlar vardı korkmuyor musunuz? Yani elinin yüzünün düzgün olması yetiyor mu? Çirkin olunca mi korkunç ? İster düzgün gozuksunler ister çirkin bi erkek birini takip ediyorsa iyi niyet sezmem ben tipinede bakmam korkunç yani haberde mi izlemiyorsunuz müge anliyada mı denk gelmediniz uzak durun yolda sizi durduranlardan uzaklaşın pembe dünyada yaşamıyoruz Allah aşkına

Beni de yolda takip edip tanışalım mı diyenler vardı sessizce gittim duymazlıktan geldim arkadaşım varken bile gelip soranlar vardı korkmuyor musunuz? Yani elinin yüzünün düzgün olması yetiyor mu? Çirkin olunca mi korkunç ? İster düzgün gozuksunler ister çirkin bi erkek birini takip ediyorsa iyi niyet sezmem ben tipinede bakmam korkunç yani haberde mi izlemiyorsunuz müge anliyada mı denk gelmediniz uzak durun yolda sizi durduranlardan uzaklaşın pembe dünyada yaşamıyoruz Allah aşkına
Bi biz böyle düşünüp flörtleşemiyotuz galina bu yüzden

Yolda sizi kestirip konuşması çok güzel bir şey bence. Sosyal medyadan eklemek yerine daha tutarlı bir hareket. Ama takip etti derken yalnız kalmanızı mı bekledi,oesinize mi tak8ldı o önemli. İlk görüste ask değil beğeni,hoşlantı olur.
Eskinin sosyal medyası bu. Yanıma tanımadığım biri yaklaşıp tanışmak istemesiyle hiç bir farkı yok.

Yani sizi takip etmesi falan bilemedim ben. Cok ciddi ise araya tanidik bir arkadasini soksaydi tanismak icin ne oyle sapik gibi takip etmeler. Zaten ayni semtte oturuyormussunuz...

Ben ilk sevdigim insanla kitap alim satma esnasinda tanismistim. Ben uniye baslayacaktim o da bolumunun kitaplarini internette satisa sunmustu. Tabi o zaman daha msn var internet cok yeni, whatsapp neyin yok ortalik daha guvenilir. Msnini isteyip ekledim. Fotografi karsima cikar cikmaz galiba asik olmustum bilmiyorum sacma belki ama o an oyle hissettim. Msn basinda sabahlardim:D Isin komik tarafi kitabini satin almadim ama fena sevdim. Ayrildik ama iyi bir sekilde. Hala hatirladikca gulumserim o zamanlari:)))

Daha onc3 de gördüm diyorsunuz bilemem. Ben de güvenemem doğrusu. Ama ilk görüşte beğenmek kanın çekmesi de oluyor sonuçta ne bileyim. Mesela ben kadın halimle tv de izlediğim bir cinayet programındaki kadın dedektige ohaa ne güzel diye bakıyorum. Hiç böyle güzel kadın görmedim diye. Eşim de çok makyajlı yüzü bile belli degol diyor ama ben kadın arada çıkıp her konuştuğunda ohaane güzel kadın diyorum her seferinde. Erkek olsam hemen takibe alırdım herhalde. Yani devir koti ama gerçekten çok beğenmiş de olabilir. Ama benim dediğim kadın acayip güzell ya yaşı da 40 vardır yani ama yaşına rağmen be güzel be:))

İyi akşamlar herkese🙋‍♀️
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.

Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum vermem de .

Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz 😊
Niye siz olayı aşka bağladınız ki.Size aşık olduğunu nereden çıkardınız da ilk görüşte aşk var mı diyorsunuz?Alt tarafı hoşlanmış aynı semtte oturduğunuza göre belki uzun süredir sizi izlemiştir ancak cesaret etmiştir.Olabilir sonuçta sokakta ilk gördüğünüz bir insan değilmiş hoşlandıysanız konuşsaydınız

Bu ilk görüşte aşk değil ki bir kere
Adam karşınıza geçip diz çöküp evlenme teklif etmemiş ya da hayatımın kadınını buldum kim bu afet-i devran dememiş.
Aynı semtteyiz demişsiniz
Daha öncesinde sizi gormus demek ki o da
Belki denk gelince uzaktan inceliyordur
En sonunda da gelip konuşmak istemiştir
Hoslanti bu
Siz hayır dediğinizde verdiği tepki önemli
Tamam kusura bakmayın rahatsız ettiysem deyip gittiyse kötü biri değildir ama ısrar ettiyse pesinize takılmaya ya da takip etmeye devam ettiyse o sıkıntı

Şuan bu devrin kadınları olarak korkar olduk fakat seneler önce insanlar hep böyle tanisiyordu
Hemen psikopat katil yaftası yapıştırmak doğru gelmiyor bana

Bence kesin sapık. Bu sekılde tanışma mı olur ? Aynı yerde oturuyorsan mutlaka bi tanıdık vardır araya onu sokar öyle tanışırdı. Bismillah yol kesip merhaba gel tanışalım ne

Günümüzde hoş karşılanmayan ama eskiden insanların tanışma şekli tamda böyle... Yaşlarınız ufaksa bu tarz etkilenmeler evet olabilitesi yüksek ama ilerleyen yaşlar için kimse kimseyi ilk görüşte sevip tanışma peşine düşmüyor..

Devir gerçekten kötü insanlar sokakta gezmeye korkuyor. Takip olayını bende birkaç defa yaşadım farkedince en iyisi bir mağazaya girip oyalanmak oraya Bile gelen oldu. Ben bu durumları ürkütücü buluyorum. Hatta hiç cvp bile vermiyorum konuştuklarına direk uzaklaşıyorum.

Ben çok şaşırdım yorumlara.
Tamam zaman kötü.
Korkmak çok normal.
Ama şu hareketiyle bir insana belki sapık, hırsız muamelesi yapmak da çok haksızlık ya...

Ayrıca sosyal medya tanışmalarına da karşı değilim.
Bizler de burada hiç görmediğimiz birbirimizden akıl istiyoruz çok mu mantıklı o zaman?
Iyi insan kötü insan her yerde.
Sapık dediklerimiz belki burnumuzun dibinde her gün çay içtiğimiz insanlar bilemeyiz.

Ama..
Bu demek değil ki kendimizi öylece birakivereceğiz.
Mantığı, tedbiri elden bırakmadan enerjimizin tuttuğu insanı bir tanıma süzgecinden geçirebiliriz.

Tanışabilir miyiz diye bodoslama olaya girmesi benim için de biraz ürkütücü ama belki de hayatta hep kartlarını açık oynayan bir insandır bilemeyiz.

Benim eşim benle tanışmak için bir dünya hikaye uydurmustu mesela.
Yalan dolan hep sonra çıktı meydana.
Böylesi daha mi güzel?

Bence değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X