ilk hcg değeri

belk, sizin döllenmeniz

Canim dedigin gibi bugun gittim dr a kese daha gorunmz dedi bakmadi tum tahlilleri yaptirdik hepsi normal hcg 251e cikmis ben sonuc gostermeye gitmedim internetten kendim baktim normal sanirim 146 dan 2 gunde 251 e cikmasi

Canim dedigin gibi bugun gittim dr a kese daha gorunmz dedi bakmadi tum tahlilleri yaptirdik hepsi normal hcg 251e cikmis ben sonuc gostermeye gitmedim internetten kendim baktim normal sanirim 146 dan 2 gunde 251 e cikmasi
Normal canım gayet iyi değerin çarşamba yada perşembe günü kese görünür muhtemelen insaAllah

Normal canım gayet iyi değerin çarşamba yada perşembe günü kese görünür muhtemelen insaAllah

Canim cok sagol icimi bi nebze rahatlattin arkadasim 16 haftalik hamile o 500lerde olmasi lazm senin hcg nin dedi cok korktum hemsire bi arkadasim var onu aradim hemen o kisiden kisiye degisir nor al dedi seninde boyle yazman cok mutlu etti beni canm cok sagol :)

Herkesin bünyesi farklı salgiliyor canım benimki 295 idi ilk sonucum üç gün sonra 938 çıkmıştı.
Onu sıkıntı yapma insaAllah bebisin seninle

hemşire bi sinir etti ayy canım önceki değerlerin çok düşükmüş senin 3000 lerde olamn lazm diyo dr 1000lerde olman gerek dedi ama dedim yok yok en az 3000 dedi bende sen doktordan iyi mi biliyosun dedim kalktım gittim

canım bu arada en son cuma 251 di pazartesi 320 olmuş işte az önce yine kan verdim 14,30 da çıkıcak sonuç

Benim Bat yarın ama cuma test yaptırdım 7 çıktı.
Şimdi büyük stres ve heyecanla salıyı bekliyorum...

ADET DÖNGÜSÜ KAÇ GÜNDE BİR SİZİN ARKADAŞIM

SAĞLIKLA KUCAĞINIZDA GÖRÜN EVLADINIZI İNŞALLAH

BENİM 32. GÜNDE 21,60 ÇIKTI NORMAL Mİ 4 YILDIR BEKLİYORUM BU BEBİŞİ

ARKADAŞIM DEĞERİNİZ DÜŞÜK İKEN SONRADAN YÜKSELDİMİ

BENİM 32. GÜN DEĞERİM 21,60 ÇIKTI ADET DÖNGÜM 27-29 ARASIDIR

SİZİN 7 OLAN DEĞERİNİZ ADETİN KAÇINCI GÜNÜNE DENK GELİYORDU

Merhaba o ay kimyasal gebelik yaşadım ben reglimden önce baktırmıştım ki hemen regl oldum zaten arkasından. 26-27 günde bir regl olurdum. Fakat bir sonraki ay hamile kaldım. Reglim 3 gün gecikince test yaptırdım bu kez, 356 çıktı. Umarım siz de hamilesinizdir :) 2 gün sonra tekrar yaptırın testi 2 katına çıkması gerekiyor herkesin ilk değerleri birbirinden çok farklı.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM İNŞALLAH PERŞEMBE GÜNÜ DEĞERİM KATLINMIŞ OLUR

Adetimin 4 gün geçtiği aksam ki değerim 1325
Bugün de kontrole gidicez akşam.. daha önce bebeğimi 6 haftalık iken kaybettim.. inşallah bu sefer sağlıkla büyüp doğar bebeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…