- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
en guzeli cnm:)Doğru cnm zaten umutlanmiyorum daha adetimi bekliyorum
hakkında ne hayırlı ıse oyle olsun cnmDoğru cnm zaten umutlanmiyorum daha adetimi bekliyorum
Oyle canım aminnnhakkında ne hayırlı ıse oyle olsun cnm
Adet geçikmesinin 3.günü yaptırdım 97.54 tüselamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
Hayırlısı Olsun canım hcg 5 ve üstü hamilelikBenim Bat yarın ama cuma test yaptırdım 7 çıktı.
Şimdi büyük stres ve heyecanla salıyı bekliyorum...
İki gün varken 35 di.selamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
Ay inşallah yaaa :)))Hayırlısı Olsun canım hcg 5 ve üstü hamilelik
Kac cikti cnm ne zamnadete 3 gun kala 1.2 gordum kanda... dedim tamam bu ay olmadi. reglimi beklemeye basladim. gelen giden olmayinca idrar sonra da kanda cikti benim de:)
ay hadi inşallah sonucunu yaz buraya:)Benim Bat yarın ama cuma test yaptırdım 7 çıktı.
Şimdi büyük stres ve heyecanla salıyı bekliyorum...
cnmm dun yaptirdim dayanamayip konusmustuk senle de. 38li bisi cikti. doktor bi haftaya tekrar edelim dedi. bakalimmKac cikti cnm ne zamn
eee adet gecikmen oldu mucnmm dun yaptirdim dayanamayip konusmustuk senle de. 38li bisi cikti. doktor bi haftaya tekrar edelim dedi. bakalimm
yoo regl olmadim ve doktor artisa bakmak istedi bi hafta sonra. rutin kontrol. 10 ve ustu kesin gebelik onu soruyosan:)eee adet gecikmen oldu mu
hamile sayılmıyor musun artık
hımmm 10 ve üstü yani kesn gebelikyoo regl olmadim ve doktor artisa bakmak istedi bi hafta sonra. rutin kontrol. 10 ve ustu kesin gebelik onu soruyosan:)
2hımmm 10 ve üstü yani kesn gebelik
bat kaç gün geçti canm
kaç gün kala yaptırdn kan testini ve kaç çıktı canm hepsini okuyamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?