- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
canım önemli olan senin hangisini istediğin hangisinde rahat edeceğin bence gayet naif bir nevresim takımı. renkli de çok severim ama nedense beyaz nevresim yatak bana daha huzur dolu geliyor o yüzden o gece sen yatacaksın o yatakta boşver sen kendi isteğine göre bak :) o gecenin en şık en süslü şeyi sen olacağın için nevresimin süslü olmasına gerek yokkızlar çeyiz yazılırken ilk gün hangi nevresiminizi kullanacaksınız ben beyaz bambu nevresim takımımı kullanmayı düşünüyorum ama halamlar daha şık bişiler alalım dediler nevresim şık olsa ne olacak acaba üzerinde misafir mi ağırlayacağım kiyatak örtüsünü üzerine örttük mü tamamdır siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hadi herkes ilk gün kaullanacağı nevresimini paylaşsın
benimkisi bu
yani bana çok saçma geliyo üstüne yatılan bir şeyin incili pullu vs olması yani tarzım hiç değil zaten kullanışlıda olmaz pulu taşı döküldü mü at çöpe bütün özelliğini yitiriyor bence
benimki bu olcak canim karaca home tugce (adaşım) ben alli pullu yatak ortulerinden almadim bu nevresimli pike seti bunlari serecegim yatak ortusu dusunmuyorum sonradan ne yapacagim onu kocaman oluyor ve cok yer kapliyor evlenen butun arkadaslarim kaldirmis kullanmiyorum diyor bunu kutusuyla kaldiracagim az yer kapliyor zaten kullanmam arkadaslarin dedigi gibi ozel gunlerde dogum vs
bunun bence bu olmalı şu olmalı diye bi kuralı olmaması gerekir kızlar buraya kadar da düşünmeyin yahuen beğendiğin nevresimini al ser bu kadar basit :)
benimki bu olcak canim karaca home tugce (adaşım) ben alli pullu yatak ortulerinden almadim bu nevresimli pike seti bunlari serecegim yatak ortusu dusunmuyorum sonradan ne yapacagim onu kocaman oluyor ve cok yer kapliyor evlenen butun arkadaslarim kaldirmis kullanmiyorum diyor bunu kutusuyla kaldiracagim az yer kapliyor zaten kullanmam arkadaslarin dedigi gibi ozel gunlerde dogum vs
Senin şu halanlar beni öldürecek ya kzıım gönder bana sen onları tenhada kıstırayımbenim gelin home nevresim pike takımım var muhtemelen onu sererim sade ve sık bişey taşı falan yok hiç sevmem zten düz beyaz bişey ser yeter bence
Senin şu halanlar beni öldürecek ya kzıım gönder bana sen onları tenhada kıstırayım
Aynen bnmde gelin home nevresim pike takımım var bende onu kullanıcam yatak örtüsü falan tam set olduğu için hem şık hemde nevresim işte
Eki Görüntüle 674578
hee oldu görürsem söylerim decnm bir tanede değil 3 tane varankaradakide ben yaptım sane ilk gün onu kullanacaksın diyor elde koca karı işi saten takımlar oluyo ya onlardan yapmış galiba
hee oldu görürsem söylerim deKimsenin baskısına gelemem valla benim evim sen üçünüde yolla ben iki tanesini anneme vercem
Bişey lazım olursa gamzecim bana ulşaman yeterli bnm annem senin annen :)ay cnm ya güldürdün valla benişaka bir yana annem olsaydı başımda yardımlarını istemez bu kadar yüz bulupta karışmazlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?