İlk görüşte

Sindiy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
12
4
6
31
Hesabımı sadece bu konu için açtım hanımlar. Geçen gün hastaneye gittim kan verme sırasında bi ara kafamı arkaya çevirmiştim ki göz göze geldik o an nasıl etkilendigimi anlatamam size. Hemen ardından istem dışı kafam tekrar ona dogru döndü tekrar göz göze geldik. Belki ilk görüşte aşk degil ama çok garip duydular yaşadım. 25 yıllık hayatımda hiçbir zaman bunu yaşamadım. Gözleri bakışı içime işledi resmen. Sonra başka bir bölümde tekrar karşılaştık o da bana bakıyordu fark ettim belki bu durum daha da etkilenmemi sagladı bilmiyorum. Ama iki gündür sürekli aklımda gece yatarken aklımda gün içinde aklımda .... Hiç aklıma gelmezdi ki bir insanı ilk görüşte bu derece etkilenmek. Nasıl aklımdan çıkacak bilmiyorum. Bakışı duruşu giydigi kıyafetler renkleri tonları herşeyi aklımda ve çıkmıyor. Burası büyük bir yer onu bir daha görebileceğimi de sanmıyorum. Bu durum da üzdü beni. Hele benim gibi kimseden kolay kolay etkilenmeyen biri için dhaa da üzücü. Var mı başına böyle bi durum gelen. Nasıl geçiyor ki bu?

başıma gelmedi ama bu kadar etkilendiyseniz bir merhaba diyebilseydiniz iyi olurmuş. ya da yalandan bir soru sorup muhabbete girmek falan. şimdi nereden göreceksin onu birdaha

Evet görebileceğimi düşünmüyorum. Etkilendim ama sonradan böyle devam eder diye düşünmedim, tahmin edemedim açıkçası. Ayrıca çOk utangaç bi insanım merhaba diyebileceğimi sanmıyorum maalesef ☹️

Yani ben de çok güzel insanlar görüyorum nadiren de olsa, bitane esmer çocuk vardı vapurda, resmen Keenu Reves in upgrade edilmiş hali...ama hiç aşık olmak aklımın ucundan bile geçmez öyle bir kez görmeyle. En fazla yüce Rabbim sen nelere kadirsin, hey maşallah diyip geçiyorum :KK70:

Son düzenleme:
İnş evli değildir :KK51:

Eline baktın mı yüzük varmıydı ?

Ya şu an ki aklım olsa kesin bakardım yüzük var mı diye ama o kadar kalabalıktı ki görmem zor olurdu muhtemlen. Ama evli degildir diye düşünüyorum yani inşallah degildir umarım... Ya çok yakışıklı erkekler de var görüyorum elbet ama etkilenme falan olmuyor ki yakışıklıymış derim geçerim daha bakmam öyle umrumda olmaz:110:buna resmen ilk gözüne baktığım an oldu ne olduysa şaşırdım kaldım o an hani filmlerde olur ya aynen öyle hanımlar

Az önce aklıma geldi de yoksa kasımda aşk başkadır dedikleri bu muymuş :oops:

Bana da olmuştu bi kere
Baya rüyamda falan görüyordum hahah
Geçti sonra :)

Bana da olmuştu bi kere
Baya rüyamda falan görüyordum hahah
Geçti sonra :)
Çok garip bi duygu degil mi ya herşeyi bir anda hissetmek sanki yıllardır özlem duyduğun kişiyi görmüş gibi olmak. Bi yandan diyorum keşke o gün hastaneye gitmeseydim ama bir yandan da çok güzel bi duygu gibi. Ne kadar sürede geçiyor ki

Ay inşallah ya. Belki de birdaha görmeyecegim bi insana takıntılı gibi kalmak istemiyorum.
Yok yok kalmazsın etkilenmişsin doğal olarak aklında kalmış kısa zaman sonra çıkar aklından.
Kader bakarsın bir daha karşılaştırır sizi , bu ihtimalde var tabi ;)

Yok yok kalmazsın etkilenmişsin doğal olarak aklında kalmış kısa zaman sonra çıkar aklından.
Kader bakarsın bir daha karşılaştırır sizi , bu ihtimalde var tabi :KK66:
Şu söylediginiz belki karşına çıkar cümlesi bile beni nasıl heyecanlandırdı inanın :KK36:gelecegim olacaksa çıksın karşıma. Aksi halde en kısa zamanda unutmayı tercih ederim

Kendinizi telkinleyin abartacak bir durum olmadığını öylesine birşey olduğunu felan söyleyin dediğim gibi uzun sürmez merak etmeyin ;)

Bi yandan şu yaşadığım saçma geliyor sonuçta ilk defa gördügüm bi insana böyle hissetmek.. Bir yandan da duygularına engel olamıyor insan işte.. Teşekkür ederim şu telkinler başlayayım ben. Olur ya kaderimde varsa ve karşıma çıkarsa büyük ihtimal geri eski duygularıma dönerim. Telkin birşey kaybettirmez nasıl olsa :KK16:

Bi yandan şu yaşadığım saçma geliyor sonuçta ilk defa gördügüm bi insana böyle hissetmek.. Bir yandan da duygularına engel olamıyor insan işte.. Teşekkür ederim şu telkinler başlayayım ben. Olur ya kaderimde varsa ve karşıma çıkarsa büyük ihtimal geri eski duygularıma dönerim. Telkin birşey kaybettirmez nasıl olsa :KK16:
Kesinlikle nasibinizde varsa olır birşeyler. Ama nasibinizde yoksa takık kalmaya gerek yok o yüzden o moddan çıkmalısınız bir an önce ;)

Çok haklısınız nasibimde varsa elbet çıkacaktır. En kısa zamanda kafamı bu meşguliyetten kurtarmam gerek... :(

Ya o gün aslında kendim kan vermedim bi başkası için yanında gittim normalde kansızlık vardır zaten bende onu görmek için son kanlarımıda verirsem onu göremeden göçüp giderim maazallah bu dünyadan:KK48:

Hesabımı sadece bu konu için açtım hanımlar. Geçen gün hastaneye gittim kan verme sırasında bi ara kafamı arkaya çevirmiştim ki göz göze geldik o an nasıl etkilendigimi anlatamam size. Hemen ardından istem dışı kafam tekrar ona dogru döndü tekrar göz göze geldik. Belki ilk görüşte aşk degil ama çok garip duydular yaşadım. 25 yıllık hayatımda hiçbir zaman bunu yaşamadım. Gözleri bakışı içime işledi resmen. Sonra başka bir bölümde tekrar karşılaştık o da bana bakıyordu fark ettim belki bu durum daha da etkilenmemi sagladı bilmiyorum. Ama iki gündür sürekli aklımda gece yatarken aklımda gün içinde aklımda .... Hiç aklıma gelmezdi ki bir insanı ilk görüşte bu derece etkilenmek. Nasıl aklımdan çıkacak bilmiyorum. Bakışı duruşu giydigi kıyafetler renkleri tonları herşeyi aklımda ve çıkmıyor. Burası büyük bir yer onu bir daha görebileceğimi de sanmıyorum. Bu durum da üzdü beni. Hele benim gibi kimseden kolay kolay etkilenmeyen biri için dhaa da üzücü. Var mı başına böyle bi durum gelen. Nasıl geçiyor ki bu?
Çok saçma tanımadığınız birine karşı bu şekilde takıntı yapıp iki gün düşünmeniz belki sevgilisi vardır belki evlidir tanımadan saçma sapan düşüncelere kapılmayın sonra üzülen siz olursunuz

Back
X