su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
Kanarya çok geçmiş olsun, rabbim bir şekilde sabrını veriyor, ben de aralık ayında 13 haftalık bebeğimi kaybettim, ilkti ama naparsın, inşallah kısa zamanda iyileşir ve tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.
geçmiş olsun cnm ya
inan az da olsa anlayabiliyorum seni
ben de ilk bebğimi 6 haftalıkken düşürmüştüm
başındaydım daha herşeyin
sen 3 ay geçirmişssin bebeğinle dahada zor
ama herşey düzeliyor cnm
sakın kendini üzme
gecmiş olsun kanarya allah sabır versin
çok üzüldüm canım.. çok geçmiş olsun....
bende kaybettim bebeğimi maalesef... içinin nasıl yandığını çok iyi biliyorum..(
ama inan ki geçiyor bugünler, zor ama geçecek.. maalesef ki hayat devam ediyor
hep aklında olacak, onu hep hatırlayacaksın, inşaallah ki çok kolay atlatırsın bu zor günleri canım...
allah bir daha böyle acıları sana, bana ve kimseye yaşatmasın...
sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olması dileğimle..
canım çok geçmiş olsun bende 10 gün önce 2 buçuk aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım sancılanarak dr gittim dr hemen alınmasını yokasa beni zehirliyeceğini söyledi ve canlı canlı benim bebeğimi benden aldı gözümün önünde o çok zor rabbim kimseye yaşatmasın önemli, olan bizim sağlığımız bundada vardır bi hayır allahım kalıcı sağlıklı olanını nasip etsin bu gün konturolüm var inş dr iyi olmuşsun diyecek
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
a.s.canım sanada çok geçmiş olsuun benimde 2.ci bebegimde aynı senin gibi oldu kontrol için dr gitmiştim melegim 9 haftalıktı dr kalp atışı durmuş dedi bebegi alcaz dedi dünyam yıkıldı moffolmuştum inanamadım ama yapacak hiç bişey yoktu aglamaktan başka bişey melegımı benden ayırdılar ve bu 2 ci. olmuştu 1.cide 5 haftalıkken kanamayla düşmüştü 2tane acı yaşadım üst üste 2ci melegimden ayrılalı 2 ay oldu banada dr 3 ay zaman verdi tekrar hamile kalmam için ama ben hemen düşünmüyorum 4 5 ay sonra tekrar istiyorum kendimi bedenen ve ruhen toparlamam lazım pısıkolojım degişti çok kötü oldum ama asla isyan etmem tüm iateyenlere rabbim inş. tekrardan nasip eder ve bizden ayrılmaksızın inş. saglıcakla kalbende 13.haftasında bebegımı kaybettım
ılk bebegım olacakdısenağlama
hemde normal kontrole gıttıgımızde ogrendık
bende hıc belırtı olmadımirmirmirmir
doktorum kalp atısları durmus dedıgınde
gozumden yaslar nasıl akmaya basladı sok olmustum:1no2:
o an dedımkı ben buna nasıl dayanırım allahım
ve mecburen ayrıldım kuzumla.................:a015:
suan 3ay gectı uzerınden (ama nasıl gectı bılemezsın cok zordu)
ve korunma suremız bıttı tekrar bebegımız olacak ınsallah:CüvCüv:
allahın ıznıyle ama bır gercek varkı
benım ılk bebegım öldü...........
ne kadar zaman gecerse gecsın bunu unutmayacagım:1no2:
allah hepımıze saglıklı sıhhatlı bebekler versın ınsallahh:CüvCüv::CüvCüv::1hug:
Gerçekten çok zor bir durum acısını veren rabbim sabrınıda verir inşallh..en kısa zamanda ikinci bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı cenabı Allahtan diliyorum....sevgiler....
gecmis olsun hemserim.allah sana,bana ve isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip eder insaallah.senin acini cok iyi anliyorum.allah bizlere dayanma gücü versin..............bende 13.haftasında bebegımı kaybettım
ılk bebegım olacakdısenağlama
hemde normal kontrole gıttıgımızde ogrendık
bende hıc belırtı olmadımirmirmirmir
doktorum kalp atısları durmus dedıgınde
gozumden yaslar nasıl akmaya basladı sok olmustum:1no2:
o an dedımkı ben buna nasıl dayanırım allahım
ve mecburen ayrıldım kuzumla.................:a015:
suan 3ay gectı uzerınden (ama nasıl gectı bılemezsın cok zordu)
ve korunma suremız bıttı tekrar bebegımız olacak ınsallah:CüvCüv:
allahın ıznıyle ama bır gercek varkı
benım ılk bebegım öldü...........
ne kadar zaman gecerse gecsın bunu unutmayacagım:1no2:
allah hepımıze saglıklı sıhhatlı bebekler versın ınsallahh:CüvCüv::CüvCüv::1hug:
seni çok iyi anlıyorum yaşadım bende.üzülme demek çok anlamsız.inşallah allah yeniden bu güzel duyguyu yaşatır.geçmiş olsun canım
Offf canım kıyamam üzülme hayırlısıymış böyle olması allah en kısa zamanda başka bebiş verir inş.
Çok geçmiş olsun ..biliyorum ki zor günler geçiriyorsun ama acılar zamanla azalıyor ,asla bitmiyor.ben de 3 gebelik kaybı oldu .1.boş gebelik 2. 6 haftalık .3.ise 22 haftalıktı.üstünden 3 ay geçti ama hala kabuslar devam ediyor. genetik test yapılacak .6 ay dinlenme sürem olacak.
Kaderden öteye yol gitmiyor malesef.inşallah çabucak iyileşirsin ve yeniden bebeğin gelir.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?