ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım çok geçmiş olsun bende 10 gün önce 2 buçuk aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım sancılanarak dr gittim dr hemen alınmasını yokasa beni zehirliyeceğini söyledi ve canlı canlı benim bebeğimi benden aldı gözümün önünde o çok zor rabbim kimseye yaşatmasın önemli, olan bizim sağlığımız bundada vardır bi hayır allahım kalıcı sağlıklı olanını nasip etsin bu gün konturolüm var inş dr iyi olmuşsun diyecek

sagol canim.sanada cok gecmis olsun.Allah hepimize sabir versin.insaallah tekrar o mutlulugu yasarim.rabbim sanada tez günde hamile kalmani nasip etsin.............

sagol canim.sanada gecmis olsun.bebegime cok alismistim.ama nasip degilmis.insaallah o mutlulugu sende,bende ve isteyen herkes yasar.................

sagol canim.sanada cok gecmis olsun.sorma icimin yandigini ancak sen ve yasayan bilir.insaallah bu günleri sagligim bozulmadan atlatabilirim.depresyona girmekten korkuyorum.dedigin gibi rabbim bir daha böyle acilari sana,bana vede kimseye yasatmasin.allah hepimize tez günde evlat sahibi olmamizi nasip etsin.............

sanada gecmis olsun canim.seninki daha da zor.göz göre göre.allah sabir versin canim.evet rabbim kimseye yasatmasin.allah sana,bana ve isteyen herkese tekrar bebek sahibi olmayi nasip etsin.en kisa zamanda eski sagligina kavusursun insaallah.......

canım benım allah sabırlar versın ben 4. bebegımı kaybettım ınsan bu zamanlarda gecekten gercek dostlara ıhtıyac duyuyo artık herkesın bana acıyan gozlerel bakmasını ıstemıyoorum rabbım tez amnda hayırlısını vesaglıklısını nasıp etsın

bende 13.haftasında bebegımı kaybettım
ılk bebegım olacakdısenağlama
hemde normal kontrole gıttıgımızde ogrendık
bende hıc belırtı olmadımirmirmirmir
doktorum kalp atısları durmus dedıgınde
gozumden yaslar nasıl akmaya basladı sok olmustum:1no2:
o an dedımkı ben buna nasıl dayanırım allahım
ve mecburen ayrıldım kuzumla.................:a015:
suan 3ay gectı uzerınden (ama nasıl gectı bılemezsın cok zordu)
ve korunma suremız bıttı tekrar bebegımız olacak ınsallah:CüvCüv:
allahın ıznıyle ama bır gercek varkı
benım ılk bebegım öldü...........
ne kadar zaman gecerse gecsın bunu unutmayacagım:1no2:
allah hepımıze saglıklı sıhhatlı bebekler versın ınsallahh:CüvCüv::CüvCüv::1hug:

a.s. a.s.canım sanada çok geçmiş olsuun benimde 2.ci bebegimde aynı senin gibi oldu kontrol için dr gitmiştim melegim 9 haftalıktı dr kalp atışı durmuş dedi bebegi alcaz dedi dünyam yıkıldı moffolmuştum inanamadım ama yapacak hiç bişey yoktu aglamaktan başka bişey melegımı benden ayırdılar ve bu 2 ci. olmuştu 1.cide 5 haftalıkken kanamayla düşmüştü 2tane acı yaşadım üst üste 2ci melegimden ayrılalı 2 ay oldu banada dr 3 ay zaman verdi tekrar hamile kalmam için ama ben hemen düşünmüyorum 4 5 ay sonra tekrar istiyorum kendimi bedenen ve ruhen toparlamam lazım pısıkolojım degişti çok kötü oldum ama asla isyan etmem tüm iateyenlere rabbim inş. tekrardan nasip eder ve bizden ayrılmaksızın inş. saglıcakla kal

Gerçekten çok zor bir durum acısını veren rabbim sabrınıda verir inşallh..en kısa zamanda ikinci bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı cenabı Allahtan diliyorum....sevgiler....

Gerçekten çok zor bir durum acısını veren rabbim sabrınıda verir inşallh..en kısa zamanda ikinci bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı cenabı Allahtan diliyorum....sevgiler....

insaallah canim.bu durumda olan herkese allah sabir versin.amin güzel dileklerin icin.allah o güzel bebegini sana bagislasin ve saglikli bir sekilde büyütmeni nasip etsin.............

gecmis olsun hemserim.allah sana,bana ve isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip eder insaallah.senin acini cok iyi anliyorum.allah bizlere dayanma gücü versin..............

seni çok iyi anlıyorum yaşadım bende.üzülme demek çok anlamsız.inşallah allah yeniden bu güzel duyguyu yaşatır.geçmiş olsun canım

Offf canım kıyamam üzülme hayırlısıymış böyle olması allah en kısa zamanda başka bebiş verir inş.

Çok geçmiş olsun ..biliyorum ki zor günler geçiriyorsun ama acılar zamanla azalıyor ,asla bitmiyor.ben de 3 gebelik kaybı oldu .1.boş gebelik 2. 6 haftalık .3.ise 22 haftalıktı.üstünden 3 ay geçti ama hala kabuslar devam ediyor. genetik test yapılacak .6 ay dinlenme sürem olacak.
Kaderden öteye yol gitmiyor malesef.inşallah çabucak iyileşirsin ve yeniden bebeğin gelir.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU.

sagol canim.sanada cok gecmis olsun.cok zor bir durum seninkisi.üzüldüm.Allah sabir versin.umudunu hic kaybetme.Allah büyük.kendine cok iyi bak ve iyice dinlen.bende ikinci bebegimizi yapmadan iyice bir kontrolden gecicem.Allah isteyen herkese tez günde nasip etsin...........

canım geçmiş olsun,,Allah sabırlar versin evet dayanmak zor için yanıyodur seni çok ii anlıyorum 1 aylıkta olsa içine yerleştikten sonra o senin canın oluyor bende 34 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettimm,,ama hayırlısı böyleymiş canımm,,her şerde bir hayır vardır,,Rabbim bu acımızı unutturacak başka acı vermesin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…