Hesabımı sadece bu konu için açtım hanımlar. Geçen gün hastaneye gittim kan verme sırasında bi ara kafamı arkaya çevirmiştim ki göz göze geldik o an nasıl etkilendigimi anlatamam size. Hemen ardından istem dışı kafam tekrar ona dogru döndü tekrar göz göze geldik. Belki ilk görüşte aşk degil ama çok garip duydular yaşadım. 25 yıllık hayatımda hiçbir zaman bunu yaşamadım. Gözleri bakışı içime işledi resmen. Sonra başka bir bölümde tekrar karşılaştık o da bana bakıyordu fark ettim belki bu durum daha da etkilenmemi sagladı bilmiyorum. Ama iki gündür sürekli aklımda gece yatarken aklımda gün içinde aklımda .... Hiç aklıma gelmezdi ki bir insanı ilk görüşte bu derece etkilenmek. Nasıl aklımdan çıkacak bilmiyorum. Bakışı duruşu giydigi kıyafetler renkleri tonları herşeyi aklımda ve çıkmıyor. Burası büyük bir yer onu bir daha görebileceğimi de sanmıyorum. Bu durum da üzdü beni. Hele benim gibi kimseden kolay kolay etkilenmeyen biri için dhaa da üzücü. Var mı başına böyle bi durum gelen. Nasıl geçiyor ki bu?