İlk Hamilelik Kontrolü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZOE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Merhabalar, ilk hamilelik kontrolünde neler oluyor? test isteniyor mu? Hiç birşey bilmiyorum bu konuda ..İlk kontrol sskyamı , özelemi gitmek iyidir. (test isterlerse özele boşuna parayla yaptırmak istemiyorum) 2haftalık sanırım ama karar veremiyorum lütfen yardımcı olun(

canım hayırlı uğurlı olsun
kan testi yaptırdın mı
değerin 1000i bulmadıysa boşuna gitma keseyi göremezsin
eğer geççmişse her zaman devam edeceğin bir doktora git
usg ile keseyı görmek için bakacak sonra da rutin gebelik testleri var onları isteycek
hayırlısı olsun

saol cnm teşekkür ederim. Geçen c.tesi kan testi yaptırdım 194 çıktı. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum erken mi olur? Bir de verdiği testleri ssk da yaptırma imkanı olur mu?

canım 2 haftalık hamile olduğunu anlamazsınki gebelik hesaplarken son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyosun zaten günüm geçti bitest yapıyım falan derken 4,5 haftalık gebe olmuş oluyosun önce sağlık ocağında kan tahliliyle garantile sonra da 6-7 haftalık olmadan gitme derim çünkü arkadaşında dediği gibi keseyi hemen görmüyolar yada kalp atımı almıyolar sonra 15 gün sonra yine çağırıyplar ilk gidişte tahlil yapılıyo hastanede hiç fark etmez devlette olur özelde tecrübeli iyi bi doktor olduktan sonra istersen doktor aradığın şehri paylaş sana doktor ravsiyesinde bulunur o şehirde olanlar

günüm 2 gün geçmişti evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdım onda da değer 194 çıktı. Kadın 2haftalık filan dedi. ben şimdi gitmiyim mi bu c.tesi erken mi daha? istanbul ümraniye-ataşehir civarı doktor arıyorum bu arada. Hani devlete gitmek isteme sebebim test filan istiyorlarsa özelde boşuna para vermim diye.

cumartesi git canım
benım değerim il 80 çıkmıştı ve 10 gün sonra gitmiştim keseyi görmüştük
testleri de devlet has. yaptırabilirsin
saol cnm teşekkür ederim. Geçen c.tesi kan testi yaptırdım 194 çıktı. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum erken mi olur? Bir de verdiği testleri ssk da yaptırma imkanı olur mu?

cumartesi git canım
benım değerim il 80 çıkmıştı ve 10 gün sonra gitmiştim keseyi görmüştük
testleri de devlet has. yaptırabilirsin

tmm cnm teşekkür ederim..O zman ben herhangi özele gidim ilk muayenemi olim sonrasını karar veririm ..

daha erken bence herhani bisıkıntın yoksa bir hafta ongün sonra git.ben de özelde doğum yaptım ama hiçbir tahlile para ödemedim sadece muayene ücreti verdim okadar polikilinik ve tıp merkezlerinde ekstra ücret alıyplar.

Maalesef düşük yaptımdeğerlerim düştü..tesekkurler yorumlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…