• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Hafta Hamilelik Belirtileri

yildiz0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
15
-3
1
21
Lütfen bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ve yadırgamayın🙏🏻
Erkek arkadaşımla 5 gün önce ilişkiye girdik. Ve internetten hesapladığımda tam yumurtlama dönemine denk gelmiş. Yani son adetimin bitiminden 8-9 gün sonra ilişkiye girdik. Şuan 5. Gün ve kasıklarımda ağrı vardı azaldı. Şimdi de belim çok ağrıyor aşağılara doğru. Hamilelikte Bel ağrısıyla ilgili çok şey okudum o yüzden korkuyorum. Psikolojik de olabilir diye bekliyorum. Bir sonraki adetim haziranın 3ünde olmalı. Hep 4-5 gün önce olurum. Sizce doğru hesaplamış mıyım yumurtlama tarihimi ne kadar ihtimalle hamileyim?

Erkek arkadaşım kesinlikle dışarı boşaldım diyor. Ve içime girmeden önce de 2 kere boşalmıştı. Çok az geldi zaten diyor. Ama bir damladan bile olabiliyor. Acaba stresten mi böyleyim. Ama bundan önceki günlerde bişeyim yoktu
Keşke korunsaydınız, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir maalesef

5 günde belirti olmaz
Valla ben 4 mayista yumurtladim. 7 mayista sol kasigima oyle bir krampimsi agri girdi ki neye uğradığımi sasirdim o andan sonra da belirtilerim basladi. Hayatim boyunca hicbir adet donemim agrili sizili gecmedigi icin benim icin farkliydi ayirt edebildim. Bazilarinda erkenden belli ediyor

Valla ben 4 mayista yumurtladim. 7 mayista sol kasigima oyle bir krampimsi agri girdi ki neye uğradığımi sasirdim o andan sonra da belirtilerim basladi. Hayatim boyunca hicbir adet donemim agrili sizili gecmedigi icin benim icin farkliydi ayirt edebildim. Bazilarinda erkenden belli ediyor
Olabilir ama bebeğin oluşması yaklaşık 2 haftayı buluyor yerleşmesi 4 günde döllenme olayı gerçekleşiyor sonrasında rahme yerleşiyor ya o yüzden tabi kişiden kişiye değişebilir

Erkek arkadaşımla 5 gün önce ilişkiye girdik. Ve internetten hesapladığımda tam yumurtlama dönemine denk gelmiş. Yani son adetimin bitiminden 8-9 gün sonra ilişkiye girdik. Şuan 5. Gün ve kasıklarımda ağrı vardı azaldı. Şimdi de belim çok ağrıyor aşağılara doğru. Hamilelikte Bel ağrısıyla ilgili çok şey okudum o yüzden korkuyorum. Psikolojik de olabilir diye bekliyorum. Bir sonraki adetim haziranın 3ünde olmalı. Hep 4-5 gün önce olurum. Sizce doğru hesaplamış mıyım yumurtlama tarihimi ne kadar ihtimalle hamileyim?
Kizlar Selamun Aleykum, sag memem sisdi hamilelik ola bilirmi

Kizlar Selamun Aleykum, sag memem sisdi hamilelik ola bilirmi
Bu hamilelik belirtisi değildir. En en erken hamilelik belirtileri kasık (rahim) ağrısı ve beraberinde sebepsiz gaz olması. Bir de eşlik eden sadece hafif göğüs sızlaması, büyümesi 4 haftalıkken başlar.

Şuankiler progesteron yükselmesinden dolayı olan semptomlar. Yani yumurta çatlauınca olan şeyler. Vücudun doğal akışı.
Adet gününe kadar artarak devam ederse gebelik şüphesi olur. Şuan için erken.

Kızlar birsey soracağım iki gün önce gittim doktor ultrasondan baktı yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ama ovilasyon testi hep pozitif polikistik over var bende 4 gündür silinmiyor çizgi neden olabilir acaba yaşayan var mı

Eklentiler

• 1000028266.webp
    1000028266.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000028418.webp
    1000028418.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000028516.webp
    1000028516.webp
    148,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000028572.webp
    1000028572.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu hamilelik belirtisi değildir. En en erken hamilelik belirtileri kasık (rahim) ağrısı ve beraberinde sebepsiz gaz olması. Bir de eşlik eden sadece hafif göğüs sızlaması, büyümesi 4 haftalıkken başlar.
Benim bu dediğiniz olay dün oldu. Kasıklarımda ağrı vardı ama regl ağrısı olmadığını anladım. Sonrasında gaz da oldu ama fazla değil. Sabah uyandığımda kasıklarımdaki ağrı geçmişti yanma vardı

Benim bu dediğiniz olay dün oldu. Kasıklarımda ağrı vardı ama regl ağrısı olmadığını anladım. Sonrasında gaz da oldu ama fazla değil. Sabah uyandığımda kasıklarımdaki ağrı geçmişti yanma vardı
Hmmm devam ediyorsa ara ara gelip gidiyorsa şüphelenmekte haklısınız ben bu şekilde çok erken hissetmiştim belki de hissiyatla alakalı da olabilir umarım bebiş vardır 💐

Döllenmeden 7 gün sonra bariz belli ediyor kendini kasık ağrısı ve gaz çünkü artık rahme gelmiş tutunma aşamasına geçmiştir

Hmmm devam ediyorsa ara ara gelip gidiyorsa şüphelenmekte haklısınız ben bu şekilde çok erken hissetmiştim belki de hissiyatla alakalı da olabilir umarım bebiş vardır 💐
Bebek istemiyorum şuanda. Endişem o yüzden. Ağrı kesici kullandım hafifledi. Acaba akıntınız nasıl olmuştu veya başka belirtisi oldu mu

Bebek istemiyorum şuanda. Endişem o yüzden. Ağrı kesici kullandım hafifledi. Acaba akıntınız nasıl olmuştu veya başka belirtisi oldu mu
Tahmini döllenmeden 9 10 gün sonra beyaz şeffaf karışık akıntı olmuştu. Bir de baş dönmelerim vardı. Bacaklarım acayip ağrıyordu. Ben gebeliğe dair ne belirti varsa hepsini dibine kadar yaşadım 🤣🤣

Kusura bakmayın gebelik istemediğinizi atlamışım. Bel ağrısı şüphesi ilk kez duyuyorum öyle bariz bir bel ağrısı yaşanmıyor en az 4 5 haftalık olacak ki bel ağrısı olsun bu da erken gebelik belirtisi olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim hakkınızda hayırlısı olsun bence daha farklı korunma yöntemleri deneyin hiçbirini yapmıyorsanız tahmini yumurtlama günlerinde ilişki yaşamamanızı tavsiye ederim

Back
X