- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi humanistmira
-
Canım ya benim niye 6495 çıktı acaba 4 gün geçe. Keseyi gördük Yen'i canlanma var demişti 2 hafta önce gittim doktora. Pazartesi yeniden gel demişti gideceğim beyin gelişimine bakacak ve kalp atışını dinleyecek. İkiz olma ihtimali var mı. Olsa kesede görünür müydü. Beta hcg neden yüksek çıkmış acaba benim
belki döllenme senin aynı gününde olmuştur benimki geç olmuştur bilemem ki, şöyle düşünün adete 2 gün kalada gebe kalabilirsiniz adete 15 gün kalada, ama her ikisindede son adet tarihiniz aynıdır, ama arada 2 hafta fark eder aslında, fakat doktorlar hep son adete göre hesap yaparlar, ilişki ve döllenme tarihleri 1 , 2 hafta oynatır aslında anlatabildim umarım :) birde zaten gün aşırı beta 2 ye katlar sayısını
Öncelikle çok sevindim bende 4 yıllık bekleyişin ardından Rabbim mucizesini gönderdi.
Rabbim isteyen herkesede versin tez vakitte insaAllah..
Canım değer 1500 üstünde kese görünüyor daha erken gibi iki günde bir testin artışını kontrol ediyor doktor muhtemelen bakmayabilir test ister tekrar. İki kat olması lazım dun 146 ise yarın 300e yakın olmalı.
Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı gebelik yaşar evladını hayırlısıyla kucağına alirsin
Öncelikle çok sevindim bende 4 yıllık bekleyişin ardından Rabbim mucizesini gönderdi.
Rabbim isteyen herkesede versin tez vakitte insaAllah..
Canım değer 1500 üstünde kese görünüyor daha erken gibi iki günde bir testin artışını kontrol ediyor doktor muhtemelen bakmayabilir test ister tekrar. İki kat olması lazım dun 146 ise yarın 300e yakın olmalı.
Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı gebelik yaşar evladını hayırlısıyla kucağına alirsin
Normal canım gayet iyi değerin çarşamba yada perşembe günü kese görünür muhtemelen insaAllahCanim dedigin gibi bugun gittim dr a kese daha gorunmz dedi bakmadi tum tahlilleri yaptirdik hepsi normal hcg 251e cikmis ben sonuc gostermeye gitmedim internetten kendim baktim normal sanirim 146 dan 2 gunde 251 e cikmasi
Normal canım gayet iyi değerin çarşamba yada perşembe günü kese görünür muhtemelen insaAllah
Canim cok sagol icimi bi nebze rahatlattin arkadasim 16 haftalik hamile o 500lerde olmasi lazm senin hcg nin dedi cok korktum hemsire bi arkadasim var onu aradim hemen o kisiden kisiye degisir nor al dedi seninde boyle yazman cok mutlu etti beni canm cok sagol :)
Hadi güzel haberlerle gel insaAllah canımCanim simdi yoldayim kan vermeye gidiyorum kafayi kirdim :/
Hadi güzel haberlerle gel insaAllah canım
Canim dedigin gibi bugun gittim dr a kese daha gorunmz dedi bakmadi tum tahlilleri yaptirdik hepsi normal hcg 251e cikmis ben sonuc gostermeye gitmedim internetten kendim baktim normal sanirim 146 dan 2 gunde 251 e cikmasi
Benim Bat yarın ama cuma test yaptırdım 7 çıktı.
Şimdi büyük stres ve heyecanla salıyı bekliyorum...
Benim Cuma 7 olan değerim bugün 5,37 ye düştü.. Şimdi regliyle atmayı bekleyeceğim..
Herkese iyi dileklerimi sunarak müsadenizle en azından konuyu konuşmaktan bir süre uzaklaşacağım :)
Allah hepimize bir an önce anneliği nasip etsin inşallah :)
Merhaba o ay kimyasal gebelik yaşadım ben reglimden önce baktırmıştım ki hemen regl oldum zaten arkasından. 26-27 günde bir regl olurdum. Fakat bir sonraki ay hamile kaldım. Reglim 3 gün gecikince test yaptırdım bu kez, 356 çıktı. Umarım siz de hamilesinizdir :) 2 gün sonra tekrar yaptırın testi 2 katına çıkması gerekiyor herkesin ilk değerleri birbirinden çok farklı.ARKADAŞIM DEĞERİNİZ DÜŞÜK İKEN SONRADAN YÜKSELDİMİ
BENİM 32. GÜN DEĞERİM 21,60 ÇIKTI ADET DÖNGÜM 27-29 ARASIDIR
SİZİN 7 OLAN DEĞERİNİZ ADETİN KAÇINCI GÜNÜNE DENK GELİYORDU
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM İNŞALLAH PERŞEMBE GÜNÜ DEĞERİM KATLINMIŞ OLURMerhaba o ay kimyasal gebelik yaşadım ben reglimden önce baktırmıştım ki hemen regl oldum zaten arkasından. 26-27 günde bir regl olurdum. Fakat bir sonraki ay hamile kaldım. Reglim 3 gün gecikince test yaptırdım bu kez, 356 çıktı. Umarım siz de hamilesinizdir :) 2 gün sonra tekrar yaptırın testi 2 katına çıkması gerekiyor herkesin ilk değerleri birbirinden çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?