- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi humanistmira
-
kese 1500-2000 arası görülürmüş canım öyle dedi benim drDoktora alsam üzerı gideceğim henüz gormedi
Canım içini ferah tut doktorlar zaten umutlu konuşmuyorlar başta anlamadım bu konuda onları ,benim adet gününden bir gün sonra 153 çıkmıştı doktor değerin düşük işte yok bilmem dış gebelikte olabilir şu olabilir bu olabilir dedi sevinemedik bile, kendi doktorum değildi sonra karar aldım kendi doktorumdan başkasına gitmedim ,kendi doktoruma gittim o kadar sevindi ki bol bol dua edip yolladı bizi :)Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza adetim sürekli düzensizliği pazartesi test sonucu 29.4 beta değerim çıktı perşembe sabah işe 68.9 çıktı doktor çok umutlu konuşmadı ama bir umit işte şiddetli bel ağrım var yorum yapabilecek olan var mi
Masallah cogul olabilir mi acaba? Bat tarighinde fazla degeriniz cogul olabilirDün regl gunumdu 4109 cikti. Cuma günü Dr a gideceğim inşallah keseyi görebiliriz..
Çok şükür dün keseyi ve kaLP oluşumunu gördük. Beta batı 5 gun gece 25700 du. Dr bundan sonra baktirmama gerek olmadığını söyledi. 5+1 deymisiz. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Herşey yolunda şimdilik. Hatta kesenin içinde beyaz benekler gördük onlarda bebeğin olusumuymus. Allahım sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize. .Masallah cogul olabilir mi acaba? Bat tarighinde fazla degeriniz cogul olabilir
Masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmÇok şükür dün keseyi ve kaLP oluşumunu gördük. Beta batı 5 gun gece 25700 du. Dr bundan sonra baktirmama gerek olmadığını söyledi. 5+1 deymisiz. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Herşey yolunda şimdilik. Hatta kesenin içinde beyaz benekler gördük onlarda bebeğin olusumuymus. Allahım sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize. .
Cnm degerın gebelık lehıne degıl ama gec dollenme vs de de cıkmayabılıyor senın durumundakı kişilere daha kokay ulasabılmen ıcın bence gebelik kısmında ayrı bır konu ac baslıgı konuyla alakalı yazarsan senın durumundakı kısılerın dıkktını ceker buraya yazdıgında sadece yorum yapan kişiler goruyor senın yazdıgını ondn gerı donus olmuyorYardim edebilecek kimse yok mu
Çooooook tesekkur ederimCnm degerın gebelık lehıne degıl ama gec dollenme vs de de cıkmayabılıyor senın durumundakı kişilere daha kokay ulasabılmen ıcın bence gebelik kısmında ayrı bır konu ac baslıgı konuyla alakalı yazarsan senın durumundakı kısılerın dıkktını ceker buraya yazdıgında sadece yorum yapan kişiler goruyor senın yazdıgını ondn gerı donus olmuyor
Kizlar merhaba.Icim icimi yiyo.Bugun adet gunum ve dayanamadim beta hcg testini yaptirdim.Hastanenin labaratuvar sayfasini yeniliyorum surekli ve sonuca ulastim en sonunda.
Sonuc 595.56 yaziyo.Gercekten hamilemiyim ben ya(
TEbrikler sağlıkla devam eder inş gözün aydınKizlar merhaba.Icim icimi yiyo.Bugun adet gunum ve dayanamadim beta hcg testini yaptirdim.Hastanenin labaratuvar sayfasini yeniliyorum surekli ve sonuca ulastim en sonunda.
Sonuc 595.56 yaziyo.Gercekten hamilemiyim ben ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?