ilk gün eve gitmiş

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar bu arkadaşımın derdi, rica ettiği için açıyorum konuyu.
hoşlandığı adamla buluşcaklarmıştı adam hastalanınca evine gitmiş çorba falan yapmış evde oturmuşlar gün boyunca. ama aralarında hiç bir cinsi münasebet olmamış sadece yemek, çay muhabbet falan. adam bi ara yanağından makas falan almış kız başka koltuğa kaçmış. yan yana bile oturmaya izin vermemiş hani çaktırmadan uzaklaşmış. adam yaklaşsa bile bahanelerle kaçmış. en son beraber çıkmışlar evden adamın rengi falan atmış, yüzü düşmüş. kızı da bida aramamış. acaba yakınlaşmayı bekliyordu da bu yüzden mi aramadı, arar mı diye düşünüyor. kız msj atmış cevap da vermemiş. çok da hoşlanıyor adamdan. ne yapmalı sizce arar mı?

arkadaşın adamın hasta olduğuna emin mi?

adam acaba arkadaşını eve getirmek için hastayım diye yalan mı söyledi?

adamın niyeti başkaymış bence. arkadaşın bir daha arayıp sormasın.

arkadaşına söyle daha da iletişime geçmesin o adamla
niyeti gayet belliymiş cokta belli etmiş arkadaşın
saflığından hastalığına vermiş yazıkk

Eve çağırmak için adamin bahanesiymis o..
Arkadaşın bir daha muhattap olmasin, adamin niyeti başkaymis
Uzak olsun boyleleri..

adamın niyeti çok açık değil mi? arkadaşın istediği kadar hoşlansın, adam bakmış ki istediğini alamıyor vazgeçmiş işte. daha da bakmaz artık yüzüne. arkadaşın da kaçmalı bu tipten...

bence adam hasta ayağına yatmış arkadaşınıza söyleyin koşarak uzaklaşsın

İlk gün derken? İlk defa tanışacağı birinin evine mi gitmiş? Kaç yaşında bu arkadaşın? Ne cesaret!? Adamın farklı beklentileri olabilir, Allah'tan, sapık, kadın tüccarı, katil falan değilmiş. Yatsın kalsın şükretsin bugününe, adamı elden kaçırdım diye bunalıma düşeceğine...

Son düzenleme:
bence de niyeti gayet belli arkadaşınız daha fazla üstelemesin

işte bilemiyorum artık. kız da ilk günden yakınlaşırsam aramaz diye düşünmüş yakınlaşmadığı halde aramıyormuş

yok yok önceden tanıştığı kişi ama buluşmaya baş başa görüşmeye ilk defa karar verilmiş. adamın işi belli gücü belli zarar gelmezdi de bilemiyorum yani hiçbişey olmadığı halde aramıyormuş

Adamın hasta olmadıgı aşikar besbeli hasta numarası yaparak arkadaşınızı eve getirmiş eger normal yoldan eve davet etseydi gelmiyecegini bildigi için hasta numarası yapmış,adam umdugunu bulamayınca arkadaşınızı arayıp sormuyor arkadaşınızada söyleyin mesaj atıp aramasın hatta dua etsin huyunu erkenden belli etti diye.

Valla erkek milleti onlardan hersey beklenebilir kimsenin günahını alamam ama arkadasınız o kadar corba yapmıs etmis ilgilenmis ben olsam hosuma gider arardım demek ki niyeti farklıydı

Tabir-i caizse arkadaşınız kaşınmasın.

Adamın niyteli belliymiş, amacına ulaşamayacağını anlayınca iletişimi kesmiş.

bide karşı taraftan bakalım belki de çocuk denedi bakalım hemen eve çağırınca gelicek mi diye bana geldiyse herkese gidebilir diye bir daha görüşmek istememiş olabilir.

Bu arada arkadaşında da iyi cesaret varmiş tanımadığı birinin evine nasıl gidebilmiş Allah tan başına bişey gelmemiş

Arkadaşın hiç film de izlememiş galiba

Adam aramadığına göre her şey yeterince açık

Bence arkadaşın o adamı arayıp mesaj atacağına, gazozuna ilaç atılmadığına şükretsin

adamın hastalığı başkaymış yahu iyileşmeyi beklemişte ters tepmiş olaylar istediği gibi ilerleyememiş,
bir daha hasta olmaz artık

hastalık numaradır bence.insanlara bak yahuu ne fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…