ilk hcg değeri

Canım içini ferah tut doktorlar zaten umutlu konuşmuyorlar başta anlamadım bu konuda onları ,benim adet gününden bir gün sonra 153 çıkmıştı doktor değerin düşük işte yok bilmem dış gebelikte olabilir şu olabilir bu olabilir dedi sevinemedik bile, kendi doktorum değildi sonra karar aldım kendi doktorumdan başkasına gitmedim ,kendi doktoruma gittim o kadar sevindi ki bol bol dua edip yolladı bizi :)

Bende bat günü yaptım 415 çıkmıştı ılk gebelıgımde adetımı 1 gun gecıtıgınde 112di her bebegınkı degişik oluyor yanı :)

Bende adet gününü 1 gün geçe yaptırdım 360 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim 2521 çıktı ama hala kese görünmüyor sanırım 2 3 haftalık olduğu için

Masallah cogul olabilir mi acaba? Bat tarighinde fazla degeriniz cogul olabilir
Çok şükür dün keseyi ve kaLP oluşumunu gördük. Beta batı 5 gun gece 25700 du. Dr bundan sonra baktirmama gerek olmadığını söyledi. 5+1 deymisiz. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Herşey yolunda şimdilik. Hatta kesenin içinde beyaz benekler gördük onlarda bebeğin olusumuymus. Allahım sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize. .

Masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm

Merhabalar maalesef PCO luyum bebek isteyenlerdenim tedavi görüyorum bu ay klomen arti catlatma iğnesi vuruldum yumurtam catlayali 10.gün bugün.adetime 6 gun var doktor test yaptrmami istemişti ama HCG 0.5 gibi bi şey cikti progesteron 13 cikti laborant progesteronunuzda yükselme var 1 hafta sonra tekrar baktirin dedi ama ihtimal olsa HCG de biraz olsa yukselmezmiydi tecrübeli olanlar yardim edebilir misiniz

Yardim edebilecek kimse yok mu
Cnm degerın gebelık lehıne degıl ama gec dollenme vs de de cıkmayabılıyor senın durumundakı kişilere daha kokay ulasabılmen ıcın bence gebelik kısmında ayrı bır konu ac baslıgı konuyla alakalı yazarsan senın durumundakı kısılerın dıkktını ceker buraya yazdıgında sadece yorum yapan kişiler goruyor senın yazdıgını ondn gerı donus olmuyor

Çooooook tesekkur ederim

Kizlar merhaba.Icim icimi yiyo.Bugun adet gunum ve dayanamadim beta hcg testini yaptirdim.Hastanenin labaratuvar sayfasini yeniliyorum surekli ve sonuca ulastim en sonunda.
Sonuc 595.56 yaziyo.Gercekten hamilemiyim ben ya (

Kizlar merhaba.Icim icimi yiyo.Bugun adet gunum ve dayanamadim beta hcg testini yaptirdim.Hastanenin labaratuvar sayfasini yeniliyorum surekli ve sonuca ulastim en sonunda.

evet gebelik var demek bu değer. ama tabi yeni olduğu için ultrason ile kesenin görünmesi sağlıklı gebelik anlamına geliyor. üzülme sevin tebrikler...

TEbrikler sağlıkla devam eder inş gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…