- Konu Sahibi marmellata
-
lohusalığımı hatırladım offffffffffff içim daraldı....
20.gün kızılca kıyamet koptuuuuu kayınvalidem kovuldum kovuldum diye üstüme iftiralar atarak evi terketti ve ben ondan kurtuldummmm 6 veya 7 ay oldu görüşmüyoruz
iyi oldu diyomuyum demiyorum genede demiyorum bayramda kapılarını çalmadık diye torunlarını göremediler diye gene de onlar için üzülüyorum bunca yaptıkalrına rağmen
bende böyleyim işte...
işin kötüsü ailem biliyo..hatta 2 gun once bana tekme tokat atarken annemde burdaydı ne yapıyorsun sen kimsin ki kızıma vuruyosun bile demedi..sadece vurduktan sonra elini tuttu solnra elini tutunca annem tekme attı..o kadar yanlızım ki beni anlayan kimse yok etrafımda..bebegime bile dogru durust bakamıyorum..bazen cok aglayınca kafayı yiyicek gibi oluyorum zaten uykusuzum heryerim gergin hakaretleri yaptıkları aklımdan cıkmıyoo canım yanıyo cok..mutlugumu elimmden aldı..sigara içiyorum cnku artık dayanamıyorum..birde eşim cahilde degil 2 üniversite bitirmiş 38 yasında thy de pilotluk yapıyo.bende 24 yasındayım ögretmenlik okuyorum edebiyat.ama okumaklada adam olunmuyo..tek önem verdigi işi başka hiçbişey yok..işten gergin gelir bana bagırır trafikte takılır bana bagırır aradıgını bulamaz bana bagırır..hiç bişeyi beyenmez allahtan sürekli ucuyoda suratını az görüyorum onun..az gördügüm halde bana bunları yapıyoo yani görüştügümüzde beni tüketicek canımı yakıcak bişey buluyoo..allah kimsenin basına vermesin..benım halim cok zor dayanabildigim kadar dayanıyorum..
ben doğum yapacaklara tek tavsiyede bulunabilirim,
kayınvalidenizi kendinizden uzak tutun.evinizde yatılı kalmasına asla razı olmayın. en azından lohusalık bitene kadar. çünkü tamiri mümkün olmayacak şeyler yaşanabilir.
ben doğum yapacaklara tek tavsiyede bulunabilirim,
kayınvalidenizi kendinizden uzak tutun.evinizde yatılı kalmasına asla razı olmayın. en azından lohusalık bitene kadar. çünkü tamiri mümkün olmayacak şeyler yaşanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?