Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu kadar mi sevgiliye acsiniz?İyi akşamlar herkese
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.
Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum.
Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz![]()
Dönüp bakmadım bana da ciddi gelmiyor.Donup de bakmam. Tekrar gorursem yolumu ceviririm. Ilk goruste begeni olur ama ciddi bir duygu asla olmaz. Ciddi duygular karsi tarafi taniyinca olusur
Evet ortak bi tanışma ortamı olmayınca güven olmuyor.Arkadas cok romantik film izlemisse demek.
Hadi ilk goruste etkilendi diyelim, ne diye pat diye konusursun. Bir yerini yap dimi. Hani tesadufen tanismis gibi yapsa, ya da takip edip is yerini falan ogrenip sosyal medyadan istek atsa falan olabilir de, boyle nasil guvenip sans vereceksiniz ki, adam kapkacci bile olabilir.
Ay kızlar vala toplum olarak hepimiz güvensiz olduk psikolojimiz bozuldu haklıyız da hergün yeni bir kadına şiddet yada kadın cinayetleri hikayesiyle başlıyoruz güneDaha önce de karşılaştık ama böyle bi durum olmamıştı.
Bi biz böyle düşünüp flörtleşemiyotuz galina bu yüzdenBeni de yolda takip edip tanışalım mı diyenler vardı sessizce gittim duymazlıktan geldim arkadaşım varken bile gelip soranlar vardı korkmuyor musunuz? Yani elinin yüzünün düzgün olması yetiyor mu? Çirkin olunca mi korkunç ? İster düzgün gozuksunler ister çirkin bi erkek birini takip ediyorsa iyi niyet sezmem ben tipinede bakmam korkunç yani haberde mi izlemiyorsunuz müge anliyada mı denk gelmediniz uzak durun yolda sizi durduranlardan uzaklaşın pembe dünyada yaşamıyoruz Allah aşkına
Eskinin sosyal medyası bu. Yanıma tanımadığım biri yaklaşıp tanışmak istemesiyle hiç bir farkı yok.Yolda sizi kestirip konuşması çok güzel bir şey bence. Sosyal medyadan eklemek yerine daha tutarlı bir hareket. Ama takip etti derken yalnız kalmanızı mı bekledi,oesinize mi tak8ldı o önemli. İlk görüste ask değil beğeni,hoşlantı olur.
Niye siz olayı aşka bağladınız ki.Size aşık olduğunu nereden çıkardınız da ilk görüşte aşk var mı diyorsunuz?Alt tarafı hoşlanmış aynı semtte oturduğunuza göre belki uzun süredir sizi izlemiştir ancak cesaret etmiştir.Olabilir sonuçta sokakta ilk gördüğünüz bir insan değilmiş hoşlandıysanız konuşsaydınızİyi akşamlar herkese
Bugün yaşadığım bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Alışverişe çıktım bi süre sonra birinin beni takip ettiğini fark ettim daha önce gördüğüm biri aynı semtte oturuyoruz ancak tanımıyorum. Çok düzgün birine benziyordu en son gelip tanışmak istediğini söyledi amacım sizi rahatsız etmek değil dedi tanımak için bi şans verin falan ben hayır istemiyorum diyip uzaklaştım.
Mesela bu kişiyle farklı bi ortamda tanışsam belki de hayır demeyeceğim biri ama yolda beni gözüne kestirip konuşan biri ne bileyim güven vermiyor bana ve ilk görüşte aşk mı olur diyorum .Daha önce de bu tarz durumlarla çok karşılaştım bi bakışla tanışmak için uğraşan çabalayan ama hiç mantıklı gelmediği için şans vermiyorum vermem de .
Size sormak istediğim eşiyle,nişanlısıyla veya sevgilisiyle bu şekilde tanışanlar var mı?Ya da ilginç tanışma hikayeleriniz varsa bekliyorum hem fikir edinelim hem sohbet etmiş oluruz![]()