o arkadaşına söyle yeni tanıştığı bi adam hastaysa bi hastaneye git doktora görün desin. demeyip bile bile lades yapıp gidiyosa sonuçlarına da katlansın. iyi yırtmış yine bakarsan adam medeniymiş... he arkadaşının aklı kaldıysa adamda bi msj atsın hastayım gel diye:)
cevap veriyorum: hayır gerekmez.
neden mi? çünkü belli ki adamın niyeti masum değil
bana göre olaydaki kişilerin düşünceleri şu şekilde:
kız arkadaşınız: 'adamın vayyy be ne düzgün bir kız asla elimden kaçırmamalıyım' şeklinde düşüneceğini sanıyor ki böyle bir dünya yok
adam ise olaya: 'bu kızdan bana iş çıkmaz boşuna zaman ve emek harcamaya gerek yok' diye düşünerek önündeki maçlara bakacaktır
erkegin niyeti belliymis. benimde gorustugum birisi vardi
evde birlikte dvd izleyelim dedi neden dedim evde oylesine dedi
tabi hayir dedim bir daha konusmadi anladim niyetini bir daha konusmadim
KK olarak hepimizden sevgiler gönderin, bilmediği adamların evine gitmesin bir daha, bu sefer evden birlikte çıkmışlar, bir daha sefere çıkamayabilir....
adamın niyeti yeterince ortada değil mi belli ki bişeyler yaşamaya çağırmış hastamıydı acaba gerçekten bence o bile yalan eve gelmesi için bence hiç arkadaşın falan msj atmasın hatta o msj atarsada arasada açmasın arkasına bakmadan kaçsın derim ben
Arkadaşınız bir daha ne arasın ne sorsun hatta adam arasa bile konuşmasın. Hastalık işin numarası, arkadaşınızı eve çağırabilmek için hastalık acitasyonu yapmış ama fingirdeşmeye gelince hasta değil hatta içler istediği gibi gitmeyince bir anda iyileşip kızla evden çıkabiliyor. Çok sinir oldum ne çiğ adamlar var beee. Sadece meraktan soruyorum bu adam kaç yaşında daha önce evlenmiş mi?