ilk hcg değeri

Kizlar merhaba.Banada yardimci olursaniz cok mutlu olurum.Adetimde bir gun gecikme oldu.Suphelenip doktora gittim.Hcg degerim 26.9 cikti.Doktor degerimin dusuk oldugunu soyledi.2 3 gun sonra tekrar baktiricam.Normalmidir degerim ? Cok yeni oldugu icin mi bukadar dusuk acaba ? Kafam cok karisti

canım bu arada en son cuma 251 di pazartesi 320 olmuş işte az önce yine kan verdim 14,30 da çıkıcak sonuç
Canim naptin sonucu aldın mi? Cumadan pazartesiye olan artış sanki az geldi belki
canım bu arada en son cuma 251 di pazartesi 320 olmuş işte az önce yine kan verdim 14,30 da çıkıcak sonuç
Canim sonucu yazmamissin merak ettim durumun nedir?

arkadaşım geç döllenme olabilir benim salı günü kan değerim 21,60 idi dr iki katına çıktı rabbime binlerce şükür bu gün 58,98 olmuş o yüzden üzülme olumlu düşün seninde benimde gebeliklerimiz devam edecek allahın izniyle

iki gün sonra testini tekrarla iki katına çıkmasını bekleyelim burdan haber ver değerini üzme lütfen olumlu düşün

hastalığım 8 gün geçmişti. 2079 la öğrendim :))
6 haftalık falandı muhtemelen

Regl tarihimden 5 gün önce 14.85 ile öğrendim. 65 saat sonra 66.5 oldu değer :)

bende ilk adetten 4 gun once 115 le ogrendim baska yerde yaptırdım iki gun sonra 363 cıktı bes gun sonra direkt kese gorundu demekki cok hızlı arttı:) bide doktor bana farklı yerlerde yaptırmayın hassas bu degerler dedi her lab. degerleri birbirini tutmuyor sanırım

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza adetim sürekli düzensizliği pazartesi test sonucu 29.4 beta değerim çıktı perşembe sabah işe 68.9 çıktı doktor çok umutlu konuşmadı ama bir umit işte şiddetli bel ağrım var yorum yapabilecek olan var mi

Cnm senin degerin yukselmis ama ne guzel.Hayirlisi yine Allahtan umit kesilmez.Moralini bozmak istemem ama benim 27 cikmisti.Banada cok dusuk degerlerin demisti.2 gun sonra 14e dustu degerim erken dusuk yaptim...Moralini yuksek tut.Allah buyuktur hersey istedigin gibi gider insallah...

Ayni duygulari hissettim seninle.Hayirlisi canim hersey Allahtan.Moral cok onemli stres yapma...Insallah tavan yapar degerlerin kavusursun minigine

Canim benim salı günü 21.60 perşembe günü 58.98 idi bendw yarın kan vereceğim inşallah hepimizun Ka değeri yüksek çıkar

Ölçüm yapıldı henüz doktorla görüşmedim ama beta 686 ya yukselmis
süperrr maşallah canım yaaa nasılsın dr ne dedi

hayırlı olsun sende ekim annesi olacaksın

benimde çıktı değer

14/02/2017 21,60
16/02/2017 58,98
20/02/2017 254,7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…