canım allah sananda sabır versin 2 acı üst üste yaşayan biri olarak çook üzüldüm sende benim gibi düşünüyosun çook üzüldüm çok yıkıldım ama asla isyanda etmedim peste etmedim dedim hakkımda hayırlısı böyleymiş dedim herşeyin hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsuncanım geçmiş olsun,,Allah sabırlar versin evet dayanmak zor için yanıyodur seni çok ii anlıyorum 1 aylıkta olsa içine yerleştikten sonra o senin canın oluyor bende 34 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettimm,,ama hayırlısı böyleymiş canımm,,her şerde bir hayır vardır,,Rabbim bu acımızı unutturacak başka acı vermesin inş.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun,,Allah sabırlar versin evet dayanmak zor için yanıyodur seni çok ii anlıyorum 1 aylıkta olsa içine yerleştikten sonra o senin canın oluyor bende 34 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettimm,,ama hayırlısı böyleymiş canımm,,her şerde bir hayır vardır,,Rabbim bu acımızı unutturacak başka acı vermesin inş.:Saruboceq:
canım kanaryam nasılsın biraz daha kendini toparladınmı iyimisin inş. tekrar hayırlısıyla hamile kalırızda sorunsuz ve saglıklı hameilelik geçirdikten sonra bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımızada alırız rabbim büyük hiç ümidini yitirme güzel günler bizi bekliyo inş. yüzümüz gülecek he yaşadıgımız acıları unuturmuyuz asla ama allahın takdiri yapacak bişey yok rabbim böyle istemiş saglıcakla kal
Geçmiş olsun canım allah tekrar hamiş kalmayı nasip etsin ilk bebişinden aldığı önrüde ikinci bebişine versin inş
a.s.saol canım bende iyi olmaya çalışıyorum rabbim beterinden saklasın inş. daha iyi olacaz canım sana dr kaç ay verdi hamile kalma zamanı bana dr 3 ay verdi ve nerdeyse 3 ay dolacak ama ben hemen düşünmüyorum acele etmiyim ruhen ve bedenen iyice kendime gelim diyorum bi 4 ay daha geçsin yanı haziran gibi falan tabi allahım ne zaman nasip ederse inş. allahın izniyle bu sefer sorunsuz saglıklı bir hamilelik:CüvCüv::CüvCüv: geçiririz sen ben ve tüm isteyenler herşeyin hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun allaha emanet olbiraz daha iyiyim canim benim sen nasilsin.dedigin gibi tekrar hamile kaliriz vede saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaallah.evet umudumuzu hic kaybetmeyelim.verende alanda rabbim.hic tereddütün olmasin güzel günler bizi bekliyor.sende bende o güzel haberleri buradan verecegiz insaallah..................
Cok uzuldum. Bu durumda ne denir bilmiyorum. Ama su da var ki en azindan hamile kalabiliyorsun. Benim teyzem bunu 15 yildir basaramadi. Gitmedigi doktor yaptirmadigi tahlil kalmadi ameliyat falanda oldu. Olmuyor olmuyor Ama sen insallah kisa zamanda tekrar hamile kalirsin, o zamana kadarda sorunun tedavi olur. Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:
a.s.saol canım bende iyi olmaya çalışıyorum rabbim beterinden saklasın inş. daha iyi olacaz canım sana dr kaç ay verdi hamile kalma zamanı bana dr 3 ay verdi ve nerdeyse 3 ay dolacak ama ben hemen düşünmüyorum acele etmiyim ruhen ve bedenen iyice kendime gelim diyorum bi 4 ay daha geçsin yanı haziran gibi falan tabi allahım ne zaman nasip ederse inş. allahın izniyle bu sefer sorunsuz saglıklı bir hamilelik:CüvCüv::CüvCüv: geçiririz sen ben ve tüm isteyenler herşeyin hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun allaha emanet ol
inş. canım inş. sende bende güzel haberleri veririz burdan canım yaa insan özlem duyuyo baya eşimin arkadaşının hanımı geldi bana sabah 11de gece 11de gitti 3 aylık oglu var maşallah okadar tatlıydıkı doya doya sevdim hele kokusu bebek kokusuna bayılıyorum ben yeni dogmuş bebekleri hiç öpmem doya doya koklarım mis gibi kokarlar inş. o kokuyu tekrar tadarım diye ümid ediyorum allahın izniyleaman iyi ol canim.moralimizin iyi olmasi cok önemli.gelecek bebeklerimiz icin.beterin beteri var dogru.canim henüz dr.kontrolüne gitmedim.hastaneden dr.uma raporlarim gidecek.doktorum esime regl olsun öyle gelsin demis.simdi regl olmami bekliyorum.sana ayrintilari özel msjdanda bildiririm canim.3 ay kisa bir zaman insaallah buradan senin o güzel haberini alirim.hersey yoluna bir girsede tekrar o güzel heyecani yasasak.bizimde hamilelik hakkinda konusacagimiz konular yakindir canim.hislerim beni yaniltmaz.herseyin hayirlisi.sabirla bekleyip görücez canim.seninde hersey gönlünce olsun........
