su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
canım aynı şeyleri bende yaşadım benim 2,5 aylıkdı kaybettiğimde.. varlığına öyle alışmıştım ki .. 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli.. senin acın çook taze.. Allah sana büyük sabır versin ve tekrar tez zamanda bizlere bebek nasip etsin inşh. seni çok iyi anlıyorum canım.. Allah yardımcın olsun hiç isyan etme olur mu canım herşey Allah'tan de.. :1hug:
canım beniim çook geçmiş olsun senın nasıl bir durumda oldugu çok iyi anlıyorum çünkü bende o acıyı 2 kere yaşadım allahım birdaha sana bana ve hiç kimseye yaşatmasın inş. çook canım acıdı çok yıkıldım çok gözyaşı dökdüm meleklerimin biri 5 haftalıktı biri 9 haftalıktı 2.melegımden ayrılalı 2 ay oldu yaşadıklarım dün gibi melegimin benden ayrılması 2 tane acı üst üsttesu anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
çok büyük geçmiş olsun canım .. her şerde bir hayır vardır hakkında hayırlısı olsun güzelim. herşey gönlünce olsun...
canım beniim çook geçmiş olsun senın nasıl bir durumda oldugu çok iyi anlıyorum çünkü bende o acıyı 2 kere yaşadım allahım birdaha sana bana ve hiç kimseye yaşatmasın inş. çook canım acıdı çok yıkıldım çok gözyaşı dökdüm meleklerimin biri 5 haftalıktı biri 9 haftalıktı 2.melegımden ayrılalı 2 ay oldu yaşadıklarım dün gibi melegimin benden ayrılması 2 tane acı üst üstte
ama asla isyan etmedim dedim allahım verdi o aldı inş. hayırlısıyla yine verir dedim ümidini yitirme kader arkadaşım allah büyük inş. allahın izniyle hayırlısıyla tekrar yeni meleklerimize kavuşacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?