- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
bi gun gectktn snra yani dun cnm. 38kaç gün kala yaptırdn kan testini ve kaç çıktı canm hepsini okuyamadm
e iyi hamilesn canm Allah bağışlasnbi gun gectktn snra yani dun cnm. 38
cnm daha cok yeni ve suan kucuk bi deger ya hani insallah ilk kontrolde guzel bi artis gorursem sevincim tam olcak herldee iyi hamilesn canm Allah bağışlasn
hamilelik takvimi eklememişsn
hamilelik takvimi derken?e iyi hamilesn canm Allah bağışlasn
hamilelik takvimi eklememişsn
kaç olması lazm canm değerin rahatlaman içincnm daha cok yeni ve suan kucuk bi deger ya hani insallah ilk kontrolde guzel bi artis gorursem sevincim tam olcak herlde
onemli olan kac oldugundan ziyade artma seviyesi karsilastra icin.kaç olması lazm canm değerin rahatlaman için
hamilelik takvimi : imza kısmına ekleniyor ya bebeğin geleceği tarih hafta hafta gelişimi onu sordm canm
2 kat artarak gidiyormuş galiba 2 güne bir doğru muonemli olan kac oldugundan ziyade artma seviyesi karsilastra icin.
evet cnm2 kat artarak gidiyormuş galiba 2 güne bir doğru mu
hımm bilmiyordm sağol canmevet cnm
biliyomussun yaaa sen yazdin ztnhımm bilmiyordm sağol canm
biliyomussun yaaa sen yazdin ztn
aa bu kadr gec tespit edilenini hic duymamistim.benimki geç oldu ya 10 eylül de son adet tarihim 26 ekim de kan tahlili negatif çıktı ben de tüm ümitler tükenmişti sonra 15 kasım da tekrar bir kan testi yaptırdım hala adet olmayınca (bu evrede kesinlikle söktürücü ve kan sıvılaştırıcı ilaç kullanmamaya özen gösterin) ve değerim 1000 çıktı iyi ki söktürücü falan kullanmadım. benim gibi olanlar varsa sakın negatif çıktığına üzülmesinler belki geç döllenme olur sizin de.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
olmaz mıı... olumsuz dusunmen icin yeterli sure gecmis onun ustune duyunca sevincini tahmn edebliyorum. bnce konu ac sesini duyur boyle cok adet soktrucu ilac kullanan vardr belkivalla ben de çok şaşırdım ama işte Allahtan ümit kesilmezmiş :) duyunca öyle bir ağladım ki sevinçten yarım saat falaninsan şok oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?