ilk hcg değeri

adete 3 gun kala 1.2 gordum kanda... dedim tamam bu ay olmadi. reglimi beklemeye basladim. gelen giden olmayinca idrar sonra da kanda cikti benim de:)

adete 3 gun kala 1.2 gordum kanda... dedim tamam bu ay olmadi. reglimi beklemeye basladim. gelen giden olmayinca idrar sonra da kanda cikti benim de:)
Çok sevindim allahım hayrlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım bnde 5 gun kala yaptrdim 0.00 çıktı halbuki bu ay umutlydum sen böyle diyince umutlandım sence bi ihtimal warmidr

Çok sevindim allahım hayrlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım bnde 5 gun kala yaptrdim 0.00 çıktı halbuki bu ay umutlydum sen böyle diyince umutlandım sence bi ihtimal warmidr
cnm bn seni unutlandrmk istemem korkarım. ama bnm yasadgm olay tam da yazdigim gibi. 5 ve altina zaten gebelik yok diyolar. yaptirdigim yer sadece dogumla ilgilenen ozel bi yer. yanlslk ihtimali yok. ve ben kesin hamile degilim diye dusundum. 3 gun kala cikardi dedim ama ckmadi. o yuzden sana verebilcgm tek tavsiye gecikmeni bekle. Allah kalbine gore versin bi an ince sana da nasip etsin insallahh:)

İnşallah peki adet öncesi belirtilerin nelerdi adet sancisi yasiyomuydun canim

İnşallah peki adet öncesi belirtilerin nelerdi adet sancisi yasiyomuydun canim
evet cnm sanki regl olcakmisim gibi agrilar oluyodu. sanci gibi. goguslerim sadece adet gunumden bigun ince sertlesti sonra yine yumusadi normalde bi hafta kala goguslerim cok agrirdi o olmadi. bel agrim oldu. hafif mide bulantisi. ki bunlar regl oncesnde de olabilck seyler. o yuzden son gunlerde bu belrtileri regliye yordum.

Çok sağol canım insallh bnde senin durumundayimdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…