• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedef - 10 kg

9 Nisan dan 25 Haziran 2,5 ay olmuş, ben sadece 1,5 Kg vermişim.:işsiz:

Çünkü bayramdı, tatildi derken sınırsız yedim yine. Menülerimi yazmak bana iyi geliyordu sanırım. Kimseye hesap vermeyince, bugün son kez mantığıyla herşeyi yiyorum ben yaaa. :olamaz:

Kızlar siz neler yapıyorsunuz? Esenmine Esenmine , @_Makaron_ , N nscckts , @Mitsuomi ara sıra da olsa uğrarsanız çok sevinirim. :KK24:
yok yok ıyı gıdıyorsun moralını bozma sakın
hem bu surecte kılo almamıssın sabıt de kalmamıssın vermıssın 1.5 kg deyıp gecme 1.5 kg yagı bır dusun

:) menulerın bıze de ornek olsun sen yaz bence menulerını buraya hatta bızde yazalım bırbırımıze faydamız olursa ne ala
maksat muhabbet :)

Nisaaaa , hoşgeldin :KK68: ya gezi de yediklerimi saysam şok olursun. Et ağırlıklı bir kültürdü; doğru düzgün sebze bulamayınca, bir sürü hamur türevi yedim.
:KK33:

hosbulduum :)

ohh afıyet olsun canın sagolsun :)
yemene ragmen kıloda bır sorun yok cunku bunu sureklı yapmıyorsun bı dönemlık dıyelım gormemezlıkten gelelım o yıyenı tanımıyoruz dıyelım onumuze bakalım :D

Tamam canım, 2 gündür yeniden özen göstermeye başladım. Bu sabahtan beri aralıklarla 1 yumurta, bol peynir, az zeytin, bir kaç hurma, biraz da kuru siyah erik yedim. Daha bişey yemem akşama kadar, zaten yiyecek bişey de kalmadı :D

benım bugun hıc ıstahım yok aksam yemek yemem sanırım
belkı acıkırsam 1 tabak salata ayran :)

kılomu suraya iliştireyım takip etmemiz kolay olsun

Screenshot_2018-06-27-09-55-13-934.webp

Yahu niye ters dönüyor bu resim 69.4

benım bugun hıc ıstahım yok aksam yemek yemem sanırım
belkı acıkırsam 1 tabak salata ayran :)

kılomu suraya iliştireyım takip etmemiz kolay olsun

Eki Görüntüle 2162249

Yahu niye ters dönüyor bu resim 69.4
Nisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorum :D :KK52:

Ya ben bu hafta tartılmak istemiyorum, bununla yüzleşemem. Salı'dan salı ya tartı günü yapsak mı? Ne dersin?

Nisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorum :KK70: :KK52:

Ya ben bu hafta tartılmak istemiyorum, bununla yüzleşemem. Salı'dan salı ya tartı günü yapsak mı? Ne dersin?
benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsun

tartıda ne cıkarsa cıksın moralını bozma dedıgım gıbı gecıcı bırseydı bu cabuk toparlarsın

benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsun

tartıda ne cıkarsa cıksın moralını bozma dedıgım gıbı gecıcı bırseydı bu cabuk toparlarsın
Tamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.

Spor yapıyor musun?

Kızlarrrrrrrr Merhabaaaa ,

Yediklerimi yazmak bana da iyi gelmişti, diğer türlü ipin ucunu haliyele kaçırıyorum . yazacağımı bilince bi frenleme geliyor bana :olamaz:

sabah hiç bişi yemedim su içtim
öğlen
şehriye çorbası
4 kaşık bulgur pilavı bi tabak yoğurt

türk kahvesi şekersiz

akşam yemicem de yediklerim epey fazla sanki yaz yaz bitiremedim :KK17:

Tamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.

