İlk hareketler🤔

Bebegimvebenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
21
5
1
30
Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️ Birkaç gün önce tekrar yazmıştım bebeğin ilk hareketini hisseder gibi birşey oldu bende
Karnımın Sol tarafı kelebek kanat çırpar gibi veya kalp atışı gibi pıt pıt attı ilk hareket hissedenler her gün hissettiniz mi yoksa daha yeni olduğu için seyrek olarak belli günlerde belli aralıklarla mı hissettiniz ? 20. Haftadan sonra daha da hissedilir ve yoğun oluyormuş hareketler.
20. Haftadan sonra Normal olan İki saat içinde on ya da ondan fazla hareket etmesiymiş. Sanırım 20 hafta öncesinde ondan fazla hareket etmesi çok zor. Özellikle İlk hareket merak ettiğim ? Sizler kaç günde bir hissettiniz acaba şimdiden teşekkürler cevap Verenlere☺

İlk 18.haftada hissettim belirgin olarak ve ilk olduğu için hareketin neye benzediğini de bilmiyodum.Düzensizdi her gün hissetmedim uzun aralıklarla pıt pıt atış gibi hissediyordum genelde akşamları yan yattığımda oluyordu . 20.haftadan sonra belirginleşti ama bu 2 saatte 10 kere hissetme çok daha ileriki haftalarda oluyor 20.haftada değil

Back
X