sagol canim sanada gecmis olsun.ne aci oluyor demi.tam ona alisiyorsun ve aniden kaybediyorsun.o kadar alismisim ki,kaybettikten sonra ani bir harekette karnimi tutuyorum.alismisim karnimi tutmaya.nasip degilmis kucagima almak.insaallah canim Allah hepimize nasip eder......................çok geçmiş olsun canım bende17 haftalık ddüşük yaptım seni çok iyi anlıyorum Rabbim hepimiz1e en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip eder inşallah
inş. canım inş. sende bende güzel haberleri veririz burdan canım yaa insan özlem duyuyo baya eşimin arkadaşının hanımı geldi bana sabah 11de gece 11de gitti 3 aylık oglu var maşallah okadar tatlıydıkı doya doya sevdim hele kokusu bebek kokusuna bayılıyorum ben yeni dogmuş bebekleri hiç öpmem doya doya koklarım mis gibi kokarlar inş. o kokuyu tekrar tadarım diye ümid ediyorum allahın izniyle
insaallah canim insaallah.hemde ne özlem duymak.artik bebekle yatar bebekle kalkar oldum.rüyalarimda sürekli bebek görüyorum.hatta dün gördügüm rüyada cok güzel bir bebek nasil agliyor.ve ben onu kucagima aldim.eline ayaklarina üflemeye basladim.bebek sustu.anlami ne bilmiyorum valla.senin dedigin gibi bende bayiliyorum bebek kokusuna.hele senin kendinin olsunda o zaman gör sen o kokuyu.duyduklarimi söylüyorum.Allahin izniyle insaallah tadariz canim.
a.s.canım rüyan hayra çıksın inş. canım benim zaten şükürler olsun rabbime 1 tane 5 yaşında oğlum var adı murat allahım ogluma saglık uzun ömür versin inş.ben ogulumu koklaya koklaya büyüttüm ve aradan 5 sene geçti özlemim baya çoştu çok istedim yeniden bebegim olsun diye ama 2 kere hüsrana ugradım işte herşeyde var bir hayır diyerek avutuyorum kendimi rabbim verdi rabbim aldı inş. yine hamile olur ve sorunsuz saglıklı bir hamilelik geçiririm ve o kukuyu tekrardan tadarım sen ve tüm isyenlerde tadar inş.
evet canım oglum benim herşeyim rabbimin en güzel hediyesi benim babam ben nişanlıyken vefat etti çook acı günler geçirdim eşimde hep biz evlenince oglumuz olucak adı murat olacak dedi beni öyle avuturdu rahmetli babamın adı murat kurban oldugum rabbimde nasip etti oglumuz oldu babamın adını verdi eşim ve babamın adı oglumda yaşatıyoruz oglum benim için çook ama çook degerlidir kılına zarar gelse bende oturur aglarım allahım ogluma uzun saglıklı ve hayırlı ömür versin inş. ve en kısa zamanda tekrar sana bana ve tüm isteyenlere tekrar nasip ederhayra cikar insaallah.ne güzel bak bir oglun varmis bilmiyordum.Allah oglunu sana bagislasin.hic üzülme canim iknciside olacak insaallah.ben bir tane bir yapabilsem.Allahimdan dilegim bu.Allhim hepimizin,önce karnini sonra kucagini doldursun....................
Allah hepimize çok çok sabırlar versin bende de 3 gebelik kaybı oldu 1.adet kanamam kesilmeyince gittim kist gibi olmuş dedi dr 2.de 10 haftalıktı ama 8 haftalık gibiydi kalbi durdu meleğimin 3.ise 25 haftalıktı 6 ocak'ta kaybettim bebeğin genetiğinde birşey çıkmadı bana da 6 ay denildi iğne+serklaj.... ben memleketten de uzaktayım işi de bırakmıştım şimdi gündüz evde afakanlar basıyor. NURHAKÇok geçmiş olsun ..biliyorum ki zor günler geçiriyorsun ama acılar zamanla azalıyor ,asla bitmiyor.ben de 3 gebelik kaybı oldu .1.boş gebelik 2. 6 haftalık .3.ise 22 haftalıktı.üstünden 3 ay geçti ama hala kabuslar devam ediyor. genetik test yapılacak .6 ay dinlenme sürem olacak.
Kaderden öteye yol gitmiyor malesef.inşallah çabucak iyileşirsin ve yeniden bebeğin gelir.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU.
evet canım oglum benim herşeyim rabbimin en güzel hediyesi benim babam ben nişanlıyken vefat etti çook acı günler geçirdim eşimde hep biz evlenince oglumuz olucak adı murat olacak dedi beni öyle avuturdu rahmetli babamın adı murat kurban oldugum rabbimde nasip etti oglumuz oldu babamın adını verdi eşim ve babamın adı oglumda yaşatıyoruz oglum benim için çook ama çook degerlidir kılına zarar gelse bende oturur aglarım allahım ogluma uzun saglıklı ve hayırlı ömür versin inş. ve en kısa zamanda tekrar sana bana ve tüm isteyenlere tekrar nasip eder
Allah hepimize çok çok sabırlar versin bende de 3 gebelik kaybı oldu 1.adet kanamam kesilmeyince gittim kist gibi olmuş dedi dr 2.de 10 haftalıktı ama 8 haftalık gibiydi kalbi durdu meleğimin 3.ise 25 haftalıktı 6 ocak'ta kaybettim bebeğin genetiğinde birşey çıkmadı bana da 6 ay denildi iğne+serklaj.... ben memleketten de uzaktayım işi de bırakmıştım şimdi gündüz evde afakanlar basıyor. NURHAK
sağlıcakla kalın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?