Spor yapıyor musun?
Hiç spor yapmıyorum
Eğer hergun günlük 2 saat ev temizliği
1 saat çocukla parkta koşturma
Trampolinde ziplamayi
Haftasonu yuzmeyi saymazsak :)

Kızlarrrrrrrr Merhabaaaa ,

Yediklerimi yazmak bana da iyi gelmişti, diğer türlü ipin ucunu haliyele kaçırıyorum . yazacağımı bilince bi frenleme geliyor bana :olamaz:

sabah hiç bişi yemedim su içtim
öğlen
şehriye çorbası
4 kaşık bulgur pilavı bi tabak yoğurt

türk kahvesi şekersiz

akşam yemicem de yediklerim epey fazla sanki yaz yaz bitiremedim :KK17:

Hoşgeldin Esen :KK66:

Bence güzel, tek öğün için abartı bişey yok. Akşam evde sebze varsa yiyebilirsin 1 tabak. Yemek istemiyorsan acıkırsan ayran için. Gerçekten çok tok tutuyor.

Hiç spor yapmıyorum
Eğer hergun günlük 2 saat ev temizliği
1 saat çocukla parkta koşturma
Trampolinde ziplamayi saymazsak :)

Yüzmeye gitmeyecek miydin? Gerçi gayet hareketlisin. Her gün 2 saat temizlik çok değil mi? Ne yapıyorsun ya? :temizlik:

Bence güzel, tek öğün için abartı bişey yok. Akşam evde sebze varsa yiyebilirsin 1 tabak. Yemek istemiyorsan acıkırsan ayran için. Gerçekten çok tok tutuyor.

Yüzmeye gitmeyecek miydin? Gerçi gayet hareketlisin. Her gün 2 saat temizlik çok değil mi? Ne yapıyorsun ya? :temizlik:
Tekrar düzenledim mesajımı unutmuşum.haftasonu yuzdugumu yazmayı

:)

Hergun 2 banyo 1 WC ve mutfak cifle yer supur sil toz al çamaşır yıka ser topla yerleştir günlük ev ve dolap içleri düzenle topla (küçük çocuk olunca :KK70:)
Balkon yıka camlari elden gecir kapıları özellikle kulpları sil dezenfekte et
Halıları iyice fırçala koltuk ve halinin yüzeysel silinip toz alınması nevresimlerin günlük değişmesi
Bunlar 2 saat sürüyor

:KK70:

Hergun gelen giden olunca azcik düzen sevince evde herşey bembeyaz olunca küçük çocukta olunca kaçınılmaz :KK70:

Birde kapı pencere heryer açık hava çok sıcak rüzgar esinti ile etrafımızda ki toprak alandan bahçeden tüm toz geliyor
Hergun silmek zorundayım heryeri dolap üstü gardilop üstü falan :)

Tekrar düzenledim mesajımı unutmuşum.haftasonu yuzdugumu yazmayı

:)

Hergun 2 banyo 1 WC ve mutfak cifle yer supur sil toz al çamaşır yıka ser topla yerleştir günlük ev ve dolap içleri düzenle topla (küçük çocuk olunca :KK70:)
Balkon yıka camlari elden gecir kapıları özellikle kulpları sil dezenfekte et
Halıları iyice fırçala koltuk ve halinin yüzeysel silinip toz alınması nevresimlerin günlük değişmesi
Bunlar 2 saat sürüyor

:KK70:

Hergun gelen giden olunca azcik düzen sevince evde herşey bembeyaz olunca küçük çocukta olunca kaçınılmaz :KK70:

Birde kapı pencere heryer açık hava çok sıcak rüzgar esinti ile etrafımızda ki toprak alandan bahçeden tüm toz geliyor
Hergun silmek zorundayım heryeri dolap üstü gardilopda üstü falan :)
yaw her gün banyo cifleme bari. 2 gencecik insan bir bebe, banyo ne kadar batar.

Yeminle stress oldum. :confused:

Nevresimler niye hergün değişiyor ya? Neyse fazla kurcalamayayım, ben pis çıkıcam sonra :D

Hoş bulduk canım burası kg vermeme yardımcı olucak buralar benim zayıf ayrılıcam burdan:KK53:

Back
X