İlk göz ağrısı

İki oglum var cocuklari ayirmak bana sacma ve imkansiz geliyor neden birini daha cok seveyim? İkiside benim canlarim yani ilk goz agrisi sadece ilkine daha cok sey yapmistim hevesle cekimler vs simdi bunlarin sacma oldugunu dusunuyorum hepsini yapmiyorum yani sadece bunu soyleyebilirim onunda cocuklarimla bi alakasi yok benim kafa yapim degisti oladar

İki çocuğum var , ikisi de çok değerli , ikisini de aynı seviyorum , insanların evlat ayırmasını da hiç anlamıyorum , ikisini de ben yaptım yahu nasıl birini oburunden çok sevebilirim 🙈

İlk doğan benim. Kardeşim erkek, benden daha çok seviliyor annem tarafından. Ben çok uğraştırmışım küçükken onu kardeşim daha uyumluymuş. Söyleyeceklerim bu kadar.

3. Olarak söylüyorum ki ben hep daha el üstünde ve daha masraflı büyüdüm en kıymetli bendim bilemedim anneniz cok garipmiş..
En kıymetli siz olunca sizin anneniz normal diye mi düşündünüz? İlk veya son fark etmez çocuk ayrımı yapılabilmesi acı ve anormal bence.

En kıymetli siz olunca sizin anneniz normal diye mi düşündünüz? İlk veya son fark etmez çocuk ayrımı yapılabilmesi acı ve anormal bence.
Bizim hersey esit dağıtıldı mirasdır paradır bir ayrımcılık yok yani benim zamanımda para durumları daha iyiydi bundan kaynaklı masraflı ben büyüdüm ve aramızda 8-12 yas var onlar büyümüştü yani ben dogdugumda bırakın da biraz değerli olalım.

Merhaba arkadaşlar dün annem ile teyzem konuşurken biraz uzaktaydım, telefon ile ilgileniyordum sohbet oldukça ilgi çekiciydi haliyle kulak misafiri olmamak için direnmedim. Annem kendilerini dinlediğimden habersiz; evlat ayrımı hoş bir şey değil ama ilk göz ağrısı başka oluyor dedi. Diğerlerini onun sıkılmaması için getirdiğini, aslında her şeyi onun için planladığını, ne yaparsa yapsın sevgisinin çok başka olduğunu istese de değiştiremediğini ifade etti. Zaten anlıyordum hal, hareketlerinden, onun üzerine titremesinden, oturduğumuz evi bile ona ve eşine bırakmak istemesinden vs umurumda olmadı açıkçası azıcık kırıldım ama geçti. Çocuk değilim artık haliyle eskisi kadar kırmıyor bu tür şeyler. Sadece merak ediyorum ve annelere sormak istiyorum aynı durumu yaşayan var mı, ilk göz ağrısı gerçekten başka mı olur, peki neden böyle olur?
Benim tek cocugum var aradaki farkı bilemem o yuzden yorum yapmam nekadar dogru bilmiyırm ama.
2 tane yigenim var.
Kendi cocugumdan farksız benim icin onlar.Yani ben yegenlerim icin böyle düsünürken,kendim 2.yi dogursam aa ilk göz agrısı diyemem sanırım.
Ki ben kendi dogurdugumdan önce ,kardesimin ilk bebeği icin (büyük kızım diyorum)ilk göz agrım dediğimden linc yemis insanım:D

Bizim sulalede kiz cocuklari daha onemlidir. Erkek basinin caresine bakabilir, kadini ezerler, doverler, eziyet ederler diye ailenin eli her zaman kiz cocugunun uzerinde olur, destek olurlar. Kiz cocugu mutlaka okumali, erkege muhtac kalmamalidir ayrica. Anaerkil bir yapi sulale yapimiz, eskiii ortaosya Turkleri gibi bir yapimiz var. Bu yuzden ayrim bizde var aslinda, sevgi olarak demeyelim de koruma kollama, yardim etme kiza daha yogun olur. Kizin sozu,nazi gecer evde. Misal erkek kardesin esi dese, erkek daha fazla pay almali mirastan diye tum aile dislar onu. Daha once diyen olmus, 40 yildir kimse gorusmez, ciddiye almaz onu gibi gibi.

ilk göz ağrısını bilmem de x ve y kuşağı annelerde genellikle erkek çocuk sevdası inanılmaz fazla. işin komik yani başları sıkışınca da fütursuzca beğenmedikleri kızlarına koşarlar :KK6:
E tabi biricik pipişkolu oğluşkolarının evliliklerini niye huzursuz etsinler. Kızları bwkar.

Merhaba arkadaşlar dün annem ile teyzem konuşurken biraz uzaktaydım, telefon ile ilgileniyordum sohbet oldukça ilgi çekiciydi haliyle kulak misafiri olmamak için direnmedim. Annem kendilerini dinlediğimden habersiz; evlat ayrımı hoş bir şey değil ama ilk göz ağrısı başka oluyor dedi. Diğerlerini onun sıkılmaması için getirdiğini, aslında her şeyi onun için planladığını, ne yaparsa yapsın sevgisinin çok başka olduğunu istese de değiştiremediğini ifade etti. Zaten anlıyordum hal, hareketlerinden, onun üzerine titremesinden, oturduğumuz evi bile ona ve eşine bırakmak istemesinden vs umurumda olmadı açıkçası azıcık kırıldım ama geçti. Çocuk değilim artık haliyle eskisi kadar kırmıyor bu tür şeyler. Sadece merak ediyorum ve annelere sormak istiyorum aynı durumu yaşayan var mı, ilk göz ağrısı gerçekten başka mı olur, peki neden böyle olur?
Bi oglum var ikinci bebege hamileyim plansız oldu biraz ben şu çocugum yalnız kalmasın diye 2. Yi vs yapıyım düşüncesini çok saçma buluyorum bir insandan bahsediyoruz oyuncak mı bu ki biri sıkılmasın yalnız kalmasın diye yapılsın ayrım yapacagımı düşünmüyorum ama yaşamadan da bilinmez anneniz öyle düşünüyo olabilir boşverin türkiye de çogu aile bu modda

Back
X