İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

kilo vermek için bir diyetisyene baivurmalı mı acaba?yardımı oluyormu?nasıl bir muayeneden sonra uygulama yapıtırıyor bilginiz varmı?
Bence ehil ve kaliteli bir diyetisyenle sonuc harika oluyor...sakin ucuz diye tercih etmeyi..devlet haric diger yerler genelde igrenc....bi tanesine gittim.bana diyo ki bana bk bi de kendine. .yazik ne hale gelmissin ayni yastayiz guya vs....igrencti bi daha kapisinin onunden bile gecmedim ..

Bence ehil ve kaliteli bir diyetisyenle sonuc harika oluyor...sakin ucuz diye tercih etmeyi..devlet haric diger yerler genelde igrenc....bi tanesine gittim.bana diyo ki bana bk bi de kendine. .yazik ne hale gelmissin ayni yastayiz guya vs....igrencti bi daha kapisinin onunden bile gecmedim ..
aaaa..doktormu bunu diyen?

aaaa..doktormu bunu diyen?
yok dietisyen diyor..zaten bi kere gittim bi daha tovbe:(

nasıl bir muayene yapıyor kan tahlili falan yapıyorlarmı?
Boy kilo olcumu..kilo gecmisini arastiriyor testle veya sorarak...bazisi olcu de sliyor ama bence spor salonu haric mezura olcusu yapmak sacma...bi de tahlil istiyor o kadar..senin tercihine gore haftada bir veya 15de bire gore liste..i kadar

yaaa yazmistim gitmis hepsi...esimin de ayni durum zayifla diye igneliyodu simdi acsin pizza soyliyime bagladi:)yilmak yok..bi daha ki sefere yas pasta yerine baska daha az kalorili bi kacamak istersinsutlac vs gibi..yanliz cikolata ve kakao kesinlikle yasak diyor israrla benim dietsyen
canım sütlaç ve muhallebi yani sütlü tatlılar bana göre değil zaten süt de içemiyorum midem almıyor ama bir daha tuzaga düşmem

Randevum fena dil ben arti bekliyodum 400 gr yag gitmis.cunkuhem ikinci uafta cok kotuydu hem de regl olamadim hala:KK43:
olsun canım su tutmuş da olabilirsin dönemin geçince farkeder birde yine de vermişsin direncine rağmen tebrik ederim bebek geliyor olmasın :KK48:

Kac gundur yazamadim cunkim agirtoplarla birlikteyiz s3hirdisinda....k.valide k.pedrr gorumceler eniste yegenler vs 12 kisilik bi guplqyim bi girsat olmadi faha yeni sakinledi ortalik:KK43:uzgunum hem yazamadim hem de yapamadim.bu dieti kac hundur:KK43:neyse yarin evimdeyim ins p.tesi tam gaz devam...
aynen beni yanlız bırakma :KK43:

Ayrica stresle kilo cok daha hizli gidiyor senin metobolizmada superrrrrr..benim ki direk odem olarak donuyor....
evet stresten kendimi yiyorum masadan yemeğe kalkmak aklıma gelmiyor zamanında çalışmazsan böyle olur kilo açısından iyi oldu ama

ben diyetisyene gitmiyorum daha önce gitmiştim 2 ay da 4 liste vermişti işe gerçekten yarıyor ama bıraktım geri aldım kiloları sıkıldım 15 gün hep aynı listeyi yapmaktan şimdi kafama göre takılıyorum ama kilo vermem durursa mecburen yine gideceğim

20141214_111638.webp bu sabah sonucum

yok dietisyen diyor..zaten bi kere gittim bi daha tovbe:KK43:

Boy kilo olcumu..kilo gecmisini arastiriyor testle veya sorarak...bazisi olcu de sliyor ama bence spor salonu haric mezura olcusu yapmak sacma...bi de tahlil istiyor o kadar..senin tercihine gore haftada bir veya 15de bire gore liste..i kadar
teşekkür ederim..bu testleri hastane diyetisyenleri de yapıyormu?benim özel bir diyetisyene gitmek için maddi yetersizliğim var..

Son düzenleme:
teşekkür ederim..bu testleri hastane diyetisyenleri de yapıyormu?benim özel bir diyetisyene gitmek için maddi yetersizliğim var..
Devlet hastanesinde tahlillerini yaptir sana kizilayin subesinden hangisi yakinsa orays git onun dieetisyeni de iyi gidiyor

bu gün saçmaladım ben eşimle dışarıdaydık yemeğe gittik bir pide söyledim kuşbaşı kaşar ama yarısını direk eşime verdim sonra bir dilimini daha verdim kendimi suçlu hissettim yani üç dilim yedim bir zero ile sonrasında tatlı krizim tuttu yarım metro yedim yarısını yine eşime verdim TÜRK KAHVESİ içtim şekersiz ama yanında 5 tane küçük portakallı bitter draje yedim yarın yola çıkıyorum diye gece de eğleneceğiz o kısmı daha kötü olacak

kızalayın diyetisyeni varmı bakıyormu böyle şeylere...ben sadece kan alınır verilir biliyordum..
diyetisyeni var mı bilmiyorum ama aile hekimlerinin bazı tahlilleri yaptığını biliyorum kuzenim yaptırmıştı özelde yaptırmak istemediği için şansını dene derim o bir yol gösterir zaten

kızalayın diyetisyeni varmı bakıyormu böyle şeylere...ben sadece kan alınır verilir biliyordum..
diger sehirleri bilmiyorum ama istanbulda saglik ocaklarinda bile dietisyenler oluyor...anne cocuk merkezi diye gecen subelerde...aile hekiminizle gorusun chanceuxun dedigi gibi...onlar sevk ediyolar ve tahlillerinizi yapiyorlar..bes kurus vermiyosunuz ustelik maddi olarak...hatta bazi aile hekimleri adimsayar bile hediye ediyor misal benim ki:):)

bu gün saçmaladım ben eşimle dışarıdaydık yemeğe gittik bir pide söyledim kuşbaşı kaşar ama yarısını direk eşime verdim sonra bir dilimini daha verdim kendimi suçlu hissettim yani üç dilim yedim bir zero ile sonrasında tatlı krizim tuttu yarım metro yedim yarısını yine eşime verdim TÜRK KAHVESİ içtim şekersiz ama yanında 5 tane küçük portakallı bitter draje yedim yarın yola çıkıyorum diye gece de eğleneceğiz o kısmı daha kötü olacak
Canim benim bu cok sacmalamak degil sadece kolayi kesmeye calis zero da olsa sekerden kistiklari tatlandiriciyla daha kotu vucut zorlaniyor aslinda....bir de metro olmayaydi eyiydi de artik...gece uzun demissin salata ve meyveyle kapamaya bak:)

Canim benim bu cok sacmalamak degil sadece kolayi kesmeye calis zero da olsa sekerden kistiklari tatlandiriciyla daha kotu vucut zorlaniyor aslinda....bir de metro olmayaydi eyiydi de artik...gece uzun demissin salata ve meyveyle kapamaya bak:)
ahhhhhhh gece daha yemek yemeyiz de sonrasına söz veremiyorum

Back